Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 691
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Шошулчо, ама ме стресна с Taiyo no Kisetsu. Аз съм намислила да го гледам, но все не стигам до него. Любимият ми Кота Ябу играе в него, въпреки че е още фъстъче. Чела съм много хубави коментари за този сериал.

Сега ме изненада с този линк, който пусна, т.е за дорамата. Май ще трябва да я изгледам, това е знак.
Ти си моята пътеводна светлина.

# 661
rossonera, Индия е една голяма клоака или както казват поетите страна на много богати и много бедни, на чудни красоти и ужасни трагедии. Аз там не стъпвам, дори и да съм с гумени ботуши. Преди перипетите на Хиромицу Китаяма, брах дерт с две франсета в книгата "Да прекосиш Хималаите". Та милите са изминали пеша над 5000 км. и не бяха ласкави за Индия.

Whistling Ще ви нарежа пъпеш. От тези  Grinning

Шош, мъррррр,  метнах епизод 1 и мога да кажа, че Ji Sub му ходи парадна полицейска униформа Laughing поразходих се аз из епизодите да видя дали ще ми хареса  Mr. Green
Та колко епзода ще е?

Cry И аз не съм сънувала Тик

# 662
За гледащите текущи корейски сериали  alert

Във връзка с Олимпийските игри ще има промяна в излъчването им. Повече информация ТУК.

Факири са корейските лекари. Щом от полу-изгорял "почти" труп направиха Джи Соп, ехеееее.....
Ама то какво ли се учудвам Rolling Eyes. Те още в древни времена по пулсът диагностицират мозъчни тумори, рак на стомаха или пък полът на неродено бебе, та това ли ще им се опре....Joy.

Tuon за теб  smile3533

Скрит текст:

От този пъпеш може да ми приседне newsm09. Тези фермери дали искат дотации от държавата newsm78.

Вместо да ги сънувате тези господа, я вземете им пратете по някоя щайга български пъпеши, ябълки или черешки. Колко му е Wink, тук са по има-няма левче. А като чета какви са цените там, много ще им се зарадват Mr. Green.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 20:52 от 2в1

# 663
Абе, не е за говорене. Ти не си сънувала Тик, аз още не съм сънувала Шу, а сънувам друг японец. Не е добре това. Не е. Сефте сънувам азиатец, а кой точно е той...

Пъпеш - идеално, а щом е и японски - перфектно за мен. Аз ще гледам да си събера и малко семки от тези скъпи пъпеши, че да ги завъдим в градината. Материала не трябва да се похабява. Щом е японски, а и щом е толкова скъп.

Загадката ми ще ви затрудни сигурно, но очаквам предположения.

# 664
2в1,как разбра, че за теб го сложих Mr. Green Hug
Мерси,мерси,ама и него не съм го сънувала Laughing

Нищо не пращам.Да дойдат направо да си купят.Какво е това тяхното....

За загадката.Знам, че не е Тик. Laughing
Аз на посоки,
Скрит текст:
Yoshizawa Ryo
ама не ще да е той.

# 665
Хаха, как си четеш внимателно ти. Браво! Браво!

Предположението обаче е грешно. Не е Йошизава-сан. Рьо е висок 170 см., а сега ще подскажа... този японец е 181 см. (според мен е и малко повече) и е от агенция Stardust. Има си и тема в Спирита, а аз там съм много активна.  Laughing То в коя ли на любимците ми не съм, но в неговата и наскоро се изказвах. Споделих за новия му филм и публикувах негова снимчица с Шу дори.

# 666
  • MJF
Тц, не ща и аз такива пъпеши. Тача нашенските. Както съм голям консуматор на плодове и зеленчуци ще умра от глад/разорение там.

Каква пътеводна светлина?! Ти ми/ни го подаде този сайт тук. Hug
 Flutter полицейска униформа и на мен ми ходи  Mr. Green. Ролята си е баш като за Джи Соп.
2в1 , прочетох. Тъкмо да не се разсейваме от спортуването а ние с Tuon , в частност от плуването  Laughing

Bridal Mask 17 ep. Последните 3 серии им давам висока оценка и всеки път завършват все по- интересно. Да уточня , че повечето екшън сцени са пълна пародия, направо ме  Joy като такива. Но аз като изобщо не любител на екшън , въобще не се оплаквам а напротив, изглеждам ги почти без мишока. Удоволствие е актьорската игра.  Thinking спирам с хваленето (за да не му стане нещо на  knit)

ooooh! каква инерция?! Чудех се няколко секунди кое ми  беше третото заглавие в сряда и защо го няма.  Joy а то -I do, I Do свърши.  

# 667
  • София
rossonera, то толкова много жокери си ни дала, че ще е срамота да не  познаем Ямазаки Кенто Embarassed /а дали пък не бъркам?/ newsm78 Thinking

Аз съм все още на Кралят на модата
Скрит текст:
ГГ ме дразни с това нейно държане, ами най-накрая реши кого от двамата мъже искаш, а и те пък какво ли и харесват.Богаташа  го играе голям мръсник и всячески се стреми да унищожи конкурента си и предполагам накрая това ще се случи Sad

Маската и на мен ми харесва.Май  освен него следя Джентълмените и Романтика 2, а от японските     Beginners! и    Rich Man, Poor Woman.

# 668
Чета.Всичко чета. Mr. Green
Прическата е виновна. Crossing ArmsТвърде еднакви прически имат.

Шош,дам като за него е ролята.Аз го харесвам когато не се усмихва.Сериозен трябва да е.

Нищо немой ме разсее Joy
Тъкмо си направих ТОП 3 на сладурски плувци - Иймън Съливан, Лука Марин, Майкъл Фелпс (без главата,тя е проблем, но пък няма как без нея)

Първото място можеше да е за друг, но той се е отказал от плациканто в басейна за сметка на актьорската кариера.Лош,лош Ji Sob.

# 669
Yamazaki Kento  Thinking

Нали в момента гладам I do, I Do, та ми минава една мисъл или по-скоро усилено се загнездва в главата ми.
Тази драма, като че ли е направена съвсем целенасочено. Не е важна нито романтиката, нито игричките в компанията, нито любовните триъгълници и многоъгълници, нито взаимоотношенията родители-деца. Единствената цел е да се прокара по подходящ начин идеята за самотните майки и да се промени отношението на обществото към тях. Дали пък най-накрая тези корейци не започнаха да се усещат, че е време да променят малко динозавърското си мислене по определени въпроси smile3530.

freedoms май ме изпревари със загадката Hug.

# 670
Шоши-сан, GoodDrama е наистина отличен. Това е единствения онлайн сайт, който поглеждам. Много добро качество на файловете и нямам никакви проблеми. Доволна съм.

Еее, браво! Браво на freedoms! Правилен отговор. Това е Кенто Ямазаки. Разпознаха ми най-после загадката. БРАВО! Hug

Ооо, и 2в1 също се е досетила за Кенто. Японските ми отличнички те.  Hug
Кенто сънувах снощи и сутринта се стреснах дори. Говорих наскоро за него и явно нещо ми е забръмчало. Четох и една статия с него вчера... Жалко, че не бе Шу първи в съня ми.  Laughing Дано да му дойде реда и на него скоро.

Изгледах 4-ти епизод на GTO: Great Teacher Onizuka (2012). Очаквах го само заради Юки и издържах. Серията бе за неговия герой, а и отново видях Тайши Накагава, Нобуюки Сузуки, Гаку Сано и Шинтаро Моримото. 5-мата движат заедно. Заради Юки си струваше да изгледам този епизод.

Пускам ви и Юки тази вечер. Снощи Такеру, днес Ямада-сан. Радвах му се преди малко. Любимото момче се представи много добре. Доволна съм от него. Държа той да израсне като актьор и да не остане само поредното красиво лице.

И нещо, което не съм ви споделяла до сега тук... С Хиромицу Китаяма споделяме една и съща рожденна дата. Споделяла съм го в Спирита в темата на Тайске, но и сега когато го гледам в Индия, още по-близък ми става. Явно има защо... Юки пък е ден след мен.

2в1, това за плодовете е добра идея, само че те до Япония ще станат на компот, пък и ще трябва с Tuon да се жертваме и да ги доставим лично на място. Пускам я с един парашут над Тайланд, а аз продължавам директно за Токио. Laughing

# 671
.............................
2в1, това за плодовете е добра идея, само че те до Япония ще станат на компот, пък и ще трябва с Tuon да се жертваме и да ги доставим лично на място. Пускам я с един парашут над Тайланд, а аз продължавам директно за Токио. Laughing

Е, тя жертвата си заслужава Joy. Аз може ли да се цаня за придружител в пътуването. Няма да ви се меся в доставките Wink, само ще си разглеждам наоколо newsm47.
А пък въпроса с бързото транспортиране ще го предоставим на корейците. Те в миналото и бъдещето пътуват като за световно, та надали ще им се опре телепортирането в днешно време от Европа до Азия newsm62.

# 672
  • София
2в1, не засягат само темата за   самотните майки, а и за съвместното съжителство между кака и по-млад мъж. Това вече го гледахме напоследък в няколко сериала Grinning

Ох, rossonera, само като си ви представих с тези парашути,с пъпешите под мишници...,  Joy голям смях падна newsm35!

# 673
Ох, и аз съм така в момента  Joy Представих си ги и пъпешите и останалите плодове, пускането на Tuon над Тайланд , пък тя да се оправя някак, а с 2в1 продължаваме за Токио. Аз директно към агенция Amuse, 2в1 може да я метна към Johnny's Entertainment или Watanabe Pro. Да си избира или Такуя Кимура или любимото си дете - Коджи Сето.

# 674
Имайки предви, че не знаем цените на зарзавата в Тайланд и това, че все пак мога първо да потренирам мятането на пъпеши   Rolling Eyes сме директно в Токио.
Ако трябва само на Sakurai Sho ще му го нарежа.

freedoms,не се смей  Laughing Takuya Kimura също ще има пъпеш Laughing

2в1, при корейските възможности за пътуване си избирам един ден при Song Seung Hun и един при приятелчето му.

Аз ям пъпеш hahaha

Общи условия

Активация на акаунт