Боя за коса - Вlondе 28 - Клуб на блондинките

• 94 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Елфичка сега пак ли си руса.. Много ти е хубав цвета на косата от снимката .. с Блондор ли е преди това или само с боя???

# 601
Елфичка сега пак ли си руса.. Много ти е хубав цвета на косата от снимката .. с Блондор ли е преди това или само с боя???

Да,да..руса съм сега.

А снимката е с блондор ,да.Това само с боя е почти невъзможно да стане  Crazy

# 602
  • София
УФф много го мразя тоя блондор.. само веднъж съм си слагала на цялата коса /иначе много време бях на кичури/ но втори път няма да повтора .. сега още съм в процес на изравняване на цвета ...та да видим дали ще успея да го докарам ...

# 603
С наслагване на много светла пепелива боя може да се доближи.Но в корените никога няма да е така бяло като дължините.Какво ли не пробвах,просто не става този нюанс само с боя.Защото дължините стават студени,а корените и да се скъсам не могат да станат такива.Може да ги докарам до по-бежово и да се получи плавна преливка,но пак не е като дължините.
И затова се отказах и минах на 8-ца  Flutter Изобщо не съжалявам.

# 604
С наслагване на много светла пепелива боя може да се доближи.Но в корените никога няма да е така бяло като дължините.Какво ли не пробвах,просто не става този нюанс само с боя.Защото дължините стават студени,а корените и да се скъсам не могат да станат такива.Може да ги докарам до по-бежово и да се получи плавна преливка,но пак не е като дължините.
Може ли снимка на сегашния ти цвят  Praynig   С каква боя/нюанс се правиш?

# 605
  • София
elfi4ka с руса коса много повече ти отива според мен  Hug

ето за този цвят си мечтая
Скрит текст:

# 606
Може ли снимка на сегашния ти цвят  Praynig   С каква боя/нюанс се правиш?
Аз само веднъж съм се правила  Crazy
На стр.33 са снимките  Hug В действителност е по-тъмничка.Иначе боята е 8.0 и 8.1/смесени/ на Велатон.Сложени са върху много светла основа и изрусени корени с боя.Така че това е просто цвят.Не съм пробвала на небоядисани корени и незнам какво точно би се получило.
На мен ми харесва повече от светло русото,мисля да го затвърждавам или даже леко да го потъмня  Heart Eyes
Толкова светло русо повече не искам.Харесва ми само ако е блонирано преди това,но така косата ми не е толкова хубава като състояние,а в момента е дългичка и не мога да си го позволя.А само с боя не ми харесва,не се получава,рижавеят корените и това си е  Close

# 607
  • София
На мен пък ми се струва, че черните бои все едно изтощават повече косата. Прави ми впечатление, че  боядисаните в черно са с много по-перушинести коси от повечето блондинки.
Защото не си изтезават така косите като блондинките и съответно не полагат толкова грижи.

# 608

elfi4ka,
имаш ли (за показване) снимки с предишния ти цвят,този преди велатон-а  8.0/8.1?

# 609

elfi4ka,
имаш ли (за показване) снимки с предишния ти цвят,този преди велатон-а  8.0/8.1?
Да,ето това е предишния цвят върху който слагах Велатон.
http://prikachi.com/images/157/5064157r.jpg
http://prikachi.com/images/51/5020051V.jpg
http://prikachi.com/images/46/5020046D.jpg

# 610
  И той е хубав ,elfi4ka,благодаря ти!  Hug Доста е светъл наистина. Peace

# 611
  И той е хубав ,elfi4ka,благодаря ти!  Hug Доста е светъл наистина. Peace

Много ти благодаря  Hug ,но изобщо не ми отиваше.Това е с Гарние 111.Корените станаха много жълто-оранжеви,дължините сиви...и въобще на нищо не приличах   Laughing

# 612
 Привет, момичета!
 След два дни и аз се присъединявам в клуба на блондинките заедно с дъщеря ми на 15  Laughing . Избраният цвят е на Гарние Кастинг Крем Глос , но тъй като и двете ни коси са светло кестеняви първо трябва да се обезцветят и чак тогава да се мацат с боята, нали така?
 Питам, защото в темите бях чела че с Гарние Кастинг безамонячните бои не може да се получи от тъмен цвят по-рус.

Надявам се някой да се отзове ако е пробвал Simple Smile

# 613

Kalentina,
колко светли целите да ставате?
Аз от светло кестенявото много лесно се изсветлих без никакъв блондор преди повечко години с 9-ка Рилкен, преди 2 години със смесица 7-8 Лореал....Но бях с естествена,небоядисана коса.

# 614
  • в 1001-та нощ
Kalentina, важните фактори са - дали косите вече са третирани, защото се ползват различни техники, дължината - защото трябва да се работи бързо - да не стане на петна, колко тона искате да свалите за да се преценят боята и оксиданта ....

с безамонячна не  Confused

Общи условия

Активация на акаунт