Снощи моето детенце не се събуждаше от земетресенията, но пък си искаше обичайното сукане, което някакси се падна между трусовете и аз не съм спала от към 2 часа посреднощ. Важното е, че той не разбра нищо от цялата лудница.
sirence, права си, че сега като майки, по доста по-различен начин оценяваме събитията.
noive, и аз си гушках детенцето снощи докато рездрусваше. Първият път имах чувството, че няма край това люлеене

p.atanasova, не знам дали си ходила досега в Белоградчик, но все пак да ти кажа, че има много хубава алея, която е подходяща за разходка с количка, защото е равна, има пейки, а срещу нея са скалите. Започва от площада до хотел Скалите. Ние сме ходили ранна пролет, а сега като е разлистена гората, предполагам, че ще е още по-хубаво.
lilyrose, дано да грешиш за пушачките по градинките, въпреки че съм съгласна с теб, че е най-вече въпрос на манталитет, но трябва да реагираме и може би малко по малко ще се променят нещата.
jozyy, а ти ще го пускаш ли от септември на ясли твоя сладур?
Betta, как сте вие? Какво става със зъболекарските ти неволи?
Лъки, много си лаконична в последния пост

Пожелавам ви спокойна вечер

Но какво да се прави - това е прогресът - за добро или за лошо: касетофонът измести добрия стар грамофон; СД - плейърът изрита касетофона в историята на техническата мисъл ... Но пък какви хубави емоционални спомени имаме на фона на старите плочи и касетки - поне тези над 30 тук ...
За съжаление, така ще стане и с този форум, поне с нашата активна, палеща страстите, разнообразна, максимално полезна и будна някога тема.
Боец си ти, да знаеш!