Иначе какво?!? 
. Голямо гуш от мен
, и съм съгласна със Сима, че разговор с бившия нов шев е добре да бъде проводен.
.
. Местоположението е непроменено, на спалнята сме си трите, различното е че аз спя перпендикулярно на тях, защото установих че Моник се буди по рядко, ако не съм до нея. Не спи по спокойно, защото цяла нощ се върти, сяда, рита, вика "Нье, нье",но поне не се буди за сукане.
, тук замених кислородната вода със санитайзер, малко щипе но поне не ни се налага да го ползваме често, лошото е че раните са все по главата, не по коленете 

Дезинфекцирахме,превързахме,но кръвта не спираше.Беж,в спешния кабинет.Там само ми потвърдиха,че нокътя ще падне,превързаха я по-зле,отколкото аз бих могла и казаха да стои така 12 дни.Много ми е мъчно
.

КОето не мога да кажа, че ме радва, щото г.зът ми свикна на разходка и още няколко чифта ръце, готови да поемат Алинка...та сега пак на царевицата сама 

За пещерата каквото и да кажа е малко - магия, вълшебство, просто е прекрасно. Наредихме се в лодки по 4 човека и залегнахме в тях. Лодкарят ни издърпа по една верига и ни обгърна сумрак. Само през входа на пещерата се процеждаше слънчева светлина, но ах! какъв беше цветът н водата...Просто магия...С ММ импулсивно се целунахме и лодкарят каза, че било на бебе - имало такава легенда...Дали е истина - не знам. И най-хубавата част - малката кротува през по - голямата част на обиколката с лодка, а накрая се предаде и заспа, а с баща и я оставихме на капитана, за да разгледаме пещерата заедно...Страхотен подарък ни направи детето 

Радвам се, че резултата е отрицателен!
Надявам се,че лошото е вече зад гърба ви и скоро ще бъдете добре възнаградени! 
Да ме вземеш и мен!
но пък наистина си изкарахме супер няколко дни.

На сестра си освен "кака" вика и Ая, а на баща си вика "кати" - защо, изобщо не е ясно
Иначе днес в колата сме си пуснали един диск с българска музика и Рая си тананика нещо, пее си...той я слуша и след малко вика с цяло гърло: "Ааааааааааааа", ама и той пее..няма да е по-назад, я?!

, ще видиш как бързо ще проговори и фламански и англ., после ще се бориш да запазиш българския .
. Браво на вас за смелоста да вземете и Алинка с вас
.
, мъжо ходи на работа и това е кратък преразказ на наш'те дни без елементи на разсъждения 

, само иска някой да върви след нея да я пази, че е страхлива 

Препоръчани теми