Беяз каза че са се събрали на едно място 4-ма хубави мъже, и ги пита за снимките
Мурат отговаря, че вървят много добре, но са много изморени и чакат края на сезона за да почиват
обаче лоша новина за нас, сезона свършва на 21 юни и излизат във ваканция.
На Мурат му викат "оджа " [smeese.gif]/в смисъл ръководител на екипа/
Въпрос за режисьора: - Мурат отговаря, че първият реж. е човек, който много влага от себе си и е много перфектен и изпипва нещата,
но след като са заснели първата серия за повече от 20 дни спонсорите са казали, че така не може, искат да се сним за 6 дни серия
той е казал, че това не е здравословно за него и не може така, затова е напуснал.
Беяз: Наистина как успявате да снимате за 6 дни и то толкова тежки сцени. Монтажа, музиката и всичко останало.
Мурат: Има подготвени сцени и декори на няколко места с готови екипи и ние скачаме от сцена на сцена.
/основно Мурат и Билял/
Всички са много впечатлени от играта на детето в последната серия, много истинска е.
Мурат казва, че филма вече го приема не само като игра, а и като отговорност, няколко пъти са му звъняли хора, които са казвали, че не могат да гледат филма, защото са изживяли това, което той играе.
В този сериал, освен бяло има и много черно, от една страна всички сме добри, но и еднакво лоши, хубавото в сценария е, че характерите са истински.
Беяз: Добрият не може да е толкова добър, че да вземат приятелката му, която е до него, а той да си свири на пианото.
Беяз към Гурур: - теб не можем да те разгадаем. Ту мислим, че ще помогнеш и ти направиш нещо лошо.
Гурур: Моята игра е такава, вървя по тънка линия между доброто и злото
Гювен - Ибо: е бил приет в сериала за ролята на Зеки, но не се е справил и са го прехвърляли доста време от роля в роля.
но накрая са избрали най-подходящата роля за него. Непрекъснато е кандидатства с разни свои снимки
Мурат: Остави снимките, кажи за видеозаписите.
Беяз: Кандидатства си нашия за една роля, за втора и все не го взимат.И най-накрая сам си вика - "абе аз за какво дойдох тука".
накрая направил запис вкъщи и по него са го одобрили.
/показват снимки които Ибо е изпратил за да кандитаства за ролите /-мяза на идиот/
Беяз: С тази снимка, с този поглед, за какъв си искал да кандидатстваш?
Ибо: Наистина не знам.
В началото са му правили различни прически, гел, за определен образ и накрая - ти не ставаш за тази роля.
показват една снимка с шапка на Ибо
Беяз: Ти сам ли се снима?
Ибо: Да, сам в банята, отзад е душа ми.
/направил е една серия от снимки, с които иска да покаже, че може да се превъплащава в разл. роли, но те му казали, че всички са еднакви, но с разл прически/
играл е в някаква програма на Беяз, но никой не е бил впечатлен от него, бил е репортер на Беяз.
Сарп Аккая: Играта му при нас е силна като Ибо.
Беяз: Сега вие 4-мата се познавате много добре, смятате ли, че бихте били приятели.
Билял: Аз познавам Мурат от пирятелството ми с Бурчин. Но сега се опознахме и четиримата и открихме, че сме сродни души.
Беяз към Мурат: Всичко ли е само на снимачната площадката, сега като седи до теб Аху, притеснява ли те?
/смеят се всички/
и обръща въпроса към певеца в студиото - Ти май се изпотяваш като погледнеш Аху?
Както видяхте героите не са много мълчаливи.
В Туитър е написал на Беяз - Джан-бономо, певеца /който участва в Евровизия/,че иска да ги поздрави, защото трудно се свърза със студиото.
Те се свързват с него в Баку и го поздравяват за шоуто му. Бъзикат го за възрастните рускини. и т.н.
/Мурат само клати крак и се хили, мамооооо колко е готин, не е истина/
Беяз: Майката на Сарп е написала много хубава закачка за непослушния Сарп
и сега пеят стихчето за майтап със Сарт, като кючек
Б: Представяме ви Сарп с характера си на Саръ и на героя си в Кузей и Гюней - правят шоу като са направили клип как Саръ говори по тел. с Къванч, който е Кузей.и все едно Сарп и той разговарят по тел.
Беяз показва Писма от зрителите в зала - Беяз ще те нарека Саръ.
Писна ни от мафия - любовта свърши ли.
Разни на верска основа и др. писма
Беяз: Какво да прави народа, каквото му дават това гледа.
Мурат: Да. и разказва баща му какво гледал по ТРТ, гледал концерт, след него спорт, след него сериал и пак отначало.
Б: ... някой искал да се направи филм за женитбите в ранна възраст...
Следва обаждане в студиото по тел. и се обажда брата на Аслъ от Мексико, като разбира това Мурат се отмества далече от нея, прави се, че го е страх и се хили.
Бъзикат Мурат да не стане някой бразилски сериал.
Беяз: Какво работи брат ти там.
Аслъ: Отиде да продава турски килими в Мексико. /всички се смеят/
към брат си: Внимавай да не объркаш кариерата ми.
Брата: Аз я познавам най-добре. Сестра ми е много добър човек, тя работеше и учеше и постигна всичко сама, тя е добър актьор, но преди всичко е добър човек.
Аслъ: Нека сега аз да кажа. Ние много се обичаме, но не сме се виждали отдавна, той биеш всичките ми приятели от мъжки пол, за да ме пази.
Но беше прав, защото като малка бях малко наивна.
Б: Ти имаш много хубава сестра. и т.н.
Следва разговор с певеца Хактан и песни
Мурат казва, че няма Туитър адрес и много малко може да отговаря, не за друго, а няма време.
следват песни...
Гурур: Отдавна не съм свирил.
Б: Когато се запознава с нови хора и е в компания първите думи са - Аз много бързам и изчезва.
Много използва думичката "не"
Берк е Бил е на фестивала в Трибека.
Ибо - вкъщи ходи с пантофи. Беяз го пита - Ако дойдат приятелки. Ибо -няма проблем ходя си с пантофи.
Беяз: Майка ти плете л и ти жилетки.
- Не тя не плете.
Б:Имаш хубаво пияно.
Ибо: То не е у нас, а в комшиите.
и т.н закачки с него
пише и чете хубаво стихове, влюбен е във влаковете, карал е влак дълго време /майтап/
пее хубаво...
сега ще пее Ибо, започва тежка народна песен, пее много хубаво наистина
Мурат: Нашата игра не е лесна, но на децата актьори е по-трудно, те са деца и им омръзва.
Беяз разказва как са снимали филм и не са му казали че е филм, оставили са го с един болен човек и са го снимали.
Беяз: Мурат обожаваше Мерал Окай
На рождения му ден имаше хора от България Македония... ти си известен в цял свят, в залата има фенка от Босна,
в България..
пускат клипове на фенове
и клипа на нашата Ива81
след него на гърците, Мурат скача да бяга и казвам - идвам, идвам
Беяз: Виж получихме специално за теб пожелания от чужбина.какво ще кажеш за тази известност извън страната ни?
Всичко започна от "АСИ" искам да има разбирателство между народите. Много му допада, че извън границите ни познават артистите ни, певците ни...
Мурат знае че извън страната много го обичат и изрежда страните...
Вече е 2 часа и пак ще има песни
Беяз: Имали някой който искате специално да благодарите.
Билял: На всички, статистите, на осветителите на всички.
Поздрав за екипа на Сускунлар и за Аслъ, ще пее Хактан.
Беяз раздаде подаръците, шоуто е към края си.
Подаръците се окзаха медали всички ги закачиха и са на сцената хпрегърнати. Край.