ЛЯТНА ИГРА - ГОБЛЕНИ

• 15 868
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
  • Атлантис, Галактика Пегас
Честити подаръци на всички участнички.
Аз пропуснах тази игра, просто не разбрах за нея. Чак днес като прочетох в другата тема за лятна игра, влезнах и прочетох и видях всичко.
Аз участвах в няколко томболи, винаги съм била очарована от тръпката и от подаръци.

писах, писах и после изтрих всичко....

както и да е, за напред ще участвам в игрите, но май една две в годината са ни предостатъчни.
Ще се видим по Коледа надявам се.   bouquet
И да кажа имам подарък от Джито от томболи и си го харесвам много, това че отлежава в запасите не значи че съм разочарована.  Rolling Eyes

# 256
видях си подаръка от пепен. честно казано съм много разочарована  Cry нещата, които е ущила е са красиви, но комплект гоблен няма. изпратила ми е картинка на един търсен от мен гоблен, клю към гоблена, конци и панама.
1. схема няма. трябва лично да и се помоля за да ми я прати по имейл. няма да и се моля
2. панамата не е 14, щото нямало в града и сложила квото има и е разграфена  Sick
3. конците са под всякаква критика. някои цветове няма да стигнат, а доста от тях не съответстват на оригиналните цветове. друг е въпроса, че конците явно са остатъци, защото някои цветове са от по 2 нишки, имат различни дължини и са доста къси. на снимките мисля, че се вижда за какво говоря
в крайна сметка си имам някакви ушити неща, които не са по регламент, да хубави са, но аз какво да ги правя. комплект нямам, а той е по регламент. още повече в писмото си пише, че знае, че не шия самосглобени комплекти, а само оригинали, но това е комплект пепенски  #Crazy
след целият цирк, който направи кой е изряден в нейните очи и кой не, не очаквах такова нещо. схемите не ми е разпечатила, заради грамчетата, но за сметка на това ми е пратила пластмасова папка  newsm78

не исках да пиша повече в темата, но това ми дойде в повече.

# 257
  • Плевен
видях си подаръка от пепен. честно казано съм много разочарована  Cry нещата, които е ущила е са красиви, но комплект гоблен няма. изпратила ми е картинка на един търсен от мен гоблен, клю към гоблена, конци и панама.
1. схема няма. трябва лично да и се помоля за да ми я прати по имейл. няма да и се моля
2. панамата не е 14, щото нямало в града и сложила квото има и е разграфена  Sick
3. конците са под всякаква критика. някои цветове няма да стигнат, а доста от тях не съответстват на оригиналните цветове. друг е въпроса, че конците явно са остатъци, защото някои цветове са от по 2 нишки, имат различни дължини и са доста къси. на снимките мисля, че се вижда за какво говоря
в крайна сметка си имам някакви ушити неща, които не са по регламент, да хубави са, но аз какво да ги правя. комплект нямам, а той е по регламент. още повече в писмото си пише, че знае, че не шия самосглобени комплекти, а само оригинали, но това е комплект пепенски  #Crazy
след целият цирк, който направи кой е изряден в нейните очи и кой не, не очаквах такова нещо. схемите не ми е разпечатила, заради грамчетата, но за сметка на това ми е пратила пластмасова папка  newsm78

не исках да пиша повече в темата, но това ми дойде в повече.

Аз пък съм огорчена от тебе!То едва ли някой тук ще влезне вече да чете !Как можеш да направиш подобни снимки.Наистина един конец е на бобинка/ при други обстоятелства щях да ти обясня защо се получи така/ , но според ключа/където пише за кой цвят колко метра е нужно и за какво се използва/ , ако изобщо си погледнала, няма да ти е необходимо повече.Как може да пишеш че конците няма да стигнат при условие че съм спазила това което пише в ключа , а за оригиналноста им , е тука ме уби.Много разбираш ей да знаеш!Да ти снимам и бележката с която ги купувах от магазина!Шура работа е тая да ти давам обяснение , да се оправдавам като ученичка!
Защо не показа останалото , защо не го снима така както плюеш по него без снимки , а си цопнала /ама и снимки не си се научила още да качваш /.Как всеки конец дори и по две чилета /мигар са ми остатъци/ съм ти сложила в пликче със символа ,за да ти е удобно .Нямаш срам  да ме нападаш че не съм си изпълнила регламента.Като си така капризна що участваш в игрите.И да,в Плевен 14 няма , и това съм ти писала .Няма да ти стане нищо ако си набавиш сама панама.Не съм  те оставила и без такава.
Жалка си мила.И за това че не уважи труда ми , да оставим на страна средствата , времето за което да ти открия схемата която купих специално за теб!Защо не качиш и писмото в което ти се извинявам/аз го качвам/ .А за пластмасовата папка-куфарче заради което жертвах схемата - винаги можеш да си я получиш и не с молба както си писала .Аз съм я купила за тебе ,тя си е твоя .Писах ти че когато получиш подаръка/но по нормалния начин / ще ти я пратя.Що си ревнала ,никъде не съм писала да ми се молиш! .Толкова си изтъкана от злоба в момента че дори не можеш да прецениш защо жертвах схемата за пластмасовото куфарче.То се обяснява на човек който разбира , а на теб за какво .Няма да се връщам назад /няма да падна на твоето ниво/ за да обяснявам как аз получих подаръците си от тебе преди време.Не му е мястото тук !Да не говорим че имаше и доста ползвани и разпечатани комплектовки , дори рязани картинки.Но ти това си го знаеш , ако изобщо ти си ми пращала тогава подаръците , а не някое трето лице.
От момента в който започна скандала и изнасянето на ЛС и сега в тона ти има някаква злоба.Е,всички не живеем в Германия и нямаме твоето самочуствие.Колкото можем толкова.Щом не ти харесва върни ми годори да е за моя сметка .Щом си така  претенциозна -не участвай повече.Не желая труда ми да се намира у човек който не го е еня че някой е положил толкова старание и труд специално за него.Ако ли не хвърли го на боклука ,все на някой може да му свърши работа.
Още веднъж се уверявам че всичко това което се случи в тази игра си беше чист сценарий в който са намесени и други лица с една  цел.Не го отричай !Тя Сиса спомена че всичко е от доста време и е права.Още от предната игра си се заяля с мене ,но момичетата няма как да го знаят и мислят че аз съм започнала всичко.
Май не можеш си намери място а.Много бързо се върна в Германия!

Ще те гоня до дупка да знаеш за това ти отношение към труда ми!Не те заплашвам само ти напомням колко много гнусотия избълва за мене , а това не се забравя лесно! А ти една схема не можеш си намери сама!

Ето и съдържанието на писмото което приложих към подаръка !Поставено в красив плик ,но кой да оцени!Съжалявам само че сама не съм снимала подаръка който пратих ,не го правя никога.До сега не съм попадала на подобен случай!Дълго е и за това го слагам в скрит текст ,но с удоволствие бих го показала и явно!Нямам от какво да се срамувам.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 19:35 от pepen

# 258
  • София
Леле, Pepen, поспри се бе жена, вече жалка започна да ставаш!
То бива негативизъм и злоба, ама твоето вече мина всякакви граници на благоприличието, че чак и заплахи раздаваш, хайде осъзнай се малко. Излез, разходи се, поразведри се няма нужда да си изкарваш на форума.
А с това постоянно извинение с бебето - леко банално взе да става. Все пак това е форум насочен към отглеждане и възпитаване на малки деца - предполага се че повечето пишещи имат такива. Такова едно мъниче трябва да те зарежда, а не да го използваш за извинение пост през пост. Ако си смятала че ще те затрудни да не се се записвала, всеки си преценява възможностите, а не после да се оправдава.
Изкара още малко, че цяла игра е направена за да бъдеш накърнена единствено и само ти - натъртвам - осъзнай се малко и се вземи в ръце  Peace
П.С. не искам да ми отговаряш каквото и да е на ЛС или Скайп Sunglasses

# 259
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Ще те гоня до дупка да знаеш за това ти отношение към труда ми!Не те заплашвам само ти напомням колко много гнусотия избълва за мене , а това не се забравя лесно! А ти една схема не можеш си намери сама!

За мен това е най-гнусното нещо, което съм чела в този форум за гоблени от както съм в него (а то е от доста отдавна). И друг път се е случвало да има караници между момичета, но това твое изказване просто премина всякакви граници.

И никъде в  регламента не е написано, че трябва да се изпраща нещо ушито. Това е една друга игра в един друг форум.

# 260
  • София
Това с грамовете ми дойде в повече.
Да скъпо излиза да изпратиш да чужбина, но предложих помощ да изпратя където решите на този който е затруднен./Без никакъв ангажимент/
Трябваше само да ми го изпратите до мен /което сигурно щеше да излезе до 3-5лв/ и после ви изпращам № и другарчето си получава подаръка.

Така че това извинение за мен е .....нелогично.
Но мисля че темата вече приключи

Лека и приятна вечер мацки!

# 261
  • Атлантис, Галактика Пегас
Боже Господи... и през ум не ми минава да снимам писмото до другарчето...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За мен нещата са предизвестени някой явно искал скандал, и го получи.
Жалко

# 262
  • София

Боже Господи... и през ум не ми минава да снимам писмото до другарчето...  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Жалко

Не мислех да се намесвам , но много ми е странно как снимаш писмото ,а не снимаш подаръка който пращаш защо Thinking . И в мен остава чуство на преднамереност.

# 263
Жалко

Не мислех да се намесвам , но много ми е странно как снимаш писмото ,а не снимаш подаръка който пращаш защо Thinking . И в мен остава чуство на преднамереност.

извинете че ви се бъркам, аз само ви чета, но ми се струва че това е текстов файл а не снимка на писмо,
ама и горната снимка дето сте я сложили някакви конци захвърлени на земята ... Scream
толкова излишни приказки се изприказваха - а ЛЯТНА ИГРА - звучи така добре - струи настроение
Ехооо трябва да се забавлявате не да се скубете за косите! Който си има лични конфликти и дразги извън настоящето да си ги решава настрани.
Такива хубави гобленчета видях в подаръците, че и аз може да се престраша да участвам следващия път.
Стига сте се чепкали хайде на море, слънце и после на балкан! Ваканция е!

# 264
Това е напълно преднамерено,започна да създава напрежение още в началото на играта.Бях на гости на Дж-то и видях с очите си какво е получила,просто нямам думи ,мисля че никой уважаващ себе си човек не би изпратил и написал такова нещо.Да ушитите неща са много красиви,но както каза дуданка това е друга игра в друг форум,изписа толкова много за хора които претупват нещата и не ги интересува дали това което изпращат ще се хареса и ако се придържаше към съветите си и си беше проучила другарчето както направиха всички други участници в играта щеше да знаеш че можеш да и подариш и нещо на милена стил,а не да мрънкаш за грамчета и темподобни,но щеше да си изпълнила условията и да я зарадваш.И да права си игрите не са само за да получаваш... поголям гаф до сега никой не е правил,ти като бивша организаторка на игри би трябвало да знаеш регламента,така че ако има други игри се запиши сама в черния списък ,но ти си толкова безочлива незнам като каква се изживяваш ,че дори и не ти е неудобно и вместо да млъкнеш и да се скриеш започна да я заплашваш,просто нямам думи.Е в едно си успяла в центъра на вниманието си  smile3527

# 265
  • край Дунав
.

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 16:51 от skorpion

# 266
  • Плевен

Злополучната "пластмасова папака" , която така разсърди нейно величество.Наистина е пластмасова , но е куфарче класьор .Покозвdм го затворено, отворено и колко тежи-200гр.Множко ,но сметнах че схемата винаги мога да и пратя по имейл /без да ми се моли,както тя пише/Просто ми допадна много/вкус/ ,като идея да поставя всичко което съм приготвила за да е по прегледно.Толкова има в България -съжалявам.Дори  момичето на гишето го хареса , опрости част от грамовете заради него.Но вкусове различни!

В него бях сложила обложката на гоблена , ключа и обложка за задната страна на комплектовката.Когато си разпечата схемата /от 16 листа/тежаща 100гр със 100 по-малко от "пластмасовата папка " да и напомня че съм и събрала комплектовка не по зле от известните дизайнери.Но вкусове различни!

Разбира се тази "пластмасова папка" събра и всичко онова което съм ушила за нея и за което ме упреквате че не влиза в регламента .Струва ми се че такъв дори не е имало, аз поне не прочетох , просто някой писа до колко ще е цената на подаръка и отговора беше от рода че не е необходимо да се изхвърляме.Да не зачеквам и тази тема.Аз реших че вместо картичка мога да и направя малки минита които да си сложи на стената , морските фръцли си бяха мое допълнение , както и ушитите престилчици , за да си ушие някое мотивче.Мале ами ако и схемички и бях сложила за тях , както бях решила !настръхвам като си помисля за реакцията и!Но вкусове различни!

Конците според ключа бях поставила в такива пликчета с отбелязано на тях символ и № на конеца.Тези които са с по 1 или 2 чилета си вървят с оригиналния етикет на ДМЦ.Не зная тя как реши че съм ги събиралаот тук от там.Дори бях изработила кутия в която да ги поставя ,но вече знаете защо се лиших от нея , а доста си играх да я направя.Това което в момента показвам са си мои комплектовани конци за гоблена който шия и ми е доста удобно .За това реших да улесня и нея , като междувремемнно съм изработила и органайзер ,подобен на Ланарте с дупчици , ако тя реши да си ги постави на него.Но вкусове различни!А за панамата , ако не си откриеш в Германия , ще ти изпиша от някой сайт , но тогава времето ме гонеше!Ако те интересува все пак моето мнение , аз дори бих я ушила на нашата си българска панама 22 каунт/ ,за да стане по финен гоблена ,като картина.Иначе ми се струва доста голям като размер!Но вкусове различни!

Тя просто трябваше щом е недоволна да покаже всичко това , а не само да отбелязва колко е разочарована!

Дори писмото ми което поместих беше в шеговит тон , но явно никой от вас не го забеляза.Всеки прочете и писа това което му е изгодно.

Иваничка-за бебока/който само 1 път съм споменала и то в писмото до дж/Все пак и аз съм отгледала две деца и без интернет ,не виждам мястото да наместваш детенце в случая.Не съм се оплаквала ,напротив ,беше ми приятно да си го гледам и да споделя с вас.Благодаря ти че си загрижена за мене ,но аз излизам мила ,колкото и да ти се струва чудно!Все пак ти благодаря за всичко, винаги си била много отзивчива към мене и си ми помагала!

Дуданка- тебе по -малко познавам , но виждам че ти сама с подчертаното в червено си даваш отговор на запитването .Никой не заплашвам, защо всички така тълкувате думите ми.Толкова бях потресена от снимката на хвърления на земята конец ,че това беше първото изречение което написах !

Лилия Проданова- на тебе какво да ти отговоря .Аз също съм работилав този бранш /макар в далекото/и ти се чудя как така непрекъснато си предлагаш услугите за нещо за което ако го прочете някой от Българските пощи ,не ми се ще да си помислям дори какво би последвало!Дори не ми е минало през ума да се възползвам от твоето предложение , тъй като от предната игра имам лоши спомени .Тогава тактично си замълчах , изпратих си подаръка и толкова.Може и да си помогнала на някой ,но не и на мене, достатъчно се кри и ме разиграва тогава.

Kordelia - не съм снимала писмото мила.Бях го написала с програмата уорд, запаметила,след което го превърнах във файл джепек за да ви го покажа.Това е!Наистина никога не си снимам подаръците които пращам , нямам такава практика.А писмо, и то такова дълго ,пиша за първи път.Витаги си пращам картичката дори празна/така съм решила/,по този начин тя може да се използва и за други цели, а пожеланията си пиша на отделни листове.

Stefka Kostova-
на тебе лично ти благодаря !Внесе малко свежа нотка в тази дискусия ,дори и да имаше отправени упреци!

barbie - не знам дали си ходила при дж, не знам какво си видяла , тя какво ти е показала, това ме озадачи.А това че тя би приела гоблен на "Милена стил" е тук съвсем бях шокирана!А за проучването ,по-голямо от това което направих за нея в тази игра и ако беше прочела писмото по задълбочено ,не от тук от там, щеше да си наясно за какво проучване става на въпрос!
Няма да се пиша в черния списък, защото за мене подаръка беше на ниво!Това че на нея не и хареса си е неин проблем.Безочлива или не , не е редно ти да го казваш.В предната игра всички от чужбина се бяхте отказали да играете , кой ви нави, не е лошо да си спомняте и тези неща!
А дали целият този фарс както казваш ти е преднамерен, ми помисли-не съм я аз избирала за другарче ,не съм аз тази която написах посен пост , как съм си дошла в България инцидентно, но да не повтарям нещата отново.За мене обаче както писах на няколко пъти -това е добре режисиран сценарий , който аз не бих могла да направя в тази игра.Последствията са ясни и то защото не си замълчах.Такава съм си -пише го и под аватара ми вече!

skorpion-  а ти сама си си отговорила.Но не казвай че причината съм аз -искала съм подаръка да ми се достави в къщи.Глупости!Ако беше по пощата , в къщи ли щяха да ми го донесат , макар че и така съм получавала.Но този въпрос го обсъдихме ,когато се праща с куриер, организатора трябва да знае.А при мен нещата стояха така , че в самата куриерска служба не можаха да ти открият колета.Къде ходи ти ,какво прави ,но ми каза че ще го получа на следващия ден /.И не съм  "Пепооо, Пепо,", имам си ник ако не го знаеш е pepen.И друг път си използвала този си начин на говорене ,може би така си говориш с приятелите ,но аз не съм ти такава!

И накрая във вашия тон - с този пост нито искам да се заяждам , нищо лично към никой !Изчаках ви доста време за да си кажете вашата гледна точка и реших да ви отговоря.Да дългичко стана, но аз съм пенсионерка време имам както да ви помагам, така и да ви напиша отговори .
Все пак според мене темата отдавна трябваше да се заключи , тя изпълни своето предназначение.Пък дано всеки си е взел поуката от така развихрелия се скандал.Пък и било то аз да съм в центъра .Но едно трабва да сте разбрали, аз сама съм решила да се регистрирам и пиша в този сайт ,сама и ще реша кога да го напусна.Не виждам как шепа хора могат да влияат на това ми решение.
Все пак аз не харесвам всички и не желая всички да харесват  мен!
Има и друга шепа които са доволни от това което показвам или правя за тях !

Още веднъж оставам към всеки един от вас с добри чуства и ви желая ВЕСЕЛО ЛЯТО!Поне вие можете да си го позволите! Peace

П.П. Херцогиня фон Дж-то- заповядай линка от където да си изтеглиш схемата.Тя си е предназначена за тебе.Хиляди пъти съжалявам че не ти я пратих вместо "пластмасовата папка".Все си мисля че и тогава щеше да има проблем, от рода че съм я комплектовала сама.Но вкусове различни!Все пак се радвам че си заобичала гоблените на "Милена стил"!

http://dump.ru/file/5802474   с парола pepen

Общи условия

Активация на акаунт