Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 141
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

Аааааа тук да не мислиш ,че си само ти Simple Smile

Laughing
И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета Joy Joy Joy

Момичета в такъв скучай се наредете на опашка за него защото познавам и други които са му хвърлили око

И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета 35 35

Считайте,че съм загубила ако играем на зарове  Joy  Joy  Joy
Аз метнах шестици а вие Laughing

# 601
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

Laughing

Момичета в такъв скучай се наредете на опашка за него защото познавам и други които са му хвърлили око
Ааа аз познавам Кадир а той му приятел така че с Милена сме се уредили ати слез от джанката вече Grinning

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 602
  • Разград
В българската литература има цяла една епоха, наречена Възраждане. Целта на авторите е именно да се възроди българщината." Ой ти неразумний юроде, поради що се срамиш, да се наречеш българин?". Колко от днешните деца обаче ще свържат този цитат с име или произведение?
Та Зорничка, поста ти е много много верен!

По повод на това което си написала и малко далеко от нашия филм да споделя - моите хлапета са 4клас и в учебника "По човека и обществото " за една учебна година минаха цялата история на БЪЛГАРИЯ  - че е малка,малка държава,но  си има голяма история.Имаме си и автори,но ги забравихме - учим измислени и при такова образование какво поколение расте,какво да създаде?
newsm78

# 603
Благодаря Ви  Blush Hug Иска ми се толкова много да има такива български продукции, аз ще се пръсна от гордост ! Наясно съм,че сега прохождаме в този аспект, но просто има такива нереалистични неща, които бодат очите и внасят много неприятен вкус. Отказах се от "Стъклен дом", "7 часа разлика" също. Само Столичаните са на ниво, но това е комедиен сериал, а българите сме силни в комедията. Драматичните роли просто някак се изплъзват. Гледала съм театрални подтановки на много от актьорите, които сега играят в тези сериали, и то драматични постановки. Впечатленията са ми много добри. Само че на екрана е различно. Там всяка мимика е под лупа, всяко изражение трябва да говори, да даде послание на зрителя. Затова и от тези, които играят в театъра, много малко имат успех и в киното. Нещата са много комплексни. Сценарият и режисурата са супер важни. Ядосва ме само това,че вместо "Женени с деца в България" или "Забранена любов" (за който се изхарчиха луди пари) можеха да се направят проекти на историческа тематика или базирани на някой от толкова стойностните български романи. Това ме дразни и се възмущавам. Щом чрез медиите се възпитава младото поколение, защо тогава не се показват стойностни, интересни неща, за да се събуди техния интерес, а не да висят само по дискотеките ? Защо в сериала не акцентират на мъдри мисли или български книги, които чете главния герой, например ? В турските сериали на това се набляга, също и на обичаите при сватба, искане на момичето и т.н., говори се за достойнство, чест ! Как пък хич ги няма при нас ! Ох, натъжих се. Нещо ми е много емоционално тази вечер. Извинявам се !  Hug
Зори и аз съм на това мнение.Много ми е гадно, че в един сериал като Стъклен дом/спряган за най-добър в новата история на нашето кино/ не видяхме дори една българска традиция или нещо което да ни връща към корените ни. Дори напротив само жаргони, само разпуснати момичета който си лягат са първото богато момче,наркотици и т.н.Нищо стойностно нищо което да накара младите да се замислят жалко...много жалко за нашето кино и за нашата нация. Cry
Евелин  newsm10 това са истински филми и артист поклон пред тях.

# 604
Лека нощ  от мен до утре четвъртък, любимият ни ден  newsm51 newsm51 newsm51

Хайде момичета на по-преклонна възраст да отиваме да сънуваме Юмер hahaha hahaha hahaha

# 605
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: hrissi_sz
Вмъкни Цитат
Зори  Hug, спри да се извиняваш. Ти си толкова малка, а толкова мъдра, евала.
Иска ми се да мога да те видя един ден в съдебната палата. Ще ги разпертушиниш опонентите си без проблем с това дар слово и с този богат речник.
+1
Зори,ти си част от това младо поколение,а как разсъждаваш,възхитена съм!!!

# 606

Laughing
И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета Joy Joy Joy

И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета 35 35

Считайте,че съм загубила ако играем на зарове  Joy  Joy  Joy
Аз метнах шестици а вие Laughing
Два пъти по шест Joy Joy Joy

# 607
Лека нощ  от мен до утре четвъртък, любимият ни ден  newsm51 newsm51 newsm51

Хайде момичета на по-преклонна възраст да отиваме да сънуваме Юмер hahaha hahaha hahaha

Ами то вече е днес..четвъртък..Лека нощ и да внимаваш как ще го целуваш,опсс исках да кажа сънувах  Joy  Joy  Joy

# 608
  • Стара Загора
Момичета,значи вие трите,които хвърляте заровете сте в клуба на Йомерките така ли Laughing?
Вени Hug,супер е новия колаж-двойка за чудо и приказ.Ще оберат точките на сватбата Grinning!
Скрит текст:

# 609
# 610
  • София
"Евелин, ние говорим за днешните български филми, това са филми класика, всички съм ги гледала и са чудесни...."

e;r.rs,има и съвремени български филми,които са хубави......споменах ги по-горе......а тези филми-класика ги изброих поне малко да си повдигнем самочувствието....както когато националите ни по футбол се изложат и все пускат мачовете от световното 1994год,та да ни припомнят какво сме били Peace

# 611
Момичета,значи вие трите,които хвърляте заровете сте в клуба на Йомерките така ли Laughing?

Ами така се получи,но като гледам може и да изпадна от класацията  Laughing

В този ред на мисли да попитам:Мюмтяз свободен ли е?

# 612
Това е най-новия клуб в историята на филма, предлагам Малчева за председател, защото пише най-много репортажи и има дар слово...

# 613
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: mp42
Вмъкни Цитат
Цитат на: ***Ваня в Четв., 10 Май 2012, 00:07

Ами така се получи,но като гледам може и да изпадна от класацията  Laughing

В този ред на мисли да попитам:Мюмтяз свободен ли е?
hahaha hahaha hahahaсвободен е джанъм,за него няма още кандидатки!Ама не се отказвай за Йомер-тъкмо заформихте клуба,виж ние за Керим колко сме на клона....
e;r.rs ,даже ще я накараме утре да ви спретне един репортаж за патрона Laughing!

# 614
  • В Града на Липите
Милена, доколкото знам, ако го искаш Мюмтаз целия е твой Joy Но според мен си стой в клуба на Йомер.

п.п. И Мюнир май е свободен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт