GlossyBox & Со

• 46 802
  • 674
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Излязоха ми продуктите в Глоси УК, ноември. Нищо особено, но ще ми влязат в употреба.

# 466
  • София
Частично инфо за декемврийската Glossybox UK:

http://campaigns.glossybox.co.uk/uk/december_2014_sneak_peek

# 467
  • София
Добре изглежда Peace

# 468
  • София
Аз никак не харесвам козметиката на Bellapierre, за сега пропускам декемвриската кутия, трябва да ме изкушат с нещо по-интересно.
Получих си ноемврийката бирчбокс UK кутия. Снимката е от нет-а.

Dr Jart+ Cleansing Foam
OPI Coca Cola Nail Polish in A Grape Affair
Lord and Berry Bronzer in Sienna
Beauty Protector Protect & Detangle
Drinkwel Capsules
English Laundry Signature EDP

Ако някой иска да размени червеното Опи за лилаво, да ми пише Wink

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 16:21 от nad_tab

# 469
  • София
Моята кутия ще ходя да я взимам след работа. Дори не съм поглеждала в сайта какво точно съдържа. С Надя все по нещо ни се различава в кутиите последните пъти. Ще покажа, ако имам нещо различно.

# 470
  • Street of Dreams
Имам червила и руж на bellapierre и са ми много любими, считам продуктите на марката за много качествени, а и съм фен на минералната козметика.

Какво е Beauty protector?

# 471
  • София
Имам червила и руж на bellapierre и са ми много любими, считам продуктите на марката за много качествени, а и съм фен на минералната козметика.

Какво е Beauty protector?

Според мен, bellapierre са прекалено скъпи за качеството, което предлагат.

Четките за очи, са безумно твърди, базата за сенки не държи сенките повече от 2-3 часа, пигментите са много "прашни" изобщо не могат да се сравняват с пигментите на МАС. Не съм пробвала червилата, след като се разочаровах от продуктите за очи.

Beauty protector  Hug
https://birchbox.co.uk/beauty-protector-protect-detangle-2886

Последна редакция: пн, 24 ное 2014, 17:16 от nad_tab

# 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Eто ни я празничната кутия за тази година,$40,но очаквам да пуснат код за $10-на намаление,както направиха и миналата година....та съвсем без пари излиза.Само спиралата на Корес е $20.

Персонално няма да я купя,нищо не ми трябва,не може да се отрече - богата кутия.Казват 8 продукта,от които 7 пълноразмерни.

http://campaigns.glossybox.com/us/limited-edition-holiday-glossybox-2014

# 473
  • Street of Dreams
Иначе хубава кутия, червилото и лака изглеждат много женствено и празнично, но аз също не бих си я купила, знаейки какво има вътре. Защо така развалят най-хубавата част от нещата - отварянето и откриването? smile3512 Засега при нас са разкрили само половин продукт - ще имаме или кремче за крачета, или гел за измиване на лице от minus 417. Хич не се радвам.

Иначе темата е същата - #velvet&gold.

# 474
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нa special edition кутиите винаги разкриват пълното съдържание,докато на стандартните месечни абонаменти - по 1-2 продукта.
И аз не знам каква е идеята,нали изненадата е в основата на тази практика с кутиите. Crossing Arms

# 475
  • София
Получих си ноемврийката бирчбокс UK кутия. Снимката е от нет-а.

Dr Jart+ Cleansing Foam
OPI Coca Cola Nail Polish in A Grape Affair
Lord and Berry Bronzer in Sienna
Beauty Protector Protect & Detangle
Drinkwel Capsules
English Laundry Signature EDP
Моите неща са същите, само вместо Dr Jart+ Cleansing Foam имам "V7 Turnover Booster" (A lightweight gel serum that soothes and moisturises for a superboost of supreme radiance). Продукт в реален размер (50 мл) и според картончето струва 32 паунда.
Скрит текст:
От лака за съжаление ми се падна сив цвят.

# 476
  • София
Моята е същата като твоята  Peace

# 477
  • Street of Dreams
 #Cussing out
Ден след ден разкриват по един продукт от коледната кутия и мен вече ужасно ме е яд,  че я поръчах.  Crossing Arms Толкова по тема "sneak peak". Много са недоволните коментари, те дават като причина, че тези, които я замислял като подарък, не искали да купуват "котка в чувал".  Rolling Eyes

# 478
  • София
Преди около половин година за 2 месеца се бях абонирала за английските кутии Love Me Beauty (lovemebeauty.com). Нещо не ме изкефиха обаче и ги зарязах. После сайтът изцяло си смени както визията, така и концепцията на кутиите. Доколкото набързо прегледах какво е положението в момента, в сайта са показани продукти, всеки от които "струва" 1 или 2 кредита. Абонаментът включва 6 кредита, т.е. всеки си избира как да си комплектова кутията. Според това, което пише, "Membership starts at just 7,50 паунда".

Днес получих имейл с това:

Ако някой се интересува от тези кутии, нека дебне утрешната отстъпка. Ако получа обещания имейл, ще пиша, ако има някаква важна информация, код и т.н.

# 479
  • София
Преди около половин година за 2 месеца се бях абонирала за английските кутии Love Me Beauty (lovemebeauty.com). Нещо не ме изкефиха обаче и ги зарязах. После сайтът изцяло си смени както визията, така и концепцията на кутиите. Доколкото набързо прегледах какво е положението в момента, в сайта са показани продукти, всеки от които "струва" 1 или 2 кредита. Абонаментът включва 6 кредита, т.е. всеки си избира как да си комплектова кутията. Според това, което пише, "Membership starts at just 7,50 паунда".

Тази кутия е направо супер! Най-много ми допадат подобни абонаменти, избираш само каквото ти хареса. Ще удържа до утре да не поръчам една  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт