Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 117

• 46 115
  • 747
  •   2
Отговори
# 225
Гледам,гледам и от Мююмтяз по-хубав не виждам!С този светлосив костюм и розово-лилава вратовръзка,пич та дрънка!Обаче Мукадес много се навъртва около него! smile3514  smile3511
Милена, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 226

Привет след сто години Grinning,  дами!!!  Hug Hug Hug

Добро утро и от мен!
Пиша ви това,което съм написала преди много години,защото много ми прилича на мечти на Фатмагюл:

Понякога тихо мечтая
за танц с момче едно.
Но никога,Боже,не зная
къде и кога ще е то...
Не зная,но искам да бъда
в светлика от лунни лъчи,
и в ритъма той да ме гледа
с големи,искрящи очи..
В нощта да забравя за всичко
копнежи по нощния вик,
горящи късчето болка-
духът на самотния миг...
Понякога тихо рисувам
танц с момче едно,
в рисунката с него танцувам!
Дано да дочакам! Дано!

Надявам се не ви се струва цинично и вулгарно!
Колкото до спора
Скрит текст:
Смятам че отдавна се спря да се пише по онзи начин,който толкова разбуни духовете. всичко,което съм писала от тогава е с комичен подтекст  и по начин,които да не ви скандализира! Моля ви,престанете с тези безсмислени обвинения и разни присъди! Когато искате да кажете нещо на някой,моля кажете го на лични,но го кажете с мек тон и обяснете! стига сте се нападали,нима в живота си нямате с кого да се карате?
защо трябва и тук да бъде гнездо на оси?  newsm78
Евелин,
Скрит текст:
И аз мога да се присъединя към обсъждането на Аси! Гледала съм го и много ми хареса! Peace

Тони Малчева, стихотворението ''ТИ'' е прекрасно, но мисля, че пропускаш цял куплет. Mr. Green

Понякога тайно мечтая
за танц с момче едно,
но никога, Боже, не зная
кога и къде ще е то!

Не зная, но искам да бъде
в светлина от лунни лъчи
и в ритъма див да ме гледа

с големите си тъжни очи!

В нощта да забравя за всичко -

лика на светлия ден,

страхът подир мене дотича

за хаоса вътре във мен!

Денят, превърнал се в ролка,

копнежът на нощния вик.

Горещите късчета болка,

ликът на самотния миг!

Понякога само рисувам

нощта с момчето едно!

В рисунките с него танцувам,

дано да дочакам, дано!

автор: Теди Дамянова

Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра -Благодаря Ви,  Mutluluklar Dilerim!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 227
# 228
Интересно! Защото това съм си го писала аз преди 13 години,но щом казваш...  newsm78 newsm78 newsm78
И е различно от това,което е писала Теди Дамянова!

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 08:29 от mal4eva1984

# 229
  • София
 Hug Hug Hug i az se potapqm da gledam - Blagodarq za prewoda   bouquet   bouquet   bouquet
sorry za latinica (bih otgoworila na nqkoi postowe ot prednite stranici , no ne6to stana s kompa i za towa na was (wie si znaete koi ste ) otnowo wi kazwam "DOBRE "- Erdoan da wi go prewede !!!

# 230
  • София
Мила Димони,днес сутринта като че ли малко нещо взе да ни се изплъзва,но ти отново лично мен ме върна към реалността.Благодаря ти за прекрасните ти думи,за умното и логично тълкуване Hug Hug Hug
Който може го може!!! Peace Peace Peace

Дейзи,благодаря ти за превода!!!

Момичета,а на вас поклон и благодарности за труда ви!!!
Започвам да гледам след малко!!!

# 231
Каква е вината на Фатмагюл - 74
(превод от турски и субтитри Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра)

Каква е вината на Фатмагюл 74 серия - Data-bg.org

По-късно и онлайн.
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 232
Каква е вината на Фатмагюл - 74 онлайн

Част 1

Част 2

Meriam Pandarova-Kocaomer, Морганче, Алекс, благодаря ви, момичета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Благодарности и от мен на екипа, който всяка седмица ни прави невероятно щастливи с превода на поредния епизод.  newsm51 newsm51 newsm20  Вие сте  newsm74  love001

Скрит текст:
Дами, добре съм ви заварила всички, стари, нови и най-нови съфорумки. Ангажиментите по отглеждането на малкото ангелче, което се появи на този свят преди около месец, не ми позволяват да съм постоянно с вас. Разполагам с много малко време, предимно вечер, когато за отмора надничам в темата, и установявам, че сте изписали много страници, прехвърлили сте се в нови теми, постнали сте много красиви снимки, клипчета, интересни разсъждения. За съжаление ще ги изчета и изгледам (надявам се), когато имам възможност по-нататък. Сега ще изгледам преведения епизод, тъй като не успях да го изгледам в четвъртък. Видях само финалната сцена, която буквално ме разтърси, бях шокирана от този развой и финал на сватбата.

# 233
  • Враца
Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра много благодаря за превода!!!  bouquet

Мукадес се опитва да се вихри и като я гледам май наистина ще забърка много големи каши в следващите серии. А забелязвате ли Абла Мериам е като майка орлица - опитва се да парира всички опити на Мукадес да се доближи до ФГ и да  ръси простотиите си. Laughing

# 234
Peace  Клипчето ми хареса!
Интересна компилация на кадри от три филма.....

Финални субтитри

В  клипа участваха :Фатмагюл,Керим, Мустафа Булут,Бихтер, Бехлюл...и др.  Simple Smile

Шегувам се,разбира се..Клипчето е красиво !

daizy_g,благодаря за превода    на интервюто!  bouquet

Последна редакция: нд, 13 май 2012, 22:35 от daniela.qnkova

# 235
Гледам,гледам и от Мююмтяз по-хубав не виждам!С този светлосив костюм и розово-лилава вратовръзка,пич та дрънка!Обаче Мукадес много се навъртва около него! smile3514  smile3511
Joy Joy Joy JoyТвойта конкуренция е по близо от теб  Laughing
daizy_g Благодаря за преведеното интервю newsm51

# 236
  • Разград

# 237
Приятна вечер момичета!
 Друго си е с превода-страхотен епизод!
  Сърдечна благодарност на момичетата,отделили от личното си време,за да ни доставят удоволствие!!!

Всички сте страхотни!Целувки за лека нощ!

# 238
Момичета нали щеше да звучи песента Памук на онзи Кенан в някоя от сериите.

# 239
Благодаря на момичетата за превода!  bouquet

След като изгледах филма с добро качество и с превод вече съм сигурна,че е имало първа брачна нощ по начина по който я разбира целия свят.Просто са много свенливи,но погледите им показваха точно това,че се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт