ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 674
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Аз пак се изложих с моето зонуване, като не можах дори 1 ден да спазя. Вчера отново се амбицирах и си купих насипна извара от пикадили до нас, но такава отвратителна, миризлива на овче мляко не мога да ям. Направих я на летен миш-маш с чушки, домати,  hahaha дори чесън и буквално залях с горчица, но миризмата остана и така ми се гадеше, че за малко да повърна и всичко изхвърлих. Каква марка немиризлива извара купувате?
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 616
     Marella,бих ти препоръчала обезмаслена извара от Кауфланд,по рядко я смесват с овча извара и още от там Свежо сирине "Хелиус" и кашкавал от нискомаслено мляко "Култура".От тези неща до сега съм доволна! LaughingМисля,че са подходящи за Зоната!!! newsm78

# 617
     Marella,бих ти препоръчала обезмаслена извара от Кауфланд,по рядко я смесват с овча извара и още от там Свежо сирине "Хелиус" и кашкавал от нискомаслено мляко "Култура".От тези неща до сега съм доволна! LaughingМисля,че са подходящи за Зоната!!! newsm78

bouquet Благодаря ти за отговора!

# 618
 marella аз пък си намерих в халите кашкавалена извара на един ъглов щанд за сирена/ продават много френски и италиански / но за съжаление не мога да кажа името.Другата седмица като отида пак ще го видя.Та там е на кило - в торбички ти го мерят в момента. Много е вкусна и не мирише на нищо въпреки че на мен такива миризми не са ми неприятни.В била продават на маджаров но на мен лично не ми харесва .Без лъжица кисело мляко не мога да я преглътна толкова е суха и тричава и поради този факт за мен е фалшива.Толкова засега мога да помогна

# 619
Здравейте,
благодаря за хубавата и полезна тема. Peace

# 620
И аз съм  PeaceЗа кашкавалената извара. Няма нужда да наблягате само на нискомаслени продукти. Спокойно може да си вземате за директна консумация от кашкавалената, за да може да си я хапвате "с кеф", а ако толкова държите на нискомаслените продукти си вземайте от обезмаслената и я използвайте за разни готвени ястия. Мазнините не оказват влияние върху отслабването, а Въглехидратите. И не забравяйте да добавяте полезните мазнини, независимо дали ядете нискомаслени или пълномаслени продукти  Wink

# 621
Благодаря ви момичета, смело продължавам напред!!!! Hug Hug Hug

# 622
   Здравейте,мили момичета/то май момчета няма тук/!!!Привет на всички,който уверено вече са в ЗОНАТА и на тези,който все още се трудят за това.
   Отдавна чета вашите коментари по темата  и доста съм запозната с нещата.Това за мен е най-подходящата система на хранене.
   Виждам,че много от вас са много навътре в нещата и имам една молба -ако някой има запис на предаването "На кафе" на Гала от 24 05.2010г.да ми го изпрати.Там гостува д-р М.Папазова  и много точно обясни за храненето в Зоната и биохимичните процеси в организма. Мисля ,че това трябва да се види от всички,тръгнали по пътя  хранене в  Зоната.
   Успехи на всички!!!! : Joy
Миличка, предаването го има в нова плей, виж 2 сезон, но няма обеснение на д-р Папазова за Зоната или поне аз не го видях, ако го намериш ми пиши и на мен ми се иска да го видя Wink

# 623
  • София
vitaivan и аз погледнах в нова плей и предаването е от 1ви сезон, но в действителност е свалено. Аз, обаче, съм се мотивирала и мисля, че ще го намеря, стискайте палци. Пък ако стане работата, ще говоря с Кармен да го качи в блога и да си го имаме под ръка  Hug

Аз да ви се оплача....От няколко дни съм хванала някакъв летен вирус и постоянно ми се повръща. Опитах се вчера да хапвам по-леки храни, но да си стоя в зоната и не ми се получи, беше ми много зле. Затова днес излязох от зоната и цял ден бях на варен ориз (не бях яла ориз от миналата година). Леле ужасно е чувството да си извън зоната и да ядеш само въглехидрати, цял ден бях като парцал, а жегата съвсем ме съсипа. Затова като се прибрах си хапнах филийка с кашкавал премерена по зоната и се успокоих. Но пък вече съм по-добре, утре мисля да съм идеално и пак вътре с двата крака Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 22:25 от Moharet

# 624
Аз също потърсих предаването от тази дата като спомена Росето, но намерих някакво от 2 части, май от втори сезон, и в него я нямаше Папазова. Но, Moharet, ако го намериш, ще го качим, или ще сложим линк към него в блога Simple Smile Добра идея е!

Аз съм се застягала от ония дни, но днес пак извънзоново ядене имаше... пътувахме пак почти цял ден, и за вечеря се оказахме в един италиански ресторант на един известен ТВ готвач Simple Smile Поръчах си тиквичка, пълнена с някакво меко сирене, но се оказа много панирана и много мазна, и сега ми е тежко и се ядосвам на избора си. Добре че утре е събота.  Hug

# 625
  • София
Ех Кармен, последния път като бях в Лондон и си бях наумила на всяка цена да посетя един от ресторантите на този готвач, но мацката на рецепцията ми набута нещо като дистанционно и каза да чакам поне час. На мен ми се пушеше и излязох навън да чакам, бях супер изморена след дълъг работен ден, натоварена с лаптоп в едната ръка, доста торбички с покупки в другата ръка и проклетото дистанционно, та не можех да си запаля цигарката на спокойствие. В този момент заваля проливен английски дъжд, аз препсувах готвача по български, върнах дистанционното и така ми се размина хапването в този ресторант. Ама така като казваш, да не съжалявам много  Laughing

# 626
Moharet  Simple Smile Hug То има двама големи готвачи, единия e Gordon Ramsay, известен с бесните ругатни, които сипе докато готви  Laughing, а другият е Jamie Oliver - той е много сладък. И двамата имат ресторанти в много градове, ние бяхме в този на Джейми Оливър в Гилдфорд. Не беше лошо, но наистина ако си беше поръчала такава пържена тиквичка, щеше да съжаляваш. Цяла вечер се оригвам на пържено, с извинение. Обаче тиквичката е идея - може би може да се зонира - пълнена беше с рикота и моцарела, мента и лимон, сервирана с песто от чушки и някаква салса, но беше с дебела и мазна панировка и около нея имаше доста мазнина. Пожелавам ти следващия път като идваш, да имаш повече късмет с времето и с избора на ястие в някой от тези ресторанти Simple Smile

# 627
Добро утро  wavey (а за някои - Лека нощ  Laughing)
минавам само да ви напомня да не забравяте да пиете много вода в тези жеги , защото аз съм така и въобще не ми се поглежда към храната, а пък камо ли към протеин.

# 628
  • Бургас
 Joy Joy

Moharet,на теб пожелавам бързо бъзстановяване   Hug

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 07:47 от mis_val

# 629
  • Chicago/Varna
 Joy Aма си една dani1712  Joy Joy разсмя ме преди да скоча в леглото  за лека нощ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт