GlossyBox & Со

• 46 841
  • 674
  •   1
Отговори
# 645
  • До хладилника, който обичам
Бу, повече ли би ти харесало да ти изпратя 5-6 продукта, по нечий друг избор.... аз от 6 Глоси Бокс кутии, харесах, само една  Sick
Все по нещо ми харесваше в Глосито, често се случва само 1 или 2 неща от 5-6 да не ми допаднат.
В Бутика на ЛМБ сега продуктите са на 1/3 от това, което видях, като се абонирах за тях Confused
И понеже в преднага кутия, която трябва да идва скоро, си поръчах нещата на Malin&Goetz, цветовете на Нейлбери не ми харесват, а моливи за вежди и устни не ползвам, просто нямам какво да избера Confused Надявам се да заредят още неща, че така още 5 месеца ще има да се чудя какво да взема, че да не изгоря.

# 646
  • София
Бу, повече ли би ти харесало да ти изпратя 5-6 продукта, по нечий друг избор.... аз от 6 Глоси Бокс кутии, харесах, само една  Sick
Все по нещо ми харесваше в Глосито, често се случва само 1 или 2 неща от 5-6 да не ми допаднат.
В Бутика на ЛМБ сега продуктите са на 1/3 от това, което видях, като се абонирах за тях Confused
И понеже в преднага кутия, която трябва да идва скоро, си поръчах нещата на Malin&Goetz, цветовете на Нейлбери не ми харесват, а моливи за вежди и устни не ползвам, просто нямам какво да избера Confused Надявам се да заредят още неща, че така още 5 месеца ще има да се чудя какво да взема, че да не изгоря.

Тогава изчакай, все ще има нещо интересно  Hug

# 647
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Право на избор на колко продукти имате в ЛМБ кутията?

Тези дни ще пусна нова тема. Peace Споделете кои кутии да включвам в заглавието и презентацията.

# 648
  • София
Право на избор на колко продукти имате в ЛМБ кутията?

Тези дни ще пусна нова тема. Peace Споделете кои кутии да включвам в заглавието и презентацията.

Не е брой продукти, а кредити. Тестовите опаковки са един кредит, пълно размерните 2. Имаше и един сет на Киате, който беше 3 кредита.

Всеки месец, получаваш 6 и си ги харчиш, както искаш. Януари, заради проблемите в системата, отпуснаха да си допълниш един пълно размерен продукт към 6те кредита. Февруари, аз лично имах 8 вместо 6 кредита. Не им виждам логика в системата, явно им е зле. Докато е в мой плюс не се оплаквам.

На мен засега, въпреки проблемите, тази кутия най-много ми допада, защото си избираш продуктите сам. Другата която ми харесва е с подобен формат и струва с все пощенските 6,95лири, избираш два продукта, само в месеците в които си  харесаш такива.

https://www.lovemebeauty.com/boutique/everything
http://www.youbeautydiscovery.co.uk/

# 649
Само на мен ли ми я пратиха сега без нищо да съм избирала? Още съм в шок...

# 650
  • София
Само на мен ли ми я пратиха сега без нищо да съм избирала? Още съм в шок...

Предполагам си натиснала бутона Fill Box For Me, пиши им и ще го оправят.

# 651
  • Street of Dreams

А ягодовата пяна как се ползва...Директно на кожа ли мажа или се пръска на гъбата и така...?

За коя ягодова пяна говориш?

Аз засега оставам на Глоси. Понякога ми хрумва и да си взема някоя от lookfantastic, само да не забравях толкова Simple Smile Някой поръчва ли я?

# 652
  • София

Аз засега оставам на Глоси. Понякога ми хрумва и да си взема някоя от lookfantastic, само да не забравях толкова Simple Smile Някой поръчва ли я?

Аз поръчах 2 от тях, другите не ми допаднаха.

# 653
  • Street of Dreams

Аз поръчах 2 от тях, другите не ми допаднаха.

Първо ги виждаш и после ги поръчваш ли? Не ми остава време да разуча системата... newsm78

# 654
  • София

Първо ги виждаш и после ги поръчваш ли? Не ми остава време да разуча системата... newsm78

Да, ето февруарската, може да се поръча на сляпо от предишния месец или в началното на съответния, когато съдържанието е вече ясно. На мен не ми хареса и я пропуснах.

Сега погледнах, че съм поръчала 3, ето ги:

# 655
  • Street of Dreams
За мен са доста интересни кутии, тъкмо, ако имам късмет, ще опитам нещо на Korres.

Какво ви е мнението на тази марка MONU, която все по-често се мотае из кутиите? В последната ми кутия имаше олио за лице, 100% натурално и забъркано само от прекрасни масълца. Гледайки коментарите в сайта, аз бях единствената недоволна от продукта - при мен лицето се омазни, вместо да се изчисти и да засияе, както пишат другите...

От Англия ли тръгват кутиите lookfantastic? Не помня дали съм поръчвала нещо от тях и как стоят нещата с доставката. Гледах в сайта 2-3 дни, но до къде....?

# 656
  • София
За мен са доста интересни кутии, тъкмо, ако имам късмет, ще опитам нещо на Korres.

Какво ви е мнението на тази марка MONU, която все по-често се мотае из кутиите? В последната ми кутия имаше олио за лице, 100% натурално и забъркано само от прекрасни масълца. Гледайки коментарите в сайта, аз бях единствената недоволна от продукта - при мен лицето се омазни, вместо да се изчисти и да засияе, както пишат другите...

От Англия ли тръгват кутиите lookfantastic? Не помня дали съм поръчвала нещо от тях и как стоят нещата с доставката. Гледах в сайта 2-3 дни, но до къде....?

Аз събрах доста неща на Мону, досега нищо не ми е харесало!

За разлика от това олио, което много ми допадна.
http://www.lookfantastic.com/ole-henriksen-pure-truth-youth-acti … oil/10797051.html

Кутиите идват от различни места, все в EU, последната май дойде от Белгия  newsm78

# 657
  • Street of Dreams
С посредник, или? Rolling Eyes

# 658
  • София

Директно, доставката влиза в цената на кутията.

# 659
  • Street of Dreams

Директно, доставката влиза в цената на кутията.

Sounds gooood  Mr. Green Към края на месеца ще си поръчам мартенската. Други ентусиаст(к)и? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт