Германска нова медицина - 8 тема

• 119 419
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,
Какво е обяснението на болките в стомаха? Как се разрешава този проблем?

# 736
Стомаха има няколко дяла. Болки в стомаха е много общо понятие. Отвори научната таблица на ГНМ и провери всички слоеве. Най-добре е да си знаеш диагнозата, така ще се ориентираш по-лесно.  Peace
Иначе най-общо казано, стомахът е свързан с ядове...

# 737
Благодаря! Вече се убедих в това!

# 738
Сина ми често се оплаква от болки в стомаха.

# 739
А какво е обяснението за проблеми с щитовидната жлеза?

# 740
И тук вариантите са няколко. Зависи ти от диагнозата. Виж и ти в таблицата.
Най-често е свързано с чувство на безпомощност... Изпитах го лично.

# 741
Гной и болки в гърлото решен конфликт ли е и какъв?  bouquet

# 742
Ееее, хора! Ама четете първо, после няма нужда и да питате...
Да, решен конфликт е. "Не мога да преглътна".

# 743
  Как мислите, гаденето и повръщането по време на бременност имат ли някакво обяснение по ГНМ? И какво би било то? Вече месец и половина се тръшкам по леглата и чувствам стомаха си сякаш е чужд и тялото ми иска да го изхвърли с повръщането... Опитвам се да открия точното хомеопатично лекарство за този проблем, но безуспешно...

# 744
  • Обетованата земя
Какво е обяснението за заекването при децата и какво е решението? Гледах в научната таблица, но не открих, нали това е научната таблица? https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/naucna-tablica

# 745
За мен също представлява интерес проблема със заекването.

# 746
Въпроса със заекването го дискутирахме преди 3-4 години!
Аз го зададох за сина си, и получих този отговор от Кристиян:
"Конфликтьт на заекването е териториален,гняв и яд,навлизане в територията ми,обьркан сьм.

Конфликтьт му рецидивира ежедневно.Трябва да се говори с детето,за да разберете и вие и то кьде е проблема.Тогава вече се тьрси решение."
При него заекването беше провокирано от появата на по-малкото му братче и това, че моето внимание беше прехвърлено на бебето.

ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=541664.msg17678656#msg17678656

# 747
  • Обетованата земя
Smile, вие успяхте ли да се справите със заекването в крайна сметка?

# 748
Ами, мога да кажа, че да. Има рядко моменти, в които леко се усеща, но като цяло си говори добре детето. Логопедите са на мнение, че до 7-мата година това ранно заекване изчезва. При нас може би причината е, че братчето му порасна и той се успокои. Вече има време и за него и така.  Но като цяло през тези години на заекване от 2 год и 8 мес. до сега 6 год и 7 мес. бяхме на приливи и отливи.  2 месеца, в които говори гладко и после рязко влошаване и после пак подобрение, докато сега има вече трайно подобряване в говора.

# 749
В Бг намират ли се книги на д-р Хамер на български? Може ли да дадете някакви заглавия? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт