Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 088
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за новата тема

# 16
  • Стара Загора
krismar Hug ,добре дошла!Очакваме те да коментираш с нас!
Хриси Hugчестита титла професор по Енгинология-ако не вдявам нещо по предмета ще те питам да знаеш Laughing!
Славена Hug,голям смях с тоя спойлер!А дано не стигат дотам!

# 17
Ей,ама как се вързах на "подсказката". Чак и казана изкарах...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 18
Скрит текст:

+18
Дано не се налага на нашите младоженци да стигат до там  smile3506

# 19
  • Разград
Та докато ми се изписват писаниците да споделя нещо,което ми направи впечатление....
За последните епизоди се дават все повече подсказки ,снимки и стават по-дълги....Явно не стига времето да ни кажат всичко сценаристите.Да не стане така,че да има неочакван край......трети сезон па макар и по-кратък от към серии.
някъде назад в темите бяхте писали за това,но......
Извинявам се ако ви се натрапвам.

# 20
Здравейте!
От известно време се мъча да напиша и изпратя нещо - но не ми се получава!
Та опитвам пак .
Поздравявам ви за ентусиазма,находчивостта и таланта.  bouquet
от дълго време ви чета и ви се възхищавам!
Много пъти исках да се включа в разговорите ви и не се наемах и ето че реших и май не се получава.....
  newsm78
Извинете правя опит все пак и ако стане ще коментирам с вас ...ако може Embarassed

Добре дошла krismar - благодаря от името на всички за преценката, която имаш за нас / освен това сме и много скромни   /.
Хубаво е, че си се престрашила да слезеш от балкона и да пишеш - уверявам те - ще ти хареса ! Споделяй всичко,което ти е на сърце и душа - ние ще четем !
Това за добре дошла -
Скрит текст:

# 21
krismar,пиши и не се притеснявай  Wink

а ако нещо е неясно питай,тук учители има много и то все кадърни Peace

Хриси
,мадам Кетенджи мноого зле милата,ко шЪ я праИм Mr. Green

# 22
  • В Града на Липите
krismar,  добре дошла.  Hug Не би могла да се натрапиш, темата е на всички, които харесват сериала КВФ.

Вярно, че се пусна такъв слух, но го опровергаха. Пък и всички стигнахме до мнението, че ако направят и трети сезон, историята ще се разводни. Всичко, което трябва да стане, спокойно могат да го поберат и в оставащите 7 епизода без да разтягат лукуми.
А и сценаристките са започнали и друг проект, и сигурно вече напрежението им идва в повече.

# 23
  • Разград
Благодаря за радушното посрещане!
 newsm51 newsm51

# 24
krismar  Hug
Славенка,направо ме разсъни с твоя спойлер,а аз си мислех,че това е невъзможно Joy Joy Joy Joy JoyЧетеш ми мислите Joy Joy Joy Joy Joy

# 25
  • В Града на Липите
Цитат
Хриси,мадам Кетенджи мноого зле милата,ко шЪ я праИм

Едже

Скрит текст:
Предлагам утре да я мислим мадам, че съм на една , бутилката за мен, чашата за теб  Joy

Наздраве и да знаеш, че мнооо тъ уфашавам

# 26
Цитат
Хриси,мадам Кетенджи мноого зле милата,ко шЪ я праИм

Едже

Наздраве и да знаеш, че мнооо тъ уфашавам

Хлъц,опс,Мелек ам'знаиш и ко УбичЪм,джанъм...

Хубава вечер на всички!

# 27
Slawena , пак страхотна илюстрация!  Hug
Този вариант го дъвчем още от първи сезон. Пази Боже да не стане конфузно!  Praynig Praynig Praynig
Ще изгубим и детската и половината аудитория в темата. И аз пък половината?! Направо 99 процента.

# 28
Ей,сценаристките,ами за репортера няма ли нещо?   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 29
  • В Града на Липите
Ей,сценаристките,ами за репортера няма ли нещо?   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:

Избирай, или ги почвай подред  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт