Седем часа разлика сезон 2: Симпатяги в действие - тема 12

• 47 844
  • 710
  •   1
Отговори
# 285
Да се разпиша и аз в темата тая седмица... Wink

Промото беше обещаващо и наистина не ни подведе.  Невероятни 24 и 25 епизоди.... Заглавието на темата ни е напълно оправдано - симпатягите действат, но забъркват все по-големи каши...

За Таня и Милото...
Скрит текст:
Аз се чудя защо Милото уби момичетата - за да не могат да повдигнат обвинение срещу Таня (както каза Иванов: "без момичетата няма да можем да обвиним Таня") или ги уби с нейният пистолет за да може да я натопи. Тази нишка ми се губи много newsm78

Милото и Таня продължават да поддържат напрежението ...
Скрит текст:
От видяното в предишните епизоди и сега - мога само да направя извод, че отношенията им от години са били винаги на ръба. И няма как да е. Мразя те - обичам те... Играта при тях не е на котка и мишка, определено! Сравнението трябва да е в полза на някое доста по-хищно животно. Харесват ми сцените с тях, защото все по-детайлно разкриват сложните отношения и чувства между тях. Таня много точно определи чувствата му към нея като "извратена любов"... Не вярвам на Милото, че възнамерява да я убие... Образно казано, той ще я души само дотолкова, доколкото тя да остава жива! Просто защото не може да съществува без нея... Мисля, че това ясно се видя и в предишните епизоди. На всичкото отгоре Милото й се възхищава - тя е всичко, което той не е и не може да бъде. Не може да не съзнава, че са страхотен тандем, точно както го беше казал - "глутница от двама" Peace

Мисля, че Милото ще използва пистолета и палтото й като ценна улика против нея... точно така, както тя смята да ползва показанията срещу него. Така и двамата ще се държат един друг за гушите. В този смисъл отношенията им стават все по-извратени... Съмнявам се Таня да подпише скоро показанията си. Съмнявам се това да стане дори и в трети сезон. Предвиждам в следващия сезон двамата да се хванат здраво за работа и да се разправят с въпросния трети. Чудя се само защо не произнесоха гласно името му... Е, ние вече знаем кой е... или поне си мислим, че знаем  Laughing.  

Епичната среща между Таня и Иванов...
Скрит текст:
Мога да призная, че сценаристите не ни разочароваха... или поне не толкова, колкото със соловите изпълнения на разгневения Иванов... Почвам да си мисля, че и неговата любов към Таня Стоева е доста извратена  hahaha С Милото май ще се окажат в един отбор, по отношение на чувствата си към Таня Стоева ... Всеки иска да я притежава - така, както той самия разбира нещата... Е, видяхме, че Иванов страстно иска да я прибере при себе си - на топло. Ами иска да я спаси човекът по някакъв начин, така както той счита, че е правилно. Е, осъзна, че нещата не стават както той ги иска и отиде да я моли... И мисля, че тя го разбра.
Много интресно го бяха измислили сценаристите - Милото да присъства на разговора им, та да останат не съвсем изказани нещата, за да има повод и "материал" за реванш в близко бъдеще... Та видяхме, че Иванов беше толкова "оглушал", че му беше все едно дали Милото е вътре или не. Във всеки случай не го беше грижа. Толкова беше зает да се жалва и оплаква от Таня, че... hahaha Горкият - винаги е бил толкова прозрачен! Невероятен диалог и сцена, която определено си заслужаваше чакането -  и брилянтно изпълнение. Пък и имаше и кой да им ръкопляска! Какво повече има да се желае.

# 286
http://voyo.bg/product/bg-series/2025-sedem-chasa-razlika-epizod-26-predi-btv ето новото промо за следващите епизоди Simple Smile

# 287
Hristina M. Koleva, винаги първа! Simple Smile  За всеки случай, в скрит текст
Скрит текст:
Тъкмо си мислех, че няма досега никоя забременяла жена, което е също почти задължително за сериал  Grinning Grinning Само защо Нина размахва теста?
А кой е този младеж в колата, който Слав тормози? Изглежда ми познат, обаче не мога да се сетя?
simpatikonia, мисля, че правилно предположи, че Милото ще държи коз срещу Таня и срещу нейните показания.

Само да коментирам и идеята за жената на Распутин майка на Роки, че ми се стори логична. Распутин каза, че тя има дете от първи брак, което е оставила. В първия момент си помислих Явор, но нали вече видяхме, че майка му е друга, а и те имат и друго дете, а Распутин няма. Не мисля, въпреки това, че тя е в дъното на отмъщението - прекалено  отдалеч ми се струва замислено, конспирацията на Лука и Коцев за няколко земи в парка ряпа да яде пред нейния сложен план да контролира чрез мъжа си заведението на брата на Таня. Това не пречи, все пак, тя да е майка на Роки и от там да излезе някоя връзка, която все още ни е непонятна.

simpatikonia, не мога да не се съглася с теб колко съм доволна, че все пак симпатягите са в действие Simple Smile Само ме е яд, че пропиляха цял сезон да лежат, но пък по-добре да са в действие 6-7 епизода, отколкото николко Simple Smile
Скрит текст:
Много интресно го бяха измислили сценаристите - Милото да присъства на разговора им, та да останат не съвсем изказани нещата, за да има повод и "материал" за реванш в близко бъдеще... 
Скрит текст:
Прави ми впечатление, че успяхме да отгатне основната фабула на заговора, успяваме да отгатнем кой кой е, но почти никога не успяваме да предвидим конкретните сцени. Имахме хиляди предположения за срещата им, включително след трейлъра, никога не ми хрумна идеята да го завъртят по този начин. Беше наистина много добър ход, за да остави съмнението - в крайна сметка Таня охладняла ли е към Иванов, или се държа така с него, за да го разкара от Милото? Много съм любопитна Иванов как ще реагира сега - дали ще й сподели това, което знае, дали изобщо сам ще разбере какво знае Simple Smile Като гледам обаче, може би ще остане за последния епизод.... Ееех...

# 288

Скрит текст:
Прави ми впечатление, че успяхме да отгатне основната фабула на заговора, успяваме да отгатнем кой кой е, но почти никога не успяваме да предвидим конкретните сцени. Имахме хиляди предположения за срещата им, включително след трейлъра, никога не ми хрумна идеята да го завъртят по този начин. Беше наистина много добър ход, за да остави съмнението - в крайна сметка Таня охладняла ли е към Иванов, или се държа така с него, за да го разкара от Милото? Много съм любопитна Иванов как ще реагира сега - дали ще й сподели това, което знае, дали изобщо сам ще разбере какво знае Simple Smile Като гледам обаче, може би ще остане за последния епизод.... Ееех...

Скрит текст:
За мен лично точно в тази сцена най си личат чувствата им. По начина по който натърти на "Довиждане" (Иване, ВЪРВИ СИ, ама искам да те видя пак  newsm62). После след като той се обърна, тя затвори очи и после се облегна на вратата...обиича си го и още как....  Heart Eyes

За феновете

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 10:59 от Teddy_l4

# 289
  • Ню Йорк

Скрит текст:
Няколко неща по промото. Това, че Цвета е бременна малко според мен няма отношение към главния сюжет. /между другото по калпава актриса от тая не съм виждала, през цялото време докато говори си клати главата и се тресе  ooooh!/
Продължавам да си мисля, че Распутин ще разбере, че всъщност Нина открадна парите от Избата.
Този дето Слав го е заприщил в колата ми е познат от някъде /май от някой друг сериал/. Явно ще има и нови попълнения в сериала.

# 290
Теди, много мога да я коментирам сцена, че колко пъти я изгледах... не мога да броя до толкова Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:
За мен също е една от най-силните сцени между двамата. Като че ли във всяка от другите в някакъв момент би могло да има съмнения за чувствата или отношенията на единия или другия.
Много добре бяха избрали момента преди Иван да знае каквото и да било, все още убеден, че тя е виновна за поне две убийства и въпреки цялата си принципност, неспособен да не отиде при нея и да я предупреди за грозящата я опасност. Разбрахме и че май в неговите очи събитията са се развили така - Чавдар го е отвлякъл, а Таня в това време е изчезнала в чужбина, изплашена от неговата потенциална заповед за арест, като първо го е отстранила от делата. Според него тя бяга и се крие, за да не бъде подведена под наказателна отговорност. Това, което не очаквах от него, беше да се върне пак към личните им отношения и  с толкова много чувство да я обвини, че го е лъгала, че го обича.
За Таня за мен бяха най-показателни първоначалното й стъписване и начина, по който затвори очи, когато той все пак си тръгна и после се облегна на вратата. За нея оставам с впечатление, че тя жертва себе си и своите чувства, за да го защити от Милото. Когато я обвини за Мая, наистина се ядоса, но цялото й останало поведение показваше колко много е развълувана от тази среща.Не разбрах само какво имаше предвид с "игрите" и защо така започна разговора с него.

Голяма дисекция направих Simple Smile Само се надявам да не остане единствената сцена между двамата, която да коментираме този сезон Simple Smile

# 291
Теди, много мога да я коментирам сцена, че колко пъти я изгледах... не мога да броя до толкова Simple Smile Simple Smile Simple Smile

То и аз гледах само тая сцена от епизодите, но пък затова я гледах около 139 пъти и половина  hahaha Та даже успях да я включа и в новия клип....Очаквайте скоро във Vbox, с тенденция да се свали оттам, ама не мога да го мисля това сега

Скрит текст:
Не разбрах само какво имаше предвид с "игрите" и защо така започна разговора с него.

Голяма дисекция направих Simple Smile Само се надявам да не остане единствената сцена между двамата, която да коментираме този сезон Simple Smile

Скрит текст:
Ами това за игрите може би се чудеше как да го разкара за да не може да влезе и да се срещне с Милото и изръси първото което и дойде на ум...
Ох и аз се надявам...и с нетърпение очаквах трейлъра, ама сега като го гледам май не ни се очертава, иначе щяха да ни зарибят  Cry

# 292
  • Варна
Скрит текст:
Според мен и Нина и Цвета са бременни Thinking

# 293
Радост Неземна,
Скрит текст:
Мисля,че само Цвета е бременна , а е показала теста  на Нина (или е направила така, че Нина да го види ), за да я подразни. Нина я унизи, Таня не я  отрази изобщо.....Дали се  надява Боян да се ухили от щастие като разбере,че е бременна ?... Rolling Eyes
Вероятно, новината ще събуди ревността у Нина и тя ще играе открито срещу Боян , като го натопи пред Распутин за парите от резервациите. Той , обаче, май , няма да й повярва....или просто знае истината.
Таня и Роки ще говорят за  заговора срещу него. Дали Таня ще бъде докрай откровена с Роки...
Въпреки всичко, Аги и Васко ще посетят Лука...или поне ще решат да го направят,но...дали ще го намерят....
Слав проявява садистични наклонности.
Кой е този младеж , на когото гори пръстите  newsm78  ..Явно, е участник в схемата с убийството на Миро.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 13:11 от daniela.qnkova

# 294
Охооо! Колко сте напреднали!  bouquet А аз още не съм гледала последния епизод Embarassed, сега ще чакам повторението по btvсинема, дано да успея да го изгледам. Thinking

# 295
Скрит текст:
Младежът на, който Слав гори ръката е един от охранителите на Милото.

Как криете текста?

bouquet

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 23:35 от April24

# 296
  • Cyprus, Пловдив

С 8-амата иконка от ляво надясно и...
Скрит текст:
готово  Grinning

# 297
Скрит текст:

Как криете текста?

bouquet
Скрит текст:
На мен пък мине се не мине и някой ми прилича на красавеца. Има един кадър, в който го дават, където много ясно личи една заострена брадичка, характерна за втория нападател на Неделчев. Къде се е появявал като охранител на Милото? Прегледах ги в последния епизод, където бяха строени четиримата зад Милото в новата кръчма. Не е един от тях?

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 10:36 от Lulu25

# 298
  • Ню Йорк
Скрит текст:

Как криете текста?

bouquet
Скрит текст:
На мен пък мине се не мине и някой ми прилича на красавеца. Има един кадър, в който го дават, където много ясно личи една заострена брадичка, характерна за втория нападател на Неделчев. Къде се е появявал като охранител на Милото? Прегледах ги в последния епизод, където бяха строени четиримата зад Милото в новата кръчма. Не е един от тях?

Скрит текст:
И на мен хич не ми прилича на никой от охранителите на Милото.

# 299
Абе БТВ някъде нали бяха казали, че във връзка със скандала ще използват възможността си да прекратят договора на някой актьор, най-вероятно Малин Кръстев. Да не би това да ни подсказва промото?!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт