Тренировки в домашни условия: Тема 21

• 34 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
И да се отчета - Chalean Extreme - Lean 2 + 15 мин йога за корем Simple Smile пак не си го чувствам.... яко Grinning

# 721
Ох, момиииичета, момичета..плановете ми днес за ходене до Интеграл се сринаха... Звънна ми жената, при която имах записан час и най-безпрецедентно, в последния момент, ми отмени часа за утре! Така мразя да ми скапват плановете, ееееей  #Cussing out
Както и да е, тъй като бях предвидила утре да тренирам силова тренировка във фитнеса (1 час) + HIIT (15 мин), тренировката я изместих днес, за това утре ще ми бъде нетренировъчен ден, заради Интеграл. Та, днес бях в залата за час, там тренирах с малки тежести (малки, в сравнение с предишните 30-40 килограма, иначе сега съм максимум на 25 кг, но пак не е като да тренирам само с малки гирички, ползвам си и машините) и накрая си направих и упражненията за корем във фитнеса. Вкъщи се прибрах и направих това кардио http://www.youtube.com/watch?v=t46IYToaejM като аз я правих мааалко по-интензивно от Руми и последните 10 секунди на всеки работен интервал чувствах как мускулите ми буквално изгарят, а мозъка ми тупти до безобразие  Laughing точно този ефект търсих  Peace

Съгласна съм напълно с предложението на Тяна да сложим в началната страница сайта на Любомир Иванов. Изчела съм му почти всички статии и всяка една е безценна! Даже мъжките статии съм чела и голяма степен от богатата база данни и информация в главата ми идват именно от неговия сайт. Разликата при него от останалите треньори е, че често прекрачва границата с информацията, която дава безплатно..просто единствената му цел не е да "издруса" някой друг лев, а да помогне колкото и с каквото може. Има наистина много полезна информация в коментарите под всяка статия.

Hug

# 722
Предложението на tqna съм го приела вече и съм го сложила ако има други предложения за сайтове сега е момента Simple Smile

# 723
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, днес съм по-добре, явно е разтегнат мускул, сямо отдясно ме боли, боли и на пипане като ударено. Поне мога да се изправя и да ходя, че и тортата започнах. Почивам до края на седмицата и после ще видя какво ще тренирам...
Сега отивам да го чета този Любо Simple Smile

# 724
  • София
bob4enka браво че се оправяш, много гадно така да си с контузия.

Малко в страни от темата ама не мога да се сдържа, много ти е сладка дъщеричката  Blush

# 725
Ако някой се наеме с блога ще е чудесно и линк на първа страница водещ към него. Също както каза  z.2012 линк към старите теми  Peace

Бобченка, радвам си, че си по-добре.Мажи с нещо.Като направиш тортата да не забравиш да почерпиш виртуално с фото.Обичам да гледам ръчни творения.

Кат, всичко става така както трябва и когато му дойде времето  Peace

# 726
Записвам се да ви следя, свалих 13 кг за кратко (40дена) и сега имам нужда от стягане на краката. Висока съм 174 в момента съм  59 кг, имам още 3 до целта. Моля да ми препоръчате нещо.

# 727
Днес правих Buns of Envy, кратко, 20 минути, но ефективно, наистина се изпотих като лошо момиче в църква  Crazy .

# 728
Записвам се да ви следя, свалих 13 кг за кратко (40дена) и сега имам нужда от стягане на краката. Висока съм 174 в момента съм  59 кг, имам още 3 до целта. Моля да ми препоръчате нещо.

Лошо е, че не си започнала с тренировки още от самото начало. Сега ще ти е доста по-трудно да влезеш във форма. Започвай със силови тренировки за цялото тяло в комбинация с кардио. Кардиото, най-добре сутрин на гладно или след силова тренировка. По ред причини не е добре да се храниш поне 1 час преди тренировка. Има много добри упражнения на първа страница в темата, можеш да си избереш. За мен най-добри силови тренировки имат Руми, Шон Т, сайта fitnessblender.com и други.. Програмите Chalean Extreme, Turbo Fire, Brazil Butt Lift също са хвалени, но все пак ти се познаваш най-добре, пробвай и ще разбереш кое е най-добро за теб. Пий много вода (това сигурно го знаеш  Peace) и не се пренатоварвай, но все пак тренирай над 3 пъти седмично. Да знаеш, че тези последни 3 кг сигурно най-трудно ще ги свалиш.
Успех  Hug

# 729
212 час каланетика!  smile3535

# 730
Малко глупав въпрос, но... има ли смисъл да се тренира за корем, при положение, че мазнините там изобщо не са изчистени  Rolling Eyes Визирам конкретно тази тренировка: http://youtu.be/fjth8jY0p5Y , защото много се чудя дали има смисъл да я правя.  ooooh!
Иначе направих тази за крака от "Усещане за жена", този път с последното упражнение, но Руми прави 5 серии, а аз удържах едва на 3... и пак си е постижение за мен.  Laughing Корема няма да го правя днес със сигурност, че хем стана късно, хем много ще ми дойде със сутрешната тренировка, а занапред ще реша според това, което вие кажете...  newsm78

# 731
Малко глупав въпрос, но... има ли смисъл да се тренира за корем, при положение, че мазнините там изобщо не са изчистени  Rolling Eyes Визирам конкретно тази тренировка: http://youtu.be/fjth8jY0p5Y , защото много се чудя дали има смисъл да я правя.  ooooh!
Иначе направих тази за крака от "Усещане за жена", този път с последното упражнение, но Руми прави 5 серии, а аз удържах едва на 3... и пак си е постижение за мен.  Laughing Корема няма да го правя днес със сигурност, че хем стана късно, хем много ще ми дойде със сутрешната тренировка, а занапред ще реша според това, което вие кажете...  newsm78

Това ,че не са ти изчистени мазнините по корема ,какво пречи?
Нали с тренировки ги чистим?
Аз може и да не съм те разбрала  Thinking

А тренирай ,според това ,което каже тялото ти.  Peace
Аз лично не се насилвам да првая неща ,които не ми се правят  Peace
Така ,че тренирай според настроението ,според състоянието на тялото ти и
не превръщай тренировките в задължение и мъчение. Peace
Така ти ще имаш желание да тренираш и ще бъдеш постоянна  Peace

# 732
just.do.it, няма глупави въпроси  Naughty.
Да не тренираш корема силово, само защото имаш мазнини е все едно един 100 килограмов, дебел човек, да не тренира въобще силово, само защото има мазнини навсякъде. Известно ни е вече на всички, че хората с мускули горят повече калории и по-лесно се отървават от мазнините. Тренирай си го корема, но прави и кардио, съчетавайки всичко това с правилно хранене.

# 733
Мавинке, нали тренираш с Руми, не я ли слушаш, че според нея, за да е максимално ефективна една тренировка, трябва да "излезем от зоната на комфорта". И е права. Но от друга страна, трябва да се научим да харесваме трудните, изпотяващи и изцеждащи тренировки, защото при една такава тренировка усещаш цялото си тяло заредено, енергично, чувстваш дори адреналин, а усещането след края на една такава тренировка е незаменимо... толкова удовлетворяващо чувство при други обстоятелства не съм изпитвала  Grinning Естествено, не говоря и за онези тренировки, при които вече ти е неприятно, супер болезнено и прочие...но идеята е, че не става въпрос за леки и приятни тренировки, при които (в общи линии) нищо не правиш..ти сигурно си съгласна с мен, де, най-вероятно именно това си имала в предвид, но аз пак почувствах нужда да го кажа.  Laughing Blush

# 734
Не знам ама аз като правя някоя тренировка - ето примерно миналата седмица правих HIIT 20 и ми беше супер лесна...и честно казано не бях доволна - много е яко когато си дал 100% от себе си и накрая не съжаляваш за нищо, а напротив супер доволна си от себе си и знаеш, че е била качествена тренировка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт