Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 118

• 39 115
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Спорен ден на всички!!!

За усмихнат следобед -  Въпрос!

Скрит текст:
Някой знае ли... ако знае нека да ми каже - колко филма трябва да изгледам и сваля безплатно с Енгин и Берен, за да съм сигурна, че ще дойдат да ми ровят в хладилника? newsm12
За който ми отговори - бонус  
smile3503newsm10  smile3525

# 346
Към Мерал Октай аз лично я почитам,като гледам "Великолепния век"!

Но "Ако бях облак" не,благодаря!

Тогава наистина не ходи там, спама тук е достатъчен.  Peace

# 347
  • София

Г-жа Мюмтаз, споделям мнението ти. Нема мъж дето се изказва по този начин: "...Да я отведе в рая..."
Joy Joy Joy
Извенете ме за грубия израз,но как трябва да се изрази
Скрит текст:
Керим изчаластри Фатмагюл
Да, Мац, тук има привърженички на хард-стила, както най-вероятно си забелязала. Wink

и в което нищо лошо  не виждам  Peace свят широк

"моята" п.б.н вероятно също ви се видяла "хард" , но тц - поста беше нежен и вълшебен  , жалко за тези които не успяха да го прочетат и го нямат като специална пратка или препратка  Wink
имате високи претенции тогава уважавайте себе си поне
п.п потапям се в джакузито обсипано с листа от рози - до нови срещи   bowuu

# 348
  • София
vihor, страшно си права, подкрепям изцяло мнението ти, такъв е животът...

# 349

Скрит текст:
Някой знае ли... ако знае нека да ми каже - колко филма трябва да изгледам и сваля безплатно с Енгин и Берен, за да съм сигурна, че ще дойдат да ми ровят в хладилника? newsm12
За който ми отговори - бонус  
smile3503newsm10  smile3525

баба Ана,нали знаеш "Блажени са верващите",тъй че не вЕрвай на рекламите,ами май на сънищата-там е истината Wink

# 350

Вместо Добър ден - "добра стига" - отново едни подсказки и един "разбъркан" трейлър успяха да объркат всички / включвам се и аз  в целокупното войнство /.
Избрах само един кадър от многото - как смятате - дали се обичат и дали имат намерение да се"разделят" - Мисия невъзможна ! Ще видим една невероятна серия в четвъртък -  помнете ми думата и още от вечерта ще се започне - "това е най-силната серия до момента" или  " страхотно изиграни сцени от всичките невероятни актьори" .
Подозирам, че и Мусти ще успее дори и като поумрял да ни впечатли - с писмото си    а не с визия  /боже как можах да напиша това - чак изпитвам .
Бъдете реалисти и мислете позитивно !

Почти на половин изписана тема - да кажа да ни е честита ! Ама е така - бързо се изписват страничките - когато има какво да се каже, покаже или сподели нещо лично / момичета страхотна  смелост притежавате и това е гаранция,че ще се справите и ще преодолеете всичкото зло, което живота ви е поднесъл /.

Това за новата тема от мен
Скрит текст:
и нещо за ободряване в този сънлив, дъждовен ден
Скрит текст:

# 351
За любителите на Ако бях Облак и поради големия зрителски интерес -  Заповядайте в новооткритата тема за този страхотен филм -
не го гледам , но благодаря за поканата - ще се възползвам  bowuu
за да мога един ден с гордо вдигната глава да кажа ''Аз съм от старите в темата , но млада по сърце и душица "
Бих те помолил да не го правиш.Остави горката Мерал Октай да почива в мир!?! Naughty Hug
bishop мир на праха и
но ти какъв се явяваш да ми казваш къде ще ходя аз
и за мен не бе  добре дошла в темата квф , НО НЕ ТЕ КОМЕНТИРАМ - КАКТО ВИЖДАШ ДАЖЕ НЕ ТЕ И ЧЕТА , а те подминавам  bowuu
Много ни беше важно това инфо.. Въобще обичаш да ни информираш какво Не четеш. И игнорирай качествено де - просто наистина игнорирай. Peace

# 352
vihor   Hug   bouquet

# 353
Адашке, мисля, че дори и всичко тяхно да свалиш и изгледаш, няма да дойдат да ти бъркат в хладилника, колкото и да ти се иска.
Аз затова не си тегля филми с Блатечки, за да не ми влиза в кухнята, но нямам нищо против Енгин или Берен да ми влязат в хладилника.  Simple Smile

# 354
Момичета, благодаря Ви, че се отзовахте на молбата ми!  newsm51

Ще поема голям риск, като се изкажа без да съм прочела коментарите Ви от две-три-четири теми насам! Сигурна съм, че сте обсъдили в детайли всяка дума, жест, поглед и т.н., сигурна съм също, че сте направили обстойни анализи и на героите, пък и за сценаристите сте казали по някоя добра дума  Grinning  Затова ще сложа мислите си в скрит текст

Скрит текст:
Ще споделя личен опит. Аз първа брачна нощ нямах, не сме се бракосъчетавали с половинката. Но помня първите си нощи с мъжете, с които съм била , а за някои от тях помня и още нощи, освен първата.

От опита си дотук, знам, че секса става все по-хубав с времето. Като при повечето неща, така и със секса се иска постоянство. В началото на връзката секса е опознавателен, та дори и показен, поне от страна на мъжете, така да се каже : "сега да си покажем сичките чалъми дето съм ги научил, за да я впечатля"
Отпускам се и се наслаждавам много по късно във връзката, когато се чувствам спокойна, когато изградя доверие в човека , мога да се отпусна и сексуално. Мисля, че за хубав секс, трябва много доверие!
Керим и Фатмагюл има още много хляб да изядат, докато стигнат до пълноценния секс! Първо га направиха, защото това се очакваше от тях. Ако бяха го направили в момент на страст, картината щеше да е друга.
Няма да им се получи интимността в секса, докато не станат интимни в разговорите, не да си говорят мръсотии, а да си разголят душите, но това вече сме го коментирали!

В заключение ще кажа, че може да правиш секс и да не почустваш интимност, и обратното!

# 355
  • София
vihor ,  newsm26

# 356
А ето и нещо за разведряване на настроението -  имам странното усещане, че и ние изпадаме понякога в това положение

п.п. Нещо не можах да кача видео-клипа - съжалявам, ще опитам по-късно

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 16:38 от Марта_49

# 357
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооооооо, ийи гюнар дами bowuu

Малейй...голем проблем, голема дилема...тцтцтцтц...опекоха ли кекса или си остана суров...недопечен. Whistling

Защо не допуснете евентуално, че има опция да са падали дрехи и задръжки и на сутринта хората да ги е срам да се погледнат в очите?  Laughing

Това ми заприличва на един друг филм с подобна сутрин само, че лирическия герой каза на лирическата героиня следното: "Няма нищо срамно скъпа...когато има любов е нормално да има и страст..." Това беше докато тя се чувстваше кофти от това което е правила и му обясняваше, че не иска да го вижда вече. Joy

Да обобщя, няма защо да се разделят...иначе защо ли пък се "ожениха"? Не показаха ли на себе си и околните по този начин, че са готови да обърнат страницата за нов живот? Thinking

# 358
  • Германия
Аз пък смятам, че реакцията на Керим си е съвсем естествена. И е съвсем нормално, след толкова много стрес, толкова угризения, толкова надежди, да настъпи срив. И то, точно в този момент, когато всички бариери са прескочени. Когато всички трудности са останали назад, с общи усилия.
Аз го разбирам и смятам, че по - неестествено би било, ако плеснеха с ръце и се прегърнат, в една ПБН като по книгите.
Ми те и двамата имат психични задръжки, ми те и двамата се борят със себе си, просто няма как да стане отведнъж. Колкото и на нас да ни се иска да видим една прекрасна нощ, изпълнена с взаимност и  много красив секс. Те тепърва ще се опознават в тази посока, че на кого първата брачна нощ / ако наистина е била първа по отношение на секса/ е била това, което е след време, когато нещата се напасват?
Така че, не разбирам  защо са тези притеснения какво ли е станало? Каквото и да е станало, все е по- хубаво от онова, което стана с Мустафата.
Освен това, този филм е един прекрасен пример за това, колко е важна силата на голямото семейство и едновременно с това - колко е необходимо младите да живеят сами, а не - заедно с това семейство. Противоречие, да, но необходимо условие, за да решават младите проблемите си сами, без влияния. Защото, ако Муката седеше надалеч, доста отрицателни емоции щяха да им бъдат спестени.
И в крайна сметка - това, все пак е само един филм.
Ако го гледаме разумно, ще си извадим поуки, изводи, ще се насладим на актьорската игра, без да се травматизираме и без да си създаваме негативни настроения.

# 359
  • Бургас
[

И в крайна сметка - това, все пак е само един филм.
Ако го гледаме разумно, ще си извадим поуки, изводи, ще се насладим на актьорската игра, без да се травматизираме и без да си създаваме негативни настроения.

[/quote]

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт