ЗОНАТА и ние - 9 Тема

• 45 577
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Аз проверих сега моето по серийния номер на буркана в страницата на IFOS и пишеше следното:

Ultra-refined Products Category

5 Star Rating for omega-3 products containing greater than 60% concentration of EPA and DHA per gram of fish oil

Пак от блога е, ето това: http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Ultimate-Omega-Lemon-Flavor … 0-Soft-Gels/12949. Така като му гледам характеристиките и сравня с твоето... не знам защо съм го избрала, а и цената му е почти двойна. Отделно сега още са го вдигнали. Аз го купих за 42 $ /180 капсули/, а сега 120 капсули са 42 $.
Кармен, нали и ти пиеше от същото, сигурно ще кажеш какво толкова сме видели в нашата омега. Grinning и защо сме я предпочели пред другите в блога?

Bibita Бях писала емейл на Nordic Naturals, и веднага получих отговор, в който ме увериха, че тестват маслата, и ми изпратиха два оригинални документа за преминати вътрешни тестове, които даже мислех да публикувам в блога. Бях прочела почти всичко по сайта им, и добих добро впечатление за продуктите. Само че като пристигна моето масло и го проверих, партидният номер го нямаше в сайта на ИФОС в списъка с тествани партиди. Можех да пиша отново до фирмата и да разпитам, но не си направих труда. Изпих си бурканчето (моето беше по-малкото, с 120 капсули), и си взех ново от друга марка. Новото пристигна преди 2-3 дена и е ето това - на Renew Life. Това го избрах, защото ми се стори най-близо до съотношението EPA/DHA, което Бари Сиърс препоръчва - 40/20. По цена е подобно на предното. Но най-добрата новина е, че номерът на партидата на моето рибено масло, присъства в списъка с тествани партиди в сайта на ИФОС. Трябваше да поръчам поне две шишета, ама нали първо все по едно взимам, да пробвам. Със сигурност ще поръчам пак и то по-скоро. Капсулите са непрозрачни, тъмнокафяви на цвят, в тъмно-синьо шише, и са големички.

И аз също се оплаквам от загуба на краткосрочна памет, и доктори ми бяха казали, че е от стрес и преумора. И... дали заради това или не, но забравям да си взема рибеното масло много често  hahaha Като онзи дето си купил витамини за подсилване, но нямал сили да отвърти капачката.  Laughing
Сега обаче, откак пристигна новото рибено масло, съм много ентусиазирана, защото знам със сигурност, че пия тествано масло, и ще пия редовно и по повече.

Moharet Благодаря, че сподели ефектите Simple Smile Аз също бих си взела това рибено масло, което си посочила, и ще ми е интересно ако го вземеш, да споделиш пак резултатите.

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 16:52 от Carmen

# 691
  • Chicago/Varna
Момичета  Hug, когато се чудите кое от рибените масла в блога да изберете, гледайте в IFOS тези марки, които имат най много тествани номера Simple Smile Колкото повече тествани партиди има, толкова е по надеждна компанията Simple Smile Както съм споменавала и преди, повечето компании тестват 2-3 партиди, колкото да влязат в IFOS, и да могат да напишат че продуктите им са тествани, да си вдигнат рейтинга, и до там...
Например ако кликнете върху Barleans, ще видите само 3 тествани партиди  за 2012г. а  ако кликнете на Renew Life, ще видите пълна страница с много много номера Simple Smile
Carmen, ако можеш да си позволяваш финансово, продължавай да си взимаш Renew Life, това е много добро масло. Аз лично си ги комбинирам две масла, на Renew Life и на Сиърс Simple Smile И според мен, от опит мисля, че за да се видят резултати, трябва да се консумира масло минимум 40-50 дена за да се забележат резултатите.

При мен лично, първото което забелязах, че взех да помня много Simple Smile Супер силна концентрация,без да си давам зор, а по принцип съм супер разсеяна, и отнесена от вихъра както се казва Simple Smile Другото което ми направи впечатление беше косата и най вече ноктите Simple Smile Имах много чупливи нокти, а сега е само спомен Simple Smile С косата- имам много дълга гъста полукъдрева коса Simple Smile Но постоянно хвърчаха косми из колата ми и в къщи. Като се вчесвах след баня, хвърлях по цели топки коса от четката ми за коса,повече от нормалното, но и това се промени Simple Smile Но най се радвам на  умствената ми концентрация Simple Smile Всъщност, аз тия неща ги забелязах в първите месеци, когато влязох в зоната,  без да пия масло, но после като включих и маслото и ефекта стана  много много видим Simple Smile

А за дъщеря ми , както бях споменала, че имаШЕ зверско акне, по лицето, и по гърба особено, направо ми се плачеше като я гледах, толкова ми беше тъжно, но след няколко месеца високи дози рибено масло, вече почти няма нищо, гърба й е напълно гладък, и лицето и свети вече, няма нито белези, нито спомен от зачервена и изпръхнала кожа, за което съм много много щастлива Simple Smile

Бях тръгнала да пия и спирулината, (изпих си шишенцето де) но с някакви мизерни дозички, по 1-2 каспулки, защото след много четене с мъжо установихме, че там рисковете от тежки метали са много много по големи, и е единствената добра спирулина е в Австралия, но проблема е, че голям процент от производителите  само пишат, че е произведена там, а произхода е неясен. Много четохме къде ли не, и шанса е минимален да попаднем на чист органик продукт  на спирулината. Ако ми остане време, ще събера малко информация на едно място, за да видите за какво става въпрос  Hug

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 18:44 от Emigrantка

# 692
  • София
Сега изгледах филма "Внимание храна". Не че не си ги знаем тези неща, но това, което изсипваха в колбасите направо изглеждаше отврат и ме отказа от всякакви шунки, филета и други месни "деликатеси"  Sick Докато го гледах, се сетих как като бях малка и беше голямата криза, нашите купуваха прасенце от някой на село, разфасоваха го в малки торбички и във фризера и така карахме цяла зима. Та ми хрумна, че може и аз така да направя - едно прасенце от някое село във фризера и си решавам проблема с месото, а зимата може да си купувам телешко пак от село и да го кайзеровам на балкона или да си правя наденички и други вкусотии. От няколко години се каня, ама все не съм пробвала, а много приятели си приготвят така деликатесите и са супер вкусни. А и ще знам какво ям, което е най-хубавото  Simple Smile

# 693
Moharet, благодаря за разясненията за лигнаните! Hug

Carmen, благодаря и на тебе за нашия Nordic! Hug

ЕмигрантчеHug и за тебе за IFOS!

# 694
  • Бургас
Момичета,вижте пак какво открих http://fitnesinstruktor.com/hliab-bez-vaglehidrati/ хляб без въглехидрати и бабини нахутени хлебчета http://www.purvite7.bg/articles/view/20/babini_nahuteni_hlebcheta.html?rc=10

# 695
  • София
mis_val , наскоро коментирахме този хляб, аз дори съм го правила и става много вкусен, но няма как да го сметнем по зоната, защото е от ленено семе, което си е чиста мазнина. По мои сметки 1/32 от хляба са 3 блока, а това е супер нищожно количество. Но пък не пречи човек да го пробва веднъж, заслужава си Simple Smile
А тези хлебчета изглеждат супер апетитно, но не знам от къде може да се купи нахутено брашно и какво количество е за 1 блок  newsm78

# 696
  • Бургас
 Moharet,аз си купих нахутено брашно от магазин за маслини,но там по принцип продават много богат асортимент от подобни брашна и семена

# 697
  • София
mis_val колко въглехидрати и фибри пише, че има за 100гр?
Аз намерих инфо за нахутено брашно 57.8гр въглехидрат и 10.8гр фибри на 100гр.
Ако може да провериш да сверим, за да може да си изчислим рецептата по зоната  Hug

# 698
vitaivan, много се радвам, че си останала доволна. Напълно подкрепям докторката за прясното мляко и те съветвам да я послушаш за известно време (2-3 месеца) и да видиш как ще се почувстваш. В крайна сметка се оказва, че ползите от прясното мляко са много по-малко, отколкото негативните страни. Постоянно препоръчвам на всичките си познати да спрат да го консумират и цитирам една реплика на Сиърс, която Емигрантка ни е казвала, че прясното мляко може да бъде полезно само ако си 140 килограмово теле  Laughing
Късмет ти желая и да ни държиш в течение как се чувстваш  Hug

Забравих да те питам кои шуслерови соли ти е препоръчала?? Питам от любопитство, защото от зимата ги разучавам тези соли и експериментирам с всякакви комбинации и ми е много интересна темата за солите Simple Smile
Мила, на мен ми предписа 1,4,5,8,9 и 10, те те освен за намаляване на апетита са и за другите здравословни проблеми ми проблеми,мисля, че само за отслабване са 5, 9 и 10, ама не съм сигурна. Също така ми назначи да пия хром и рибен колаген, като видях цената на колагена щях да припадна 100 лв. Embarassed Crazy Crazy Hug HugHug

# 699
  • София
vitaivan Аз не съм пробвала досега солите за отслабване, но отскоро и това ми се върти в главата Simple Smile Те имат ужасно много приложения. От известно време съм се запалила по солите и ги тествам за различни неща. Досега съм се убедила в ефекта на 4 - при простудни заболявания и 7 - при главоболие. За останалите все още нямам такъв опит и не мога да кажа. Питах те просто от любопитство, защото на една приятелка Папазова й изписа всички и понеже знаем, че е голяма фенка на солите си мислехме, че затова ги е предписала всичките. Но явно при различни оплаквания изписва различни соли, а не всеки път всичките Simple Smile
А за рибения колаген - леле това е много скъпо. Не съм запозната с тази добавка, но видях, че я има в iherb на доста по-добри цени. Разучи какво точно ти трябва и виж дали ще го намериш там, сигурна съм, че ще е по изгодно  Hug

# 700
  • Бургас
mis_val колко въглехидрати и фибри пише, че има за 100гр?
Аз намерих инфо за нахутено брашно 57.8гр въглехидрат и 10.8гр фибри на 100гр.
Ако може да провериш да сверим, за да може да си изчислим рецептата по зоната  Hug
Moharet,като се прибера,ако не забравя ще напиша  Peace

# 701
Ето аз какво намерих за нахутеното брашно. Но и цената му е "Уааау". Аз имам у дома сух нахут и се чудя дали няма да може да се смели в машинката за кафе  newsm78 . Освен да взема да пробвам  Wink

# 702
  • София
Ето ви едно съвсем приемливо, има го в Карфур, Кауфланд http://apteka.framar.bg/30023835/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD% … 500-%D0%B3%D1%80-
 Peace
Мисля, че и Балчо предлагат, също доста достъпно и го има по магазините   bouquet

# 703
  • Бургас
Ето ви едно съвсем приемливо, има го в Карфур, Кауфланд http://apteka.framar.bg/30023835/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD% … 500-%D0%B3%D1%80-
 Peace
Мисля, че и Балчо предлагат, също доста достъпно и го има по магазините   bouquet
Моето е точно такова,не помня точно за колко го купих,но беше под 2 лв

# 704
  • София
И аз взех същото брашно   Hug Сега ще трябва да пробваме рецептата с питките Simple Smile

Също така загледах прословутото мляко Harmonica, за което някой беше писал, че няма въглехидрати. Нищо подобно - всички видове в магазина имаха точно толкова въглехидрати, колкото и в другите кисели млека. Може да има вариант без въглехидрати, но го няма в нашия магазин Sad А така се бях наточила да си правя плодови млекца...

Общи условия

Активация на акаунт