Анатомията на Грей - Тема №16

• 41 505
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • UK

Мерси за линка. Май нямаше изненади. Кевин може би очаквах, че е малко по-възрастен, а Сандра определено не ми изглежда на 40, браво на нея  Flutter

# 646
За Елън преди време разбрах, че е на 40 год. и много се изненадах тогава.

# 647
  • Ню Йорк
Тази информация е леко поостаряла или съответства на конкретен сезон в сериала.
Ellen Pompeo -  November 10, 1969
Sandra Oh -  July 20, 1971
Justin Chambers -  July 11, 1970
Chandra Wilson -  August 27, 1969
Patrick Dempsey -  January 13, 1966
Sara Ramirez -  August 31, 1975
Eric Dane -  November 9, 1972
Chyler Leigh -  April 10, 1982
Kevin McKidd -  August 9, 1973
Jessica Capshaw -  August 9, 1976

# 648
За Мер- ноември ще стане на 43 и определено не и личат, както и на Демпси ...кой му ги дава 46 години, изглежда по добре от Ерик, който е по млад а е пълна развалина Mr. Green

# 649
  • Пловдив
Друг път не и личат на Елън Помпео, личат си и. Виж на Сандра О не и личат Shocked

# 650
За Мер- ноември ще стане на 43 и определено не и личат, както и на Демпси ...кой му ги дава 46 години, изглежда по добре от Ерик, който е по млад а е пълна развалина Mr. Green

Ерик пълна развалина? newsm78

Сириосли? Да, има повече бяло в косите, но това си му е чарът. Кое му е разваленото? Thinking

На Сандра наистина не и давам годините.

# 651
Ерик,  последните снимки и откакто отслабна не изглежда добре, а като говорим за възраст, 40 не са много за мъж...
Като развалина го окачествявам в сравнение със Демпси.

# 652
За мен е все така прекрасен и чаровен. Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 653
Друг път не и личат на Елън Помпео, личат си и. Виж на Сандра О не и личат Shocked

Ти се шегуваш.  Laughing Елън е младолика и изглежда с 10 години по-млада. Тя е изключително поддържана и хубава жена, която по нищо не отстъпва на Катрин Хейгъл или пък Сандра О. На кастинга със сигурност добре са ги отбирали такива хубави докторки. Мъчно ми е за Теди Олтмен, тя е на същата възраст на Елън, но също е толкова хубава.

# 654
  • UK
И според мен си и личат годинките. В близък план по лицето и си личи прекрасно, а разликата от сега и първия сезон във вида и е уау!
Това, че е много красива жена, спор няма.

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 00:08 от dejie

# 655
Eлън е изключително добре поддържана жена, ясно че в света на богатите и известните това не е сложно, но е факт че има тяло на младо момиче. Mr. Green
За мен годините не и личат, виж на Теди която също е слабичка, фейса и  издава възрастта...

# 656
  • София
На мен Елън не ми харесва,особено в профил.

# 657
На мен ми е симпатична, но не бих я нарекла красива, поне според моите виждания. Хубавка е, но ми е обикновена и има нещо, което не ми харесва в лицето и, но не мога да разбера какво. Thinking В топ 3 на красивите жени в сериала слагам: 1. Лекси; 2. Изи; 3. Аризона. Най-несимпатична ми е Теди, след нея Кристина и накрая Бейли. За чисто визуално говоря. Peace

# 658
И аз не харесвам Елън.По принцип двойката с Патрик Демпси ми е противна.Тя по-приличаше на нещо в началото,но с времето кожата и започна да изглежда една изпръхнала...хем подпухнала,хем все едно се бели..и устата също.
А Патрик не ми харесва като мъж-има лисича физиономия и тази коса...по принцип харесвам.мъже с повечко коса,даже дълга коса до кръста..но този мъж ми е ...не знам,много гаден.

Харесвам Ерик.Дейн,даже сега като отслабна.Като забелязах,че е по-слабичък и още не знаех,че нещо с наркотиците пропада си казах " Ау какъв е хубав,подмладява се така като отслабва". 
То всеки си има фенове,но лично за мен Патрик е на светлинни години зад Ерик Дейн.
 И Оуен ми харесва..аз не харесвам красавци или някакви мускулести гардероби,просто трябва да ми вдъхват мъжественост,но и малко нежност.Пуен е рижко,но ми е много симпатичен и мъжки. 

Много харесвах едно време Дени...ауууу...красавец.Малко като мечок,но много красив.

# 659
Харесвам Ерик.Дейн,даже сега като отслабна.Като забелязах,че е по-слабичък и още не знаех,че нещо с наркотиците пропада си казах " Ау какъв е хубав,подмладява се така като отслабва".  
То всеки си има фенове,но лично за мен Патрик е на светлинни години зад Ерик Дейн.
 И Оуен ми харесва..аз не харесвам красавци или някакви мускулести гардероби,просто трябва да ми вдъхват мъжественост,но и малко нежност.Пуен е рижко,но ми е много симпатичен и мъжки.  

Много харесвах едно време Дени...ауууу...красавец.Малко като мечок,но много красив.

Това все едно аз съм го писала, но без частта за Оуен. Mr. Green Хич не ми харесва. Харесва ми Алекс. Може да се дължи и на това, че харесвам героя му, защото не е типичният красавец, като Ерик например. Heart Eyes Heart Eyes А аз харесвам красавци. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт