Германска нова медицина - 8 тема

• 119 428
  • 884
  •   1
Отговори
# 690
Мерси, каничка.Мен всъщност ме интересуваше дали шарките са свързани с конфликт и какъв е той според ТБ?

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 11:05 от Оr

# 691
До колкото ТБ е надстройка на ГНМ и лежи изцяло върху законите на Хамер, шарката си е конфликт, да Simple Smile

# 692
  Само набързо да уточня, че Хамер е изнамерил закони, а не теории.
До Великден темата може да стигне до минали животи и прераждания.  Joy Няма лошо, аз съм любопитен човек. Laughing
Весели празници на всички!

# 693
И аз ви благодаря за отговорите на моите въпроси, прекрасни сте. Повече от чудесно е да има с кого да споделиш проблемите и хубавите изживявания и да бъдеш разбран! Весели празници на всички!  Hug

# 694
Весели празници
Нека темата да има бъдеще и много почитатели.
Все повече се убеждавам в истинноста на ГНМ
 newsm10

# 695
Весели празници! И аз вече съм убедена в истинността на ГНМ.Ако едно нещо в живота ми съвпада -да, но вече много станаха нещата, които доказват ,че ГНМ е научно обоснована и не лежи просто на някакви предположения.

# 696
На какво е конфликт кандида във влагалището и ечемик на окото? Благодаря!

# 697
На какво е конфликт кандида във влагалището и ечемик на окото? Благодаря!

Candida се появява в лечебната фаза, след решението на конфликта. Ако се повтаря периодично, значи непрекъснато попадаш на "следи" (нещо по някакъв начин напомня на мозъка ти за конфликта) и рецидивираш. Най-често конфликтът е свързан с партньора - точно какъв, не мога да кажа. Гъбичките обикновено работят, за да разградят нещо и затова техният брой е увеличен. започват да нарастват с началото на конфликта. С разрешаването му те спират да се размножават и започват да разграждат каквото има за разграждане, което може да е съпроводено и с наличие на гной.

Почти няма жена без течение, но и почти няма жена без проблеми с някой мъж...

Аз получих течение след като ме изнасилиха в училище. Оттогава не ми е спирало (вече 20 и няколко години). Ту се засилва, ту отслабва. Имала съм и трихомони, и гарднерела и кандида. За съжаление имах и второ изнасилване... След като се омъжих мъжът ми все беше недоволен от честотата на сексуалните ни контакти (а те бяха поне по 3 пъти седмично), та все се чувствах "насилена" по някакъв начин. Разведохме се след 10 години. Влюбих се отново. Обичах така, както не бях обичала до сега. Получавах внимание, каквото не бях получавала. Течението ми спря! Цикълът ми стана редовен на 28 дни, като никога преди това не е бил. Не можех да повярвам какво се случва с мен и че подобни проблеми се разрешават. Но за съжаление и този мъж в един момент си тръгна... Течението се върна, цикълът отново зацикли в нередовност...

За ечемика не мога да кажа. Мисля, че Кристиян е давал отговори в старите теми, но не съм много сигурна. Пусни търсачката в тези теми и виж...

# 698
  • Sofia
Щастлива Нова и успешна 2014 година! Много здраве и късмет!

# 699
Според ГНМ на какво се дължи умората, чувството, че нямаш сили и непрекъснатата сънливост?

# 700
Като цяло са следствие от лечебната фаза...

# 701
Благодаря за отговора. Опитвам се да разбера следствие на какво е тази лечебна фаза ... кога организма реагира точно по този начин?

# 702
Тя е следствие от решен конфликт.

Точно по кой начин???

# 703
А тази решена лечебна  фаза има ли нещо общо по принцип с лимфната сиситема,защото задръстването и причинява същите симптоми.И ако да,то може ли да се въздейства с някои средства за подобряване на циркулацията и? На мен ми се струва,че има връзка...

# 704
Аз говоря за лечебната фаза по принцип. Лимфната система е друга работа.

Общи условия

Активация на акаунт