Успешно "олежани" бебета - 3 тема

• 26 719
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
deskatta, честит рожден ден!   bouquet Бъди жива и здрава и винаги заобиколена от любимите хора  Heart Eyes

Аз не пиша често, защото при нас няма нищо интересно. Малък Пухчо си расте, все повече стои буден и си гледка, гука, смее  Heart Eyes Ежедневието ни е едно и също - хапване, разходки и сън  Party

Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 31
Момичета,уплаших се зверски.Али спи и  диша учестено,сякаш сънува нещо.Изведнъж  почва да реве страшно, гушнах го, мерих Т(няма),продължава да се дере.И това прохълцване,сякаш не му стига въздух,което го е  правил по време на сън, продължи да го  прави около 30 минути,на равни интервали. Изпотих се  от страх. Тъй като в 9 повърна(много  блъска с крачета и не се оригна),сега му дадох малко по-рано,яде и заспа.
Случвало ли ви  се е?
(сега пак заспа и аз слухтя:(()

# 32
  • Бургас
Мини, Grinning Hug

Детето ти сънува.Това е нормално,то също преживява впечатленията си.гушкай го и го гали.

# 33
И аз мисля, че сънува, Ники вчера в колата се стресна като изшъштя един рейс и не можах да си го закарам вкъщи от писъци та се наложи да извикам някой да кара колата, даже и вечерта беше стреснат, а днес е забравил и е ок Peace

# 34
Славче,Мото, Hug Слушах го докато спи,нормално си диша.

# 35
  • Бургас
Мини, и нашия сънува и се стряска и диша учестено понякога по време на сън!
За да си по-спокойна се върти около него да наблюдаваш и да се убедиш, че всичко е наред!  Simple Smile
Ние пък днес отидохме до аптеката, до магазина и Лъчито като се разпищя отново, ми се приплака и на мен и се прибрахме.Не можем да правим разходки, той плаче в количката.Какво ще правим, не знам.Минаваме по нашата улица и една комшийка вика:"той пак плаче..., що така не спира да реве" ooooh! Аз ако знам - добре!

# 36
deskata Честит Рожден Ден ! bouquet Бъди жива и здрава и много щастлива!!!

благодаря за съветите момичета. Моята бебка суче здраво и после не се уригва, каката не бе6е така. После здраво почва да хълца, но и минава.

Мини това е нормално за бебетата да сънуват, не се тревожи.

Шоки измивай му очичките на малкия със светена вода след разходка. Аз не съм суеверна, но това го знам от майка си. Хубавите деца се урочасват бързо.

Имам едно питане, от няколко дни ми се схваща прасеца на единия крак. Случвало ли ви си е? Не знам от това обездвижване 9 месеца ли е? Дано ми мине скоро, че е мн. неприятно.

# 37
  • Бургас
deskata Честит Рожден Ден ! bouquet Бъди жива и здрава и много щастлива!!!

благодаря за съветите момичета. Моята бебка суче здраво и после не се уригва, каката не бе6е така. После здраво почва да хълца, но и минава.

Мини това е нормално за бебетата да сънуват, не се тревожи.

Шоки измивай му очичките на малкия със светена вода след разходка. Аз не съм суеверна, но това го знам от майка си. Хубавите деца се урочасват бързо.

Имам едно питане, от няколко дни ми се схваща прасеца на единия крак. Случвало ли ви си е? Не знам от това обездвижване 9 месеца ли е? Дано ми мине скоро, че е мн. неприятно.

Али ана  ,аз все забравям да му мия очите веднага като се прибера, чак вечерта на къпане, но ще пробвам  Simple Smile
А иначе за схващането на прасеца - липса на магнезий.През бременността пиех магнезий и нито един път не ми се е схващал.За пръв път ми се схвана преди седмица.Но бебо черпи от запасите на мама през бременността и затова сега е такова положението.И калций също е необходимо да си набавяме, къде чрез храни, къде по друг начин.

# 38
  • Бургас
Десита,честит празник,мила!  bouquet
Да си много,много щастлива жена!

Мото,всеки твой пост ми топли душата. Hug
Хубаво,че си сменила и намерила точната рехабилитация.Покрай моята племенница,за която писах че е родена и тя в 28гс,знам че винаги се следи коригираната възраст.Стискам палци на Никуша!

# 39
Момичета да се запиша и аз при вас с бебе Валерия Simple Smile
Имам много въпроси но за сега само се записвам да ви чета че няма време от цедене за нищо друго.
Лека вечер и до скоро.

# 40
Борянка, добре дошла Hug

Ще ми скъса нервите това дете, много  малко яде, преди се похвалих,че яде по  нормите за двумесечно-точно по 120мл,сега я изяде 90,я не:( Откъде има тая сила да блъска  в шезлонга, като малко хапва:((( И  след 3 дни става на 3 месеца,няма и 700г да е качил,аз така се радвах на предните два-по кило напред.

Аз си записах час за мамолог,каза ми, че щом ми е спряла кърмата  е редно да посетя специалист.

# 41
  • София
Боряна,защо се цедиш? Ако има вариант давай й да суче,че е много изтощително това цедене.Аз още цедя,а бях с нагласата,че сигурно ще спре кърмата.Е да,ама не спира,все същото количество изцеждам.При мен дори е само сутрин и вечер и пак ми е изтощително,а за повече не знам направо...

Мини,аз пък се притеснявам,че Преси май доста качва,все по 1,200кг 3 месеца подред.Според пед-ката всичко е ок де,но все пак малко много ми се вижда newsm78. Али по колко пъти на ден ги яде тия 90мл ? Преси вече яде по 5 пъти на ден-от 120-180-200 в зависимост колко е гладна.

Ние изкарахме сватбата,много весело беше,Преси се представи супер.По пътя спа нон стоп,на самата сватба също спа към 5 часа без прекъсване.Малко пообъркахме режима,ама сега дано го наместим наново. Аз се къпах в морето 2 дни,обаче на втория ме сряза яко корема и реших да си тръгнем Laughing.Иначе мислех да останем още една нощувка,като държана на въже съм.Обикаля ми се и това си е Party Завиждам благородно на всички,живеещи на морето.  Peace
Вече съм в моя град,обаче времето е лошо и мрачно.Друго интересно не се сещам. Целувки от нас Hug

# 42
Мини не се безпокой, ние сме същите, на два месеца и половина, тежи 4 кила и 400 яде по 100мл и връща, дребна е и това си е Tired Нимф, малката е страхотна, порадвах й се във ФБ Heart Eyes Боре, добре дошла с малката си принцеска Heart Eyes

# 43
Нимф, гледах  снимките, Преси е прекрасна пухкавелка!
Хайде всички да се местим на морето, аз умирам за морски мирис, даже тия дни  нещо ми миришеше:))Мъжът ми каза,че съвсем съм изкукала:)

Ех,Нимф, Али 200мл  не знам кога ще изпие,а,пил е,ама еднократно. Сега  го натискам 6 пъти,като последното ядене е в полунощ,тогава  е най-гладен. Ето сега пропуска в 3, мъчих го  4, не ще, хили се, бута биберона и  си кара неговия си  бебешки фитнес със жестоко стоварване на крайници  по шезлонга.Клати си го сам. Много  е силен, сцепи ми устна  с ритане. А така малко да яде:(((Аз съм била такава, мъжът ми също е бил злояд,ама като малко по-големи,нали уж няма злояди бебета?
За 2,5 м  е(мерен на 8.05)  59см и 5,5кг.Аз го меря всеки ден,та не е много  вярно, варира, ама е около 5,600 сега.
Изчетох нета, кърмаческа стачка,  скок в растежа...Не знам,ама  като дойде време за хранене и ми се реве.

Джулс, още снимки искам на фешън принцесата!!

# 44
ааа, почти всеки ден качваме нови Grinningама Али нещо ми липсва, дай да го видим този пъргав момък Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт