ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 683
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
jenny_bs , добре дошла при нас!
Добре ти е разпределението на блоковете. Хубавото на този режим е , че може да си пригодиш всичко по твой вкус. Само че , ако все още кърмиш трябва да си увеличиш блоковете независимо от това какво ти показва калкулатора. А и щом казваш , че имаш да сваляш доста сигурна ли си, че ти трябват само 8 блока  newsm78 ? Все пак с малко дете надали ти е нулева активността. Но, ако искаш пробвай така за 1 седмица и след това, ако чувстваш глад през деня винаги можеш да си завишиш блоковете. Килограми се свалят с ядене, а не с глад  Wink  Hug

# 601
dani1712, благодаря за бързия отговор. Вече приключихме с кърменето и искам да сваля 15 кг, затова предпочетох с по-малкото блокове, но ако наистина чувствам глад, ще ги увелича на 10 Simple Smile

# 602
Дани, правя в момента 'извареничетата'. Май този път ще стане работата... че предния път малко суровичък си изядох ябълковия сладкиш. Wink

А това с Хаваи беше майтапче. Wink Ох, толкова ми се иска да отида там и да ме закичат с венец от цветя, да щъкат хавайки и хаваици Mr. Green покрай мене, да смуча коктейлчета и да се плацикам... че докато го пишех мислено се телепортирах и сега осъзнах, че написаното е прозвучало като истина. Grinning

# 603
Bibita , пожелавам ти от все сърце да се осъществи тази твоя мечта! А,  и нали знаеш, че когато човек много иска нещо , то подсъзнателно му се случва рано или късно  Hug За справки в темата " Подсъзнанието може всичко!" Laughing

smile3547  Ох  ooooh!, аз пак с моите "технически" проблеми : искам да си сложа темата с рецепти в подписа си, но не знам как. Когато копирам адреса ми излизат само йероглифите, а когато копирам думите не препраща там. Уф, дори и не мога да обясня като хората, като не разбирам нищо  doh  Ако може някоя добра душа да ми помогне  newsm17

# 604
Дани, благодаря ти! HugПодсъзнанието може всичко!!! Wink

Иначе обяснението си го бива - аз те разбрах, само че не мога за съжаление да ти помогна. Wink Споко, някоя зонарка ще ти помогне. Peace

# 605
Дани, и аз не знам как става.
Може ли да споделите приблизително колко се сваля с тази диета? Например за месец...
Ясно ми е, че всичко е индивидуално, но все пак ми се иска да се ориентирам /надявам Simple Smile /

Бибита, аз също ти пожелавам да отидеш на Хавай Simple Smile

# 606
jenny_bs, благодаря ти! Hug Тебе съм те срещала и в др. тема, помня, че обменяхме опит... ама не помня къде. Wink
Със сигурност ще свалиш 2-3 кг., ако си стриктна, спазваш всичко и ако можеш да се храниш най-вече от храните написани в зелено в табличката. Peace

# 607
jenny_bs , отначало се свалят повече килограми. Ако имаш задържани течности може да свалиш и 2-3 килограма 1-вата седмица. Но след това нормално е да сваляш около 0,5 кг за седмица. За по-добри резултати трябва да се придържаш към "зелените" храни. Така, че на месец между 2 и 4 кг е нормално. Това е и здравословното отслабване. Защото тук губиш само мазнини, а не и мускулна маса и вода. Вземи си и мерките със метъра, защото в един момент те започват да падат по-бързо от килограмите, а това е по-важни, нали? Иначе диетите, с които се сваля бързо и драстично са и всеизвестни с йо-йо ефекта си . Аз първия месец свалих 5 кг, но бях супер стриктна, а след това започнах да си позволявам по-чести кръшкания и включване на повече "червени"  храни и свалям около 1 кг на месец. Но аз съм супер доволна от това, защото нямам супер амбицията да имам манекенски мерки, а се старая да подобря здравето си. А и за мен е важно, че свалям, а не качвам  Wink.

# 608
ехх, как искам по-бързо да се свалят... Simple Smile Дано първия месец паднат 5-6 хихихи

Разглеждах табличката с блоковете и имам въпросчета. Какво значи 1 пъпеш??? Много зависи колко е голям, няма ли приблизителни грамове, както и кайсии, праскови и всичко, което е на бройка, е много относително...

# 609
За някои плодове е посочено за бройки, но за други зад, които не пише "бр." мерната единица е чаена чаша от 250 мл. Пъпеша е от тях  Wink. Но, ако искаш по-прецизно мерене ето от тук например може да си вземаш хранителните стойности на продукта и да си пресмяташ сама. Там има 3 вида пъпеш с различни стойности, които излизат 100-150 гр за 1 блок грубо. А, ако не знаеш как се изчислява по стойности ето тук е обяснено.

# 610
   Здравейте,мили момичета/то май момчета няма тук/!!!Привет на всички,който уверено вече са в ЗОНАТА и на тези,който все още се трудят за това.
   Отдавна чета вашите коментари по темата  и доста съм запозната с нещата.Това за мен е най-подходящата система на хранене.
   Виждам,че много от вас са много навътре в нещата и имам една молба -ако някой има запис на предаването "На кафе" на Гала от 24 05.2010г.да ми го изпрати.Там гостува д-р М.Папазова  и много точно обясни за храненето в Зоната и биохимичните процеси в организма. Мисля ,че това трябва да се види от всички,тръгнали по пътя  хранене в  Зоната.
   Успехи на всички!!!! : Joy

# 611
Здравейте на всички!!!
Малко отсъствах, но с нови сили пак се връщам при вас, досега четох какво е ставало, докато ме няма. Момичета, искам да ви попитам, тъй като се опитвам да тренирам докато започне стимулацията ми юни месец, наблюдавам, че колкото по-усилено тренирам, може би с помощта на по-честите ми забежки извън зоната бедрата ми ужасно много са се разширили, редувам кардио с кардио със силова, но мисля да мина към по-леки тренировки или да акцентирам върху упражненията за корем, че нещо определено става с моите бедра, не знам дали от тренировки, съчетани с неправилно хранене или не знам, вие какво мислите?
Dani 1712, мила, откъде да влезна в списъка с твоите рецепти, че искам да си сготвя от твоите вкусотиики, а не мога да се ориентирам откъде съм влизала досега Embarassed Hug Hug Hug

# 612
vitaivan В подписа на Дани, най-отдолу в постовете й, има линк Събрани и преизчислени рецепти - това е входът към вкуснотиите.  Hug

# 613
  • София
roseto58 виж дали предаването го има в nova play.

vitaivan в сайта на Румяна Илиева съм чела, че човек като започне тренировки и не ги съчетае с диета, започва да трупа мускулна маса и същевременно мазнините си стоят отгоре и се получава този ефект на наедряване. Ако стоиш плътно в зоната и го съчетаеш с тренировки би трябвало да сваляш мазнини и да трупаш мускули, което от своя страна намалява обиколката. Друг вариант е да започваш да задържаш вода зареди жегите и затова да се увеличава обиколката. Пробвай да намалиш соленото и да пиеш поне 3 литра вода на ден. А ето това е хубавата темичка на Дани с рецепти по зоната - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=646439.0

# 614
      Благодаря Moharet-за съжаление в  Nova play предаването отдавна е свалено.Не знам къде мога да го намеря?Дано някой го има!!!
     Успешен ден на всички и само в Зоната!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт