GlossyBox & Со

• 46 808
  • 674
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вчера си получих Love Me Beauty (UK) за ноември:

# 541
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тези ModelCo като ги видя и ми се къдри косата. Laughing А специално стейна съм го получавала два(ДВА) пъти.

Амиран,харесва ми кутията.Само лака е около $15.  Peace

# 542
  • София
OnDiNe, страхотна е кутията!
Ето и моята кутия от Love Me Beauty (UK) за ноември, гледам пак са пуснали продуктите на Мурад, чудя се дали да не ги поръчам с още един абонамент, да не ги изкупят до 1ви Simple Smile

Цената е абонамент+ доплащане от 4-5лири за лака на ОПИ, оклоочното кремче и четката на Екотулс.

# 543
  • До хладилника, който обичам
Бре, много хубава тази love me beauty!
Ще я проверя!

# 544
  • София
Бре, много хубава тази love me beauty!
Ще я проверя!

Бу, аз от около месец си пея, че на по-хубава не съм попадала  Laughing

Само маската и спрея за коса са над 40 лири  Mr. Green

Определено ме отказа от корейските кутии, добре че е amiraN, да ни я покаже   bouquet

# 545
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пристигна ми декемврийската кутия на Глосибокс и много ми харесва(от-до).Утре ще снимам Simple Smile

# 546
nad_tab спрея как е , има ли аромат ?
Аз в понеделник ще си ги взема моите .

# 547
  • София

Още не съм го тествала. След обяд ще кажа.

Пуснах още една кутия, в момента имат безплатна доставка, с ето тези продукти. Добре че я пуснах вчера, вече са изчерпани.

# 548
  • София
Моята глосибокс

# 549
  • София
Кашмирче, само стика за пъпки ми е интересен, че си имам тийн в къщи, пиши ако не го искаш  Hug

Определено Декемврийският бирчбокс ми допада повече. Ето моята кутия.

Спрея, няма аромат или аз нищо не усещам! Оказа се доста безполезен продукт, май има малко блясък, но не бих повторила!

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 19:49 от nad_tab

# 550
Девойки, дали ви се намира шампоана на Naobay от немското Glossy? Яд ме е сега, че имах втори и го размених, а се оказа доста добър продукт и дълбоко почистващ за коса.

# 551
  • Street of Dreams
До скоро ми се мота из банята и го подарих. Принципно съм мнителна към продукти, които са хем шампоан, хем душ-гел, а и не бях доволна от твърде гъстата му консистенция и начинът, по който скърцаше косата ми. Беше в първата ми кутия, която беше почти като тази, която си постнала.

Глоси Ю Кей е по-разочароваша и от моята. И този лак за 2-3 лв... ooooh!

Аз размених Bene Tint с лак на Burrer London и още го чакам. Crazy

# 552
На мен ми хареса, защото ми я измиваше добре. Именно скърцането. С повечето други шампоани трябва по три пъти да слагам и търкам, докато си усетя скалпът чист. :/

До скоро ми се мота из банята и го подарих. Принципно съм мнителна към продукти, които са хем шампоан, хем душ-гел, а и не бях доволна от твърде гъстата му консистенция и начинът, по който скърцаше косата ми. Беше в първата ми кутия, която беше почти като тази, която си постнала.

Аз размених Bene Tint с лак на Burrer London и още го чакам. Crazy

# 553
  • До хладилника, който обичам
Баш. Изтървах времето да спра абонамента, та ще имам още една кутия. Ако е пак такава смотана, ще спра за известно време.
Love me beauty е с промо -50% от абонамента! Изтича на Коледа.

# 554
  • София
Баш. Изтървах времето да спра абонамента, та ще имам още една кутия. Ако е пак такава смотана, ще спра за известно време.
Love me beauty е с промо -50% от абонамента! Изтича на Коледа.

Love me beauty май често пускат -50% или безплатна доставка, за годишния абонамент е по-изгодна безплатната доставка, за всички останали -50%.

Общи условия

Активация на акаунт