Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 061
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
момичета,не се притеснявайте
тук има за всички

http://shoesgallery365.com/index.php/?page=36

# 331
***Ваня,представи си какви репортажи ще пишем след показаната сцена.... Тогава вече ще сме размазани кой по дивана,кой по столове,...и т.н.

# 332
ananova,посмях се и аз на споделеното от теб!Явно наистина из всички фенсайтове на сериала се забавляват.
Дани,споделям твоето мнение,че е много трудно да се пресъздаде интимна сцена без да се прекрачва границата и ще бъде интересно за всички нас да видим това,а вярвам,че всички я очакваме с нетърпение вече първата брачна нощ и интимната сцена.
Що се отнася до това,кой ще е водеща сила,аз мисля че и двамата ще са активни (или и двамата ще са водещи)и  ще се самоцитирам :първо ще бъдат срамежливи, плахи,нежни,опознаващи се,изчакващи,постепенно ще станат настоятелни,търсещи,страстни и ще се разпали пожар......е няма да дадат повече от това което знаем,че дават в турски сериали,но ще останем доволни!
Няма да ни разочароват сценаристките ,ще видите после какво обсъждане ще и дръпнем на въпросната нощ и кой е водещ и кой не е Laughing!

newsm10

# 333
  • В Града на Липите
Мацки,да ви питам нещо ,видях в ФБ една дама споделя мнение,че между Енгин и Берен нямало химия,и той така гледа всяка жена с която си партнира,визира Облака и страстта му там.Мнението и беше ,че трябва да се гледа Енгин и отношението му към приятелката му /или бивша не знам/Джансу.Интересно ми е какво мислите по въпроса?

Според мен, това така наречено понятие "химия" между актьорите се получава, когато успеят да ни убедят достатъчно категорично в привличането на екранните им герои. И не е задължително тази химия да продължава в реалния живот. Естествено, много по-лесно би било ако продължава.
Гледала съм холивудски продукции, с чудесен сценарий и много известни актьори, но без да успеят да ме убедят в привличането си на екрана. Струвало ми се е статично и вяло.
Тук не е така. От първата серия усещам контакта между двамата. Дали било в сцени на любов или омраза, съжаление или гняв... през цялото време успяваха да ме убедят, в това което изпитват.
Личното ми мнение е, че Енгин би ни убедил, че изпитва страстна и безпаметна любов дори и към персонажа на Мукадес ако му го поставят за задача. И то така ще ни убеди, че и Есра и ние ще се разтопим в локви.  Joy
Изключвам, няколкото присъстващи в темата, на които Енгин не действа по този начин. Те си знаят кои са. Един ден, чакам да си признаят, че са били под прикритие  Joy  Joy  Joy

# 334
Мили маминки,
може ли някоя да ме упъти как да намеря всички слухчета. Нмам време напоследък и затова рядко влизам. Надали и ще успея да открия сама слехчетатал защото имам много малко времел колкото да ги прочета и да изгледам серията.

# 335
  • В Града на Липите
Лейди чар Hug
Изчисти си пощата и ще ги получаваш редовно
Бях ти писала, но вероятно не си ми получила съобщението

Ето ти ги:

Скрит текст:
РЕЗЮМЕ:

Чаканият с месеци сватбен ден от Фатмагюл и Керим,започва с ентусиазъм.Фахтетин и Кадир не са намерили наетият от Мустафа човек,за вътрешно са много притеснени.През това време Сами и Хаджер се опитват да стигнат до сватбата,за да разпознаят човека.
Въпреки цялата охрана,наетият от Мустафа човек,започва да души из градината..От друга страна Мустафа отрича всички обвинения,повдигнати от Кадир..
Без да подозират за надвисналата опасност,Фатмагюл и Керим,се забавляват и наслаждават на сватбата си.След бракосъчетанието те се вричат един на друг за цял живот.Мустафа от своя страна,започва да губи надежда,защото не получава новини от Истанбул.
След сватбата Фатмагюл е Керим остават сам самички в новата си къща,двамата са под стрес и двамата са обзети от мислите си.И двамата са превъзбудени,и двамата са напрегнати.Двама наранени влюбени в най-щастливият им ден,ще преминат през още един труден изпит.

ENGIN AKYUREK HAYRAN SAYFASI:

1) Меджхул казва: Ах Мустафа, ах, накрая погуби себе си...В този живот, който търси - намира, които пъшка - умира.

2) Сватбата започва много хубаво, хубаво и продължава. Пожелаваме и да свърши хубаво. Въпреки Мустафа. Мустафа да не постигне целта си. Няма да я постигне... Много големи страдания очакват Mустафа и останалиtе през следващите дни. Mоже би не в този еп., но ще видим края на Мустафа, казва Меджхул.

3) Преди седмици получихме информация, че Мустафа ще умре, а по-късно - че той все още няма да умре. И ние като вас се объркахме. Според най-новата ни информация нищо няма да се случи на Керим. Не в 74 еп., но до края на сериала Мустафа ще умре в затвора. Ще видим и съдбите на Ердоан и Селим.
4) Меджхул казва: Engin Ekyurek Hayran sayfasi не разбра ли какво каза Меджхул? Мустафа умира в 74 еп., казва Меджхул. Докато се опитва да избяга, ще бъде ранен и ще почине. Ето свърши, оттървахме се.

КОСОВА:
Снимките ще продължат дълго.Кадир бей е бил лицето,което е ги е бракосъчетало..Мукаддес подвиква на Фг да настъпи Керим...Фатмагюл го настъпва,това е обичай:)
Между другото,наетият убиец от Мустафа,се представя за сервитьор.

БИСЕНА:

Кадир и Фахреттин правят всичко възможно сватбата да премине без проблеми,без никoй да разбере за опасността..
Керим и Фатмагюл без дори да подозират за това,което е можело да стане, преживяват най -хубавия си ден..
Асу при всички положения е решена да помага на Фатмгюл и Керим. Дори с родилни болки,пак помага на всички.
Положението на Яшаран не е никак добро..за тях! Дали и този път Решат ще се измъкне?
Емре и Дениз все повече се сближават..
Фг и Керим са в новата си къща с мирис на Лавандула..най-накрая..
Тази нощ ще бъде дълга стана ясно...до срещата остана малко...ами след "срещата"...?

от Engin Akyurek Bulgarian Fans

# 336
Извинете за правописните грешкил но ми се е развалила клавиатурата

# 337
Наистина феновете навсякъде се забавляват. Тук е и края на сценария на Чити-Пити - но тя не е толкова смела като момичетата в нашия форум.

Скрит текст:
Гостите на сватбата си отдъхват и започват да танцуват отново.

Междувременно бодигардът е заповил съмнителния келнер, намерил оръжието и го отвежда в полицейския участък без никой да разбере. Гостите продължават с танците.

Керим танцува;
* първо “Efe” (танц от Егейския регион)
* продължава с Atabari (мъжки танц от Източна Турция)
* след това - танци от централен Анадол.
* след това Silifke от Средиземноморския регион
* продължава с Harmandali

А сватбата не свършва. Краката вече го болят ужасно. Гърбът му също го заболява. Фатмагюл танцува без високите си обувки. Танцьорката в нея вече  е освободена и Керим си мисли: Я я виж то нея, тя знае всичко... а дали може да танцува на кол? Как бих искал да видя такъв един танц в спалнята ни". И лицето му се озарява от огромна усмивка.
Безкрайните танци най - после приключват. Керим и Фатмагюл се качват колата и отиват в тяхната къща. Сатанали пред входната порта на градината си те се гледат в очите. Керим гледа Фатмагюл, после гледа стръмните стълби до къщата, кацнала на върха на хълма. Мисли си за болките в краката и кръста и се сеща, че е чакал вече две години. Мисли си '"Керим, ти си на финалната права,  не се предавай, човече" и понася Фатмагюл нагоре с усмивка. Отново се замисля "Тя изглежда толкова крехка, а е толкова тежка". Той озкачва стълбите, носейки Фатмагюл на ръце и пъшкайки. Пред вратата на къщата той вече е изтощен напълно. Отваря вратата с език, внася Фатмагюл на ръце в спалнята и нежно я поставя на леглото. Но не може да се изправи, Фатмагюл пита притеснена "Какво ти е, Керим?" Керим казва : "Гърма ми, гърба ми, боли ме много, не мога да се изправя" и след това бързо добавя " Ти си ми всичко, обичам те толкова много..." Фатмагюл казва : 'И аз те обичам....и добава с разочарование " много..."

Все пак го е погледнала откъм комичната страна.

# 338
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: mal4eva1984
Вмъкни Цитат
***Ваня,представи си какви репортажи ще пишем след показаната сцена.... Тогава вече ще сме размазани кой по дивана,кой по столове,...и т.н.
smile3521 smile3503знам знам .
Малчева
Скрит текст:
ама тогава искам от теб един репортаж +18 специално за мен на лични  с подробностите !Аз не,че няма да си ги представя,ама ти ги описваш толкова цветущо,че ......
и аз мн.ти се радвам Hug!!!
Ок Малчева,ще чакам в петък включване на лични  love001!

ananova  Hug,сега го прочетох сценария на Чити-Пити и падам от смях rotfImbo rotfImao Laughingдали може да се случи нещо такова след толкова чакане на нашия герой?!
Ама тия думи са ми фаворит:"Керим ти си на финалната права,не се предавай човече"!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 14:48 от ***Ваня

# 339
Цитат
Публикувана от: mal4eva1984
Вмъкни Цитат
smile3521 smile3503знам знам .
Малчева
Скрит текст:
ама тогава искам от теб един репортаж +18 специално за мен на лични  с подробностите !Аз не,че няма да си ги представя,ама ти ги описваш толкова цветущо,че ......
и аз мн.ти се радвам Hug!!!
Нямаш проблем! В петък ще очакваш включване,че ако започнем от сега,не зная дали няма да се разочароваме от серията... hahaha hahaha hahaha

# 340
  • София
Малко извън темата,но се сетих да споделя:
Когато Евелин и Вени една вечер забелязаха,че в турски сериал участват Шарън Стоун и Анди Гарсия  Shocked,веднага си пуснах да видя за какво става въпрос.Ако искайте вярвайте,играеха в сцена с някакъв неприветлив турски субект,който се справяше перфектно,а те стояха толкова изкуствени и дървени,че не беше за вярване направо  #Crazy.А двамата доста ги уважавам по принцип като актьори.
Трудно ми е да гледам в момента холивудски филми,постоянно им откривам слабите и най-вече нереални места.

# 341
fatmagülün suçu ne 74. bölüm için ikinci fragman yok sevgili arkadaşlar, düşündük taşındık koymamaya karar verdik
Това пише Едже в туитър ,а ето превода на Гугълчо
Какво престъпление Pratigya 74Няма втори трейлър за дяла, скъпи приятели, ние решихме, че решихме да не сложи преместени
Както винаги точен и розбираем #Crazy

# 342
  • Разград
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Няма да има 2 фрагман за 74 еп. мили приятели,правихме струвахме,решихме да не слагаме..от сега да ви кажа,че който пропусне епизода утре вечер,много ще съжалява...
Ece Yörenc Тweeter

# 343
  • Пловдив
Няма да има 2 фрагман за 74 еп. мили приятели, правихме струвахме, решихме да не слагаме..от сега да ви кажа, че който пропусне епизода утре вечер, много ще съжалява...Ece Yörenc Тweeter.

Превода е от Engin Akyurek Bulgarian Fans.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 15:00 от mariana51

# 344
Мацки,да ви питам нещо ,видях в ФБ една дама споделя мнение,че между Енгин и Берен нямало химия,и той така гледа всяка жена с която си партнира,визира Облака и страстта му там.Мнението и беше ,че трябва да се гледа Енгин и отношението му към приятелката му /или бивша не знам/Джансу.Интересно ми е какво мислите по въпроса?

Според мен, това така наречено понятие "химия" между актьорите се получава, когато успеят да ни убедят достатъчно категорично в привличането на екранните им герои. И не е задължително тази химия да продължава в реалния живот. Естествено, много по-лесно би било ако продължава.
Гледала съм холивудски продукции, с чудесен сценарий и много известни актьори, но без да успеят да ме убедят в привличането си на екрана. Струвало ми се е статично и вяло.
Тук не е така. От първата серия усещам контакта между двамата. Дали било в сцени на любов или омраза, съжаление или гняв... през цялото време успяваха да ме убедят, в това което изпитват.
Личното ми мнение е, че Енгин би ни убедил, че изпитва страстна и безпаметна любов дори и към персонажа на Мукадес ако му го поставят за задача. И то така ще ни убеди, че и Есра и ние ще се разтопим в локви.  Joy
Изключвам, няколкото присъстващи в темата, на които Енгин не действа по този начин. Те си знаят кои са. Един ден, чакам да си признаят, че са били под прикритие  Joy  Joy  Joy

Хриси, съгласна съм с теб. Химия е когато ни убедят, че не гледаме филм, а реална, истинска история, с истински герои, които може да са навсякъде около нас. Като гледам всички в сериала, не си мисля, че гледам филм и точно в това е магията. Дори понякога се ядосвам когато виждам снимки или клипове от мейкинга - тогава магията се загубва.

Може би затова и доста хора очакват да има химия между актьорите и в реалния живот, защото във филма химията е уникална. А тя е всъщност в резултат на таланта им както казваш ти.

Общи условия

Активация на акаунт