Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

• 103 312
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Vaudreuil Canada
Доста смешно Rolling Eyes , сложи още емотикони ако можеш Rolling Eyes .

Мога ама не искам  Naughty

# 616
ХЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ кво става тук Simple Smile и аз съм съгласна с Мина има толкова много момичета, които моделират много добре и се забавляват правейки го - не знам защо си останала с такова впечатление - май не ни следиш редовно  #Crazy Peace

# 617
Доста смешно Rolling Eyes , сложи още емотикони ако можеш Rolling Eyes .
Що не вземеш да се изметеш оттук и да отидеш някъде където ще уважат и работата и мнението ти??? Съдейки от профила ти, явно си объркал/а темите. Тук има доста "Ненор Мални", но поне се ОПИТВАТ да се държат прилично и що годе  възпитано. Хайде, Швейк, бъди добро момче /момиче/ и напусни бойното поле с чест.

# 618
========================================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:08 от enze

# 619
  • Бургас/Пз
Е, какво трябваше да се прехласнем пред дракона ти ли??? Ами, честно казано, ако това е твоята професионална работа, аз съвсем отговорно заявявам, че тук много момичета са в пъти по-добри. И да, драковът прилича на плака, ама ние тук нали не сме професионалисти и така го виждаме явно.

# 620
====================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:08 от enze

# 621
Радвам се, Ani_d, че някои са по- добри в пъти и могат да рисуват обемно с маслен крем и шоколад, много се радвам за тях. Махнах дракона, не е нужно да стои тук, на друго ниво е, на много по- високо.

еее жалко, така ми се искаше да го видя, нищо ... ще го преглътна някак Simple Smile

но правиш ли разлика между рисуване и моделиране Simple Smile - едното няма нищо общо с другото- явно си добра с четката, което само ни радва, не се сърди толкова Simple Smile лека вечер ви пожелавам на всички - утре сутринта ще ви се радвам на хубавата приказка Simple Smile  Hug

# 622
======================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:09 от enze

# 623
  • Vaudreuil Canada
Шемет невероятен , емотиконите няма да ти помогнат в моделажа Mr. Green .

На Шемет невероятен му е само до моделаж в момента ама благодаря за проявената загриженост ...  Hug

А най-обичам темата за професионализма в тортената тема ... някак си обожавам да го разискваме.

Мина ми е слабост и на мен ама тук както вече сме казвали професионалистките се броят на пръстите на едната ми ръка - останалите са аматьори макар и извънземни някои от тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 624
  • София
Ех, enze разбуни духовете и си изтри снимката на тортата  Grinning Защо така? Стана ми интересно и исках да я видя, върни я моля те. Аз за моделирането имам много да уча, но все пак това ми е хоби и не съм си поставяла за цел да стана скулптор  Mr. Green а да се забавлявам и да се уча. А относно градивната критика, май не знаеш какво е ГРАДИВНА критика - това е когато видиш при някого нещо, което би могъл да направи по- добре и да му кажеш - така и така, ето това би могъл да го направиш ето така и тогава ще стане по- добре.
Сега ще се извиня, че не съм коментирала отдавна  Embarassed, но Ви следя редовно, ще Ви пусна предизвикателствената ми торта, че е от сума време и ще се постарая утре да се отчета с новата торта и преглед на печата  Wink

ето и линкче с останалите
http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/sets/72157630303530930/

# 625
  • София
Радвам се, Ani_d, че някои са по- добри в пъти и могат да рисуват обемно с маслен крем и шоколад, много се радвам за тях. Махнах дракона, не е нужно да стои тук, на друго ниво е, на много по- високо.

еее жалко, така ми се искаше да го видя, нищо ... ще го преглътна някак Simple Smile

но правиш ли разлика между рисуване и моделиране Simple Smile - едното няма нищо общо с другото- явно си добра с четката, което само ни радва, не се сърди толкова Simple Smile лека вечер ви пожелавам на всички - утре сутринта ще ви се радвам на хубавата приказка Simple Smile  Hug

Пустата клюкарщина ме накара да се връщам назад да търся високото ниво, ама тцъ...  Confused Аз бих погледнала и се поучила с удоволствие, ама сега вече няма как...

Ама като няма риба и рак е риба, да ви пусна моя дракон, измоделиран нЕкак си преди доста време - критикувайте скулптори, зъботехници и професионалисти.  bowuu

Fondant dragon by anna savenko (sVeshti4ka), on Flickr

Fondant Dragon - cake topper by anna savenko (sVeshti4ka), on Flickr

# 626
===============================================

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 01:09 от enze

# 627
  • София
Браво, Свещичка, синът ми на 7 години се справя със соленото тесто почти така добре Mr. Green . За непрофесионалист - много добре, няма да критикувам.
Ама дай нещо градивно де, че ме засрами само.  Sad

# 628
Страхотен дракон, АниSimple Smile)...макар че съм ти го коментирала и преди, но пак ми е хубаво да ти го кажа:)
Дитсан, много готина животинската торта, а с цветята е много нежна!

# 629
  • София
Знам, Мина, че си го коментирала, нали е стар. Исках да чуя професионалното мнение, подчертавам - професионалното. Mr. Green А то ме завря при 7-годишните и не ми даде дори да си изплакна окото в творческите си напъни. Това е то - душа наранена, неразбрана, направила обемно дракон с маслен крем и шоколад...

Общи условия

Активация на акаунт