Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 703
  • 714
  •   1
Отговори
# 180
  • Козлодуй
Очаквам Wisal за приятелка и ще сравня с моя,който е купен от ибей за почти двойна цена.Очаквам и един Гутал,имам друг от Щатите,но пак има база за сравнения.
Направих обаче поръчката по телефона и пропуснах да питам кога ще я получа.
А слуховете за ментетата може да се пускат и от конкуренцията Twisted Evil
Това беше първоначална тестова поръчка,има и други неща,коИто ме изкушават Wink
Разнежена,какво очакваш?

# 181
  • София-Лагера
Lunen sun ,ще ми опишеш ли тези два парфюма?
Мисля да метна този
http://www.enzo.bg/nina-ricci/nina-ricci-nina-lelixir-tester-80- … arfjumirana-voda/

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 10:23 от Desi_2

# 182
  • ...край Дунава

И аз искам мнение за този, гледам го от два дни и се чудя...имам Ричи ричи-то, много ми харесва, дали е подобен? newsm78

# 183
  • София-Лагера
Aз съм имала предната ябълка,много хубав Heart Eyes

За този намерих това
След няколко варианта на парфюма Нина от 2006 г. можем да очакваме още един аромат, посветен на младите принцеси, гъделичкайки нашето въображение с пресни и богатия си състав. Името Нина L `Еликсир обещава истинска" любовен еликсир ", съставена от червени плодове и жасмин, освежени с ярко зелени Caipirinha вар и следа от мускус носи чувственост на аромата, който завършва цялата композиция, поставена в една нова червена ябълка с сребърни листа и запушалка. Това издание парфюмериста Оливие Crespi, а рекламно лице на парфюма е Florrie Арнолд, новият "енергия" на къщата. парфюмът може да се очаква през август на 2010 година.

http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Nina-L-Elixir-9221.html

# 184
Сънчо ти можеш да сравниш защото имаш с какво и ще кажеш. Същото си го помислих и аз , че конкуренцията пуска такива приказки. Аз поръчах на Соня Рикел Рикел Роз вариант едт.Но никога не съм го имала , по описание само и няма как да съм сигурна какво е на 100% Simple SmileМоята поръчка е през сайта и аз незнам кога ще дойде. Много се чудех между този и гуталската роза между другото Laughing

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 11:37 от raz_nejena

# 185
  • Козлодуй
Деси,за кои два парфюма ме питаш?
Ако е за Визал,обсъждали сме го доста в парфюмната тема и има прекрасни описания,на каквито аз колкото и да се пъна,не съм способна Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537623.msg16976647#msg16976647
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537623.msg16836723#msg16836723

Иначе другият,който поръчах е Rose Splendide-на сляпо.За него като дойде,но най-общо бил роза с круша в началните нотки и малко ванилия накрая-прозвуча ми интересно Grinning

# 186
Добре де .. в крайна сметка някой получил ли е парфюм ментак от Енцо? Или просто има съмнения за такъв и на какво се обосновават тези подозрения? Вече съвсем се обърках...  newsm78

# 187
Имам парфюм от там и съмнения ,че е менте нямам  Peace

# 188
  • София
Имаше само един отзив със съмнения относно оригиналността от регистриран специално за случая потребител, който повече нищо не е писал. То и съмнението беше от рода на "изглежда и си мирише съвсем наред, ама аз нещо що така си мисля, че може и да е добра имитация"  Crazy

# 189
Имам парфюм от там и съмнения ,че е менте нямам  Peace

И аз с такова впечатление съм останала. Плюс съмненията за Булгарито по назад в темата, които бяха и разсеяни други мнения за съмнение в качеството не съм прочела. Всички са си доволни. Мерси  и на двете Ви Hug

# 190
Да се включа и аз, поръчах три различни парфюма, два от които имам , но са на изчерпване. Поръчах от сайта миналата събота и тази събота си получих пратката. Сравнявам парфюмите с тези, които имам, абсолютно идентични са.

# 191
Ето го и въпросният клип пуснете си го с по виско качество че да виждате добре

# 192
  • София
Следя ви изкъсо  Laughing, ще се почудя още малко за парфюм  newsm78.

# 193
Изгледах с интерес , ами мнението ми е като неговото.Изглеждат като да са истински ама се съмнявам LaughingСупер клипче, поздравления Peace

# 194
Viden, и аз благодаря за клипчето!

Наблюденията ти относно нечия ръчна намеса в кутия и флакон... говорят сами.
Часовникарски скалпели са играли тука, ей Mr. Green

ако беше човек на конкуренцията, може би не би си показал лицето

Общи условия

Активация на акаунт