Германска нова медицина - 8 тема

• 119 334
  • 884
  •   1
Отговори
# 780
два различни конфликтни шока: 1) „конфликт на силна, дълбока загуба”; и 2) „конфликт на атака” срещу коремната област.
 Това го взех от сайта на Германска нова медицина, да не си помислиш, че съм специалист.

# 781
Кристиян къде изчезна?

# 782
Той е с бан отдавна.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 22:40 от Пролетен дъждец

# 783
"Новата" технология в Израел, където от CT Scan четат болестите...

http://www.elminda.com/
http://www.bna.org.uk/news/view.php?permalink=5T53VK8GM5

# 784
"Новата" технология в Израел, където от CT Scan четат болестите...

http://www.elminda.com/
http://www.bna.org.uk/news/view.php?permalink=5T53VK8GM5

И както е казано в една от статиите:
Understanding the neuroscience of psychopathy is a fascinating and important branch of psychiatry. But as in all sciences, real advances require a self-critical mindset and a strict adherence to the SCIENTIFIC METHOD. As scientists seeking publicity, it can be tempting to forget these rules and exploit logical fallacies that we think others won’t notice.
или
Разбирането на неврологията на психопатия е очарователно и важен клон на психиатрията. Но както във всички науки, реални постижения изискват самокритичен начин на мислене и стриктно придържане към научния метод. Като учени, които търсят публичност, тя може да се изкушат да забравя тези правила и да използват логически заблуди, които смятаме, че другите няма да забележат.

От себе си бих добавила това, че науката е изцяло под контрола на корпоративни и търговски интереси, и трудно бихме очаквали нещо наистина добро за човека и човечеството. Наивно е да се вярва, че някои има интереса да изнамери лек за цитираните болести, при положение, че и големи и малки икономики по света не са заинтересовани от това хората да живеем здрави и дълголетни. Очевидно е колко млади хора, преди пенсионна възраст умират, но пенсионната система е в колапс.

Относно психопатите и аз съм се чудела как ли ГНМ се отнася до тях? Вие какво мислите? Аз по-скоро смятам, че не работи...

# 785
Здравейте,

Случайно разбрах за "Нова германска медицина", от една позната, която лично е била при д-р Хамер и останах впечатлена от нещата, които ми разказа за неговото разбиране за болестите и така попаднах в тази тема.

Прегледах и предишните теми, и видях, че потребител с ник - dimo777 е бил качил книга, опитах се да я изтегля, но се появява съобщение, че файлът е или изтрит, или преместен.
Писах на човека, но не е активен от 1 месец и нямам отговор.

Ако някой разполага с въпросният материал може ли да помоля да ми го изпрати.

Благодаря предварително  Heart Eyes

# 786
Здравейте,

Случайно разбрах за "Нова германска медицина", от една позната, която лично е била при д-р Хамер и останах впечатлена от нещата, които ми разказа за неговото разбиране за болестите и така попаднах в тази тема.

А може ли да разкажеш дали д-р Хамър е помогнал на твоята позната да се излекува,или само е останала впечатлена от "разбиранията" му?

И аз има една позната дето е водила майка си при ГНМ терапевт(не лично при Хамър) и каза,че е останала доста разочарована от лечението-прегледа се е състоял в разказ за ГНМ и накрая предписание за някакви билки и добавки дето да се вземат 2 месеца.И евентуална насока за конфликта и дето сама трябвало да си го намери...

# 787
Книгата на Димо е сбор от всички материали в сайта - https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/

# 788
Здравейте,

Какъв е адреса му и как се осъществява среща с него?

Or, името й можеш ли да напишеш?

Скрит текст:
Весели празници! https://www.youtube.com/watch?v=hMdpvSyZkX0

# 789
На кого името и защо ти трябва?

# 790
На кого името и защо ти трябва?
Не искам да крия, че ми е неприятно да влизам в обяснителен режим по форумите отговаряйки на въпроси от рода, защо и за какво питаш. Но понеже те уважам ще го направя.

Цитат на: Оr link=topic=[b
[/b]659696.msg29586754#msg29586754 date=1417164144]
А може ли да разкажеш дали д-р Хамър е помогнал на твоята позната да се излекува,или само е останала впечатлена от "разбиранията" му?

И аз има една позната дето е водила майка си при ГНМ терапевт(не лично при Хамър) и каза,че е останала доста разочарована от лечението-прегледа се е състоял в разказ за ГНМ и накрая предписание за някакви билки и добавки дето да се вземат 2 месеца.И евентуална насока за конфликта и дето сама трябвало да си го намери...

Защото да не си губя моето или на мой близък човек времето с този консултант. Ако беше позитивен пост, същото щях да попитам, но причината ще е обратна, щях да го имам напредвид и евентуално да се консултирам при нужда.

# 791
Останах с впечатление,че искаш името на моята позната или майка и-за това те попитах защо са ти.Иначе не ме интересува за какво търсиш такъв консултант-твоя си работа.
Споделих какво са ми разказали- може такъв да им е тертипа на работа на тези хора-повече приказки,по-малко работа.Т.е. работата си я вършиш сам-което е хубаво,но в много случаи недостатъчно,защото проблемите съвсем не минават само с добавки...
Има разни семинари за запознаване с ГНМ,които изобщо не си струва да се посещават,защото информацията я има в нет-а,а и стурват не малко пари за няколко часа,но ако искаш все пак да ползваш тази медицина ще си прецениш на място дали си заслужават терапевтите-щото семинарите се водят от тях.
Ако си решила,че това е твoят път към здpавето най-добре е сама да си намериш терапевт,без да се влияеш от това на кой какво му е харесало или не.

# 792
Съвсем добронамерено питам ако на детето ви( на 9) се наложи да премине курс по химиотерапия( нямате възможност да я откажете по ред причини) Как бихте го подготвили?
Има ли начини да се намали негативния и е ефект?

# 793
Съвсем добронамерено питам ако на детето ви( на 9) се наложи да премине курс по химиотерапия( нямате възможност да я откажете по ред причини) Как бихте го подготвили?
Има ли начини да се намали негативния и е ефект?
Аз не съм медик, както и повечето пишещи тук.
Химиотерапия никога не бих препоръчала на човек.
В момента не се сещам да ли има нещо, което да ви помогне да намали негативния ефект. Това не са  тежки метали или хранително отравяне... Кисело мляко се препоръчва на работещите в среда с малко по-висока радиоактивност. Повече витамин С никога не вреди.
Ако може да бъде съвет, правете всичко възможно обстановката да е по-оптимистична и ведра. Изключително важно е душевното спокойствие. Милиони хора живеят с рак години наред, някои даже не сме диагностицирани още.

По-хубава 2015 година!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 10:41 от Camino

# 794
Доколкото съм запозната, от гледна точка на ГНМ най-важно ще бъде детето да се чувства уверено и оптимистично по отношение на това, което му се случва; да бъде подготвено за всички възможни последствия, така че да не изживява вторични конфликти - страх, срив на самочувствието и т.н. Тоест, според детето, трябва да се прецени какво и как да му се каже за ситуацията, така че нищо в процеса да не му дойде изневиделица, вкл. това, което му се казва, и/или може да (до)чуе.
Успоредно с това може да се търси първичният конфликт, довел до състоянието, налагащо химиотерапия.
За намаляване на негативния ефект (в смисъл на токсичността) може би може да се намери информация в други форуми/теми - за хранителни добвки, диети, дали преди/по време на/след и т.н.
Пожелавам на детенцето скорошно оздравяване, независимо от пътя, по който се тръгне Hug

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 14:36 от Maria.St

Общи условия

Активация на акаунт