Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Инче  Hug , аз съм на друго мнение, но няма да се впусна в обяснения, защото съм лаик  Laughing
Чела съм много за Hiit или както е известна интервална тренировка и всъщност, ако правя кардио е само такова.Както казах не съм по кардиото.
За да те ориентирам ще ти пусна линк на човек, който аз много харесвам и който за мен е най-добрия пътеводител в тренировките и храненето.Даже съм решила да потърся книгата /или книгите/, които има на пазара писани от него.Ако имах възможност и живеех в България бих се консултирала именно с него.Това е Любомир Иванов.
Ето по твоя въпрос http://lubomirivanov.com/2616/
Прочети и други статии и винаги чети и каментарите.Има какво да се научи.За мен безценно  Peace

пп.Незнам какво става с тоя форум, но много време ми отнема докато успея да го отворя и пиша днес
 ooooh! Много съм забравена  Laughing Тина  Hug честито семестриално завършване и успешно дипломиране!Попътен вятър и дано успееш да реализираш мечтаната професия   bouquet

Кат вярвай в успеха и ще го имаш! babydust7   Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 19:54 от tqna

# 691
Тина, успех и от мен.  Hug
Биляна, стабилно е, а? И аз не очаквах да е чак толкова натоварващо! Ех, тая Руми  Flutter

Отчет кардио ден: сутринта на гладно направих тихото кардио на Руми, но не новото, а старото, което по случайност бях открила. Нямам толкова време сутрин, че да правя новото кардио, пък да не говорим, че нямам възможност и да се потя толкова  Laughing
Следобед направих кардиото на Били бланкс - "Get celebrity fit".

Утре ми е почивка и съм пак в "Интеграл", пожелайте ми късмет  Praynig

# 692
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, момичета какс е подредих, не е истина.
Както си тренирах с фитнесблендъра, изведнъж като ме проряза кръста и то на джъмпинг джак и край, превих се и немога да се изправя. Тотално се вкочаних. ПОловинката ме закара в спешното- прегледаха ме и ми изписаха болкоуспокояващи.  Rolling Eyes Много ме боли, дори като не се движа, болката отива и към краката и към слабините, а за вървене неможе и дума да става  Sick Направо незнам. Хем загрях хубаво,  ooooh! сега съм като инвалид, добре, че свекървата е на гости и гледа децата.
А имах една поръчка за още една кола торта за неделя, нараво незнам дали ще мога да я направя  Confused

# 693
  • да има едно лесно - на мотора
bob4enka  Hug  Може да си претоварила  Confused Бързо възстановяване ти желая  Hug
Tqna, и аз съм почитател на Любо  Peace
Тихата аеробика  на мен ми взе здравето днес , след 10 мин горна част от " Усещане за жена ". 2 кръга направих , но и нямах време за повече ...

# 694
Бобченка, мила дано мине скоро  Hug Да не е бъбрек.
Не знам как загрявате, но не правете стречинг преди тренировка.Мускулите са студени и е възможно да се контузите.Нали се интересувах за йогата и така разбрах, че такива разтягащи мускулите тренировки се правят при добре загрят мускул.
Преди дом.тренировки ползвайте закрявката от самите тренировки.Там се набляга на тренировката, която следва.Ако няма загрявка направете малки серии /2/ с малки повторения на това, което предстои да правите.Бавно и внимателно.Отнема не повече от две, три минути.

Раче  Hug

# 695
bob4enka, скорошно оздравяване!      bouquet

Аз съм със здрава мускулна треска. Плюс това съм МНОГО изгоряла от плаж вчера и не мога да се пипна, какво остава за тренировка.   ooooh!

# 696
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами аз правих загрявката от самата тренировка, но ще наблягам на кръста за в бъдеще. Лошото е, че съм вин от строя за неизвестно време  Confused

# 697
Днес по план трябваше да ми е почивен, но Руми e сложила аеробика, която пази коленете в тази графа... е, аз си потичах малко  Rolling Eyes Крос, накрая с елементи на спринт. И да отбележа, че сега се прибирам от скитане, а не че сега съм тренирала.  Laughing Утре трябва да е долна част + корем, ще се справя.  Party
bob4enka, желая ти бързо оздравяване... и дано причината да не е сериозна!  Hug

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 00:37 от just.do.it

# 698
  • 1st floor
Добро утро, момичета!!! Пия кафето и се мятам на Кардио 2 от Боди Революшъна. Тези 2 седмици наблегнах повече на кардио. Хем се възприемам вече в дрехите си, хем ми се ще още мъъъничко да посваля... Laughing Правя и силови два пъти в седмицата, но само за горна част и корем, някакви мои си импровизации...Нещо обаче му отпуснах края с храненето, не мога да ги намаля пустите въглехидрати...Иначе от към калории се вмествам горе-долу...
На болните бързо оздравяване им пожелавам! А на Kath пожелавам късмет днес и после да дойде да се похвали ... Peace
Хубав ден на всички!!! Hug

# 699
Покрай коментара на Непокорна се сетих да кажа нещо, по повод броенето на калории. Сигурна съм, че повечето тук са наясно, но съм сигурна и че има много от нас, които не знаят, че всъщност, не е важно само да броим калории. Дори по-важно е от какво са приети въпросните калории! Нали разбирате, че аз 1500 ккал (г/д оптималните калории, при които настъпва дефицит) и от 4 вафли мога да ги приема и да не ям нищо друго през целия ден  Laughing и да очаквам после да съм слаба, LOL  Shocked така не става  Naughty

Бобченка толкова ми стана гадно, като ти видях поста...може би другите не го приемат така, но аз не мога да не тренирам и като заболея от нещо направо се чувствам като птичка в клетка  newsm45
Нооо..ти сигурно не си чак като мен, за това не се безпокой, всичко ще се оправи! Дай си време за възстановяване и ще се оправиш, най-вероятно просто си се понатоварила.  Hug Hug

Тяна, благодаря много за подкрепата  Hug

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 07:03 от Kath

# 700
... не е важно само да броим калории. Дори по-важно е от какво са приети въпросните калории! Нали разбирате, че аз 1500 ккал (г/д оптималните калории, при които настъпва дефицит) и от 4 вафли мога да ги приема и да не ям нищо друго през целия ден  Laughing и да очаквам после да съм слаба, LOL  Shocked така не става  Naughty
Подкрепям с две ръце! Peace

bob4enka , бързо възстановяване ти желая!

# 701
Добро утро сладурки,от мен тази сутрин едно кросче ,после ще го мисля след work  Mr. Green
Успешен working & out ден на всички

# 702
Бобченка ,оздравявай бързо   bouquet
Дано не те боли вече   bouquet
Че ,когато ме боли нещо много силно ,първата ми мисъл е
че здравето е най-важно и ,че тренировки винаги могат да се правят
когато сме здрави  Peace
Бързо оздравяване   bouquet

Тяна ,много полезен линк ,благодаря   bouquet
Сайта ще бъде изчетен до последната  буквичка  Laughing

# 703
  • София
Добро утро Simple Smile
аз днес съм на Руми и 50 суинга с пудовката. Както казах от известно време тренирам с Руми и съм доволна. Днес за първи път правих клякане (присядане) на един крак, много гадно бре, особено ставането. Забелязах, че пудовката вече не ми е толкова тежка както в началото, след някой и друг месец ще взимам по-тежичка  Sunglasses

# 704
Привет и от мене!
Правя най-напред -силови - някои от Зузка и Руми - с тежестта на тялото около 20 мин. и после яко кардио - Комбатите, за сега има ефект, но нещо не мога даузаптя ламята - трудно , през деня добре, вечерта - зле!

Общи условия

Активация на акаунт