ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 665
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
момичета Laughingздравейте   Praynig помогнете ми как да разбера топено сирене което съм купила немога да схвана за какво да го смятам протеин или мазнина  Embarassed съдържание: мазнини-29гр.  белъчини-8гр. въглехидрати-4гр.

Дани да ти благодаря за каисиевата торта правих я няколко пъти. много ни харесва на всичи дори и тези който не са в зоната .даже и с ягоди е много хубава eat :

# 646
roksi12 ,мазнина е със сигурност.То май в листовете имаше от тоя тип - крема сирене и такива неща включени..

# 647
roksi12 , аз бих броила това топено сирене за  мазнина. За съжаление на нащия пазар изобилства от топени сирена, които садържат всичко друго, но не и протеини. Някъде бях попадала на статия за топените сирена, че основната им съставка са маргарините и палмовите мазнини (ставаше дума за българските). Следващия път като пазаруваш се загледай каква огромна разлика има в хранителната стойност на топените сирена - наши и вносни.
Ето например между това и това.
Ето тук има едно интересно мнение за топените сирена.

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 13:04 от dani1712

# 648
  Момичета,привет! Laughing
 Moharetмного се радвам,че си намерила предаването на д-р Папазова.Поздрави!!! baby_neutralИ аз започнах от там,след като го гледах.Много е полезно за всички начинаещи.Иначе книгите ги имах от самото им излизане,но на първи прочит всичко ми се стори много сложно.Ще очаквам да го качиш във форума!!!
  Наистина,Дани,малко по разлино  от това,което сме свикнали е определянето на това кое е въглехидрат.Мисля,че добри в това отношение са и таблиците на нашия  прочут в близкото минало"Диетолог"
  А за топените сирена,не ги давайте на малки деца. Laughing
  Успех на всечки  bouquet

# 649
Момичета благодаря ви  :  bouquet и това ще го изключим.от храната ни . а толкова ги харесвам......тогава сега ще си хапна едно парченце плодова торта

защо така.... newsm78 никой не се хвали със свален кг.всички сме зонарки само в зелено а никой нищо голям застой" що тъка "момичета? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 15:36 от roksi12

# 650
Здравейте момичета! Искам да ви попитам за киноата - как да я смятам като блокове?

# 651
  • Бургас
 Laughing  аз съм в застой сега,защото всекидневно прегрешавам,но откакто започнах Зоната вече съм 2 кила надолу въпреки,че само в началото бях на зелени храни,вече не,а и особено откакто си правя от вкусните рецепти на момичетата.Дори и с прегрешенията нещата при мен са добре,да не говорим,че си хапвам по 10 блока,а с мойта физическа активност това си е доста и това са ми блоковете когато съм стриктна,събота и неделя са и повече  Joy Joy

# 652
Ето от тук излиза за 1 БВ киноа - 14 гр.

roksi12 , аз на се хваля,защото само си поддържам килограмите, тъй като не се храня само със зелено, а и имам по 1,2 хранения на ден извън Зоната(сладолед или дооста плодове)  , но съм супер доволна от това. Като знам в други години в такива жеги как бях разпльоскана( като мечока от снимката преди няколко дена  Joy), а сега имам супер енергия и не ме свърта на едно място. Какво повече да иска човек от това  Peace

ПП : Като няма никой да се допиша  Laughing Предлагам ви едно сезонно ястие - Зелен фасул с яйца .

Последна редакция: вт, 26 юни 2012, 19:05 от dani1712

# 653
Съншайн Млякото е гръцко, казва се Total, ето как изглежда. Има го и във вариант с 0% мазнини, но е като извара. Двупроцентовото е прекрасно. Купувам го от Waitrose. В Marks and Spenser го няма (поне в нашия), но мисля че съм го виждала и в Tesco. Има го и в малки разфасовки. Аз от доста време го купувам чат-пат, но чак оня ден се загледах точно какво има в него, че обикновено само маслеността гледах на млеката. Снощи и оная вечер го хапнах с малко медец за нощна закуска. Кеф  Mr. Green
А в БГ има ли го? Peace

# 654
Съншайн Не знам, но едва ли. Досега някой все щеше да го е споменал. Аз си ходя до Бг веднъж в годината и тогава изобщо не пазя никакви режими, и дори не ям кисело мляко защото не ми е любима храна. Научих се да го ям заради Зоната. Не съм виждала това мляко в Бг, но и много не съм гледала.

Emigrantка За съжаление твоето мляко го няма тук. Но по описанието в сайта много прилича на моето - гъсто и креместо, само дето моето няма аромат. Поне заради по-високото съдържание на протеин може да му се добавя по мъничко и нещо друго Simple Smile

# 655
Момичета, много съм щастлива newsm68, след толкова много търсения и уговорки д-р Папазова се съгласи да ме приеме и то утре, толкова мно по принцип се чка при нея, поне така знам, че вчера като ми каза, че ще ме приеме утре, направо щях да падна от стола!!!! Но си беше борба, след като roksi ми даде e-mail-а и, и писах, но тя нещо не отговори и тогава писах на "На кафе", те и предадоха писмото ми и така, първо като разбра колко много синтетични хормони пия не поиска да ме приеме, каза, чене съм готова за консултация с нея, но аз и обесних, че осъзнавам колко много ми вредят, но това за мен е единствения начин да стана майка и след като вече 5 години съм опитала всичко, инвитрото остана последната ми възможност. Аз много се надявам поне да ми помогне малко да неутрализирам негативното действие на хормоните Praynig Praynig Praynig Утре вечер ще пиша какво е станало, стискайте палци!!!!  love001

# 656
       Vitaivanмного се радвам за теб,че успя !!!!   bouquet Не знаех за твойте проблеми,но от СЪРЦЕ ти желая успех и много вяра !!!!Сигурна съм,че д-р Папазова ще ти даде правилните съвети и нещата ще се решат. Тя е прекрасен холистичен лекар и аз съм й голям почитател!!Моля те,да пишеш тя къде приема и  как е възможно да  се запише човек .Все пак няма невъзможни неща!!!
       СТИСКАМ палци и  поздрави  и на ДОКТАРКАТА!!!

# 657
  • Бургас
vitaivan,браво мила!
Много се радвам за теб,дано останеш доволна и нещата да стават все по-добре!
Успех!Ще чакам с нетърпение да кажеш как е минало  Peace

# 658
vitaivan , и аз стискам палци и се надявам нещата да се развият в положителна за теб посока. Дано да успее да ти помогне да се сбъдне твоето най-голямо желание newsm10 .
Ако приемаш един съвет от мен - седни и си напиши предварително на един лист всички въпроси, които те вълнуват. Че понякога се оказва, че като се отиде в кабинета разговора забива в една посока и след това осъзнаваш, че имаш още въпроси, на които не ти е отговорено. Поне при мен така се е оказвало в различни случаи, когато ми се е налагало да посещавам разни кабинети .
Щ е чакаме да разказваш подробно за срещата и за казаните неща свързани със Зоната  Hug

# 659
vitaivan . smile3501 радвам се че си успяла да си запишеш час. зная колко е трудно почти невъзможно да се добереш до нея.Пожелавам ти късмет!!!

Общи условия

Активация на акаунт