"Системата минус 60"- тема №33

• 42 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Отчет след 1-вата седмица- сравнително ситемна със силни нарушения вчера  Embarassed кантара не е мръднал... Cry
Днес отново на линия, менюто не съм го измислила още

# 286
Реших понеделник да ми е ден за мерки и теглилки, днес кантарът показа 1 кг по-малко от миналата седмица. Дотук добре!
Днес е пълнолуние, добре е да сме на по-леки храни, защото лесно се отслабва и лесно се качват килца точно сега. За късмет, довечера сме на гости на свекърите и вечерята няма да ми е системна. Закусих 1 waffle (не знам как се нарича на български - нещо като вафла с мед, но не точно), 2 парчета баница и ок. 200 гр. череши. Обядът ще е салата зеле с морков, малка пържола и малко боб с леща.

# 287
Привет!

Днес се очертава един слънчев и приветлив ден. В такова време ми е най - лесно да спазвам хранителни режими. Слънцето ми действа много мотивиращо, а в горещините ям малко и леки храни.
 З. 2 препечени филии с масло, кроасан, кафе 3 в 1.
 О. Ориз със зеленчуци, салата от краставица.
 В. на работа съм - така , че кисело мляко с плод.

adi_v4, не обесвай нос, нещата стават само с много търпение и вяра в добрия резултат.
Аз днес съм даже 600 грама нагоре , но хич и не  ми е зор. От втората бременност са ми останали едни 6 кила за сваляне и  знам , че с тях ще се преборя най- трудно, но и не мисля ,че ще им се размине.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 09:52 от Камчи

# 288
Добро утро!
Днес имах невероятната възможност да поспя до 9 часа, таткото взе дребната и се изнесоха, рядко се случва и сега се чувствам супер добре, че ме оставиха да поспя. Вярно недоспиването пречи на отслабването.
За пълнолунието днес и аз щях да ви споменавам, ама са ме изпреварили . Наслука, дано утре минусът е по-голям.
С моето задържане установих, че си е 100% от цикъла, тъй като на 2.06 ми дойде, след като май месец ме беше пропуснал и явно затова такова голямо задържане, ще видим сега как ще тръгнат нещата.
Меню още не съм измислила, сега си допивам кафенцето.

# 289
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
На всички пожелавам системна и минусова седмица.
Неродена мома, обядът ти не е системен. Месо с варива не се комбинират.

За пълнолунието се сетих, но вече бях закусила доста обилно.

Хубав ден   bouquet

# 290
Неродена мома, обядът ти не е системен. Месо с варива не се комбинират.
Аууу, вярно, как го забравих това! Благодаря много за напомнянето   bouquet Махам пържолката, ще я оставя за утре.

# 291
Момичета,
моето меню мисля днес да е:
з- пачче пица и бисквитки с кола
о- супика със сухарче
в- таратор с ябълка

Системна ли съм?

# 292
Здравейте!
Поздрави са минусите, момичета  Hug. Аз този понеделник не мога да се похваля с минус, но за моя голяма радост нямам и плюс/доста нарушения имах по празниците и на Задушница  Embarassed/
Днес:
з-половин баничка, малко жито и кафе;
о-може би една Активия...или салата-имам много работа и ще съм в движение;
в-две чушки, пълнени с яйца и сирене.
Успешен ден от мен!  Hug

# 293
  • под Витоша
Привет и от мен ето и моето меню за днес:
З- кафе, бисквитки Белвита, 2млекца Данон Фантазия
О- боб чорба
В- мисля шопска салата с повечко сиренце
Отзарана наблягам на водата, че е съществен фактор за свалянето на килца.
Междо другото не съм уточнила - започвам от 75кг и искам поне 5-6, макар че ми трябват 10-тина...
Хубав ден  bouquet

# 294
  • София
Здравейте дами Simple Smile
Вчера пак не бях системна, че бяхме на детски РД. Скоро не се очертават други РД и мисля поне 2 седмици да съм изключително стриктна (да не се заричам де  Simple Smile)
Менюто ми за днес:
з. тутманик, айран, доматче
о. шопска салата
в. парче месо
орхидея, незнам каква е супичката за обяд, зависи какви съставки има. вечерята не е системна - или кис. мляко с плод или само таратор. В началото и аз не бях дочела и бях приготвила подобна вечеря, но веднага ме поправиха по-старшите Simple Smile
Успешен и усмихнат ден от мен  Hug

# 295
  • В градината...
Привет момичета,

Виждам познати муцунки тук - Екоели, Неродена мома  Peace
Много ми допадна този режим по прочетеното, ама иска воля да го започна. Без да съм на режима вечерям голяма салата краставици, домати, сирене и зелена салата. Това ми е любимото ядене. Та си мисля, дали няма да мога и аз да започна с вас  newsm78 Нарочно се записвам тук, че може от срам да се реша  Blush

# 296
Здравейте, при мен пълен провал през изминалите дни 1,5 кг отгоре, то си е закономерно Mr. Green. Но за днес почвам да си пиша менютата вече за да ме е срам и като си стигна линийката тогава ще се похваля Confused. Та за днес:
З-спагети от вчера,една малка купичка и едно варено яйце, кафе
О-2 пълнени чушки с яйца и сирене, краставица
В-кисело мляко с ягоди  знам че не са системни , но няма да се лиша от тях точно сега Simple Smile
Лек ден на всички!

# 297
Благодаря sofy, в началото ще съм малко неразбрала, но почвам да схващам. Поправям вечерята на кис мляко с ябълка  Peace
Супата ми е в хладилника от няколко дни и май не е системна затова си и трая какво има в нея, но ще я изям, че не ми се хвърля. Само днес е така обещавам.Иначе има зеленчуци- картоф, тиквичка, чушка, грах и малко фиде. То май не  е системното  newsm78

# 298
Днес и моето меню е малко несистемно  Embarassed
З- 3 фил. пълнозурнести с домашен хайвер, мляко с какао
10,30 - 11 часа децата не можаха да си изядат сладоледите и аз им помогнах малко  Embarassed издънка
О- задушено зеле (не бях много гладно естествено)
В- пак задушено зеле и малко черници от дървото

# 299
Здравейте, и аз се нареждам в графата с прегрешенията.... а не трябва да има такава графа изобщо. Цялата седмица системствах и вчера се олях... естествено кантара не е мръднал, но това е поредното доказателство, че едно прегрешаване ти коства седмица усилия - на вятъра!  Embarassed

з- лучник с кашкавал, 250 мл смути от банан и ягода, кафе
о- картофи, топено сирене, домат,
в- шопска салатка и кис мляко

Тази седмица няма да имам тренировка, и трябва поне от към храна да докарам системстване. Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт