Неговия адаш снощи за пореден път ми изправи косите, докато режех краставица да правя таратор, а баща му спокойно си гледа филм, той си избутал стол до неговия и го виждам как от там се качва в неговия си стол за хранене...
Метнах и нож и всичко и с 2 скока бях до него когато той си седна чинно в стола.
Овиках мъж ми, че не го гледа, щото само при мисълтта как пада с главата надолу от метър и нещо върху теракота още ми се обръща стомаха. 

много са ни хубави децата а сега са в много забавн период - само нерви да имаш 
на всички

скоро остарявам ... и ми е едно депре ...
малко са ми ананасите в джина
. Не знам защо ми е такъв мързел. 
Не сте ли някъде на климатиче и с лаптоп в ръка?

) Дават ми нещо, много красиво изглеждащо, сядам аз на шезлонга и нали е сладичко-го изпивам за секунди-е , какво се случи след това не питайте
Целият плаж се въртеше на всички страни, имах чувството, че морето иска да ме "габне", стори ми се, че чувам някакви зловещи звуци от гларусите на плажа- ММ едва си ме прибра и от тогава не повтарям! 
-вчера направо ми изкорени едно и ми го донесе победоносно като трофей
А, освен нея има и кой друг да ме ядосва-Кики се опитва наполедък да ме лъже и това ме побърква-питам го аз вчера в парка "Кики, излиза ли на шосето с колелото?"- "Не!" ми казва той, а баща ми го видял преди малко там
Днес е наказан да не излиза с колелото-вярно е това за "Малки деца-малки проблеми!"

Ама намерих цаката. Седнахме далеч от морето и се седеше в басейна или се ровеше в пясъка. Иначе близо ли сме - все към морето бяга.

От толкова време ми се пие,и все не си купувам.

Препоръчани теми