Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 13

• 47 689
  • 725
  •   1
Отговори
# 690

Първо искам снимка на цун с хипопотама.
Второ искам и с жирафа.Това е интересно,дам
Трето Юта трябва да е благодарен не само, че жабата не се превърна в принцеса,а не следва буквално приказката и не стана и принц.
Четвърто - погледни към Първо.

Заваля,Заваля,Заваля,

# 691
Добре, няма никакъв проблем, а и днес имаш празник. Изпълнявам веднага.

Първо да уточня, предаването Hamakisu съм споменавала тук няколко пъти, че се качва в d-addicts, но точно това издание от миналата седмица те не качиха. Открива се отново по едни "други" пътища. За съжаление не мога да ви пусна линковете за сваляне, нито английските субтитри, защото както споменах и при Хиромицу и неговото пътешествие в Индия, тези файлове са заключени и са само за членове. Може би ще го качат скоро в d-addicts, ако разбера повече, ще споделя.

Ето и снимките... т.е скрийшотове от мен. Целта бе освен да целунат даденото животно, но и техен колега да успее да запечата момента на снимка. При някои "целувките" трябваше и да се повторят именно, защото не успяваха да "уловят мига". Така например Тайске целуваше жабока на няколко пъти, както и жирафа, за да успеят да го заснемат добре (при жирафа Тайске бе ядосан на Тошия Мията, че не е успял да го заснеме от първия път, та се наложи да повторят "романтичния момент"). Лудо целуване, няма 5-6 при Kis My Ft2. Laughing

Ето го наш Хиромицу Китаяма и хипопотамската му целувка.

Забележете от първата снимка, че той е настоятелната страна. Laughing

Скрит текст:
Целувката на Кита Мицу

Целувката на Юта "Лукчо" Тамамори с жабока (целувката на Тайске я видяхте в Спирит-а)

и реакцията на Тайске в това време, гледайки отстрани...

Целувката на Юта с жирафа

и целувката на Тайске с жирафа (да поясня - това оранжевото в устата на Тайске е морков, с който той привлича жирафа, а това черничкото отдолу е езика на жирафа)

Пускам и скрийшотове с английските субтитри, за да разберете какво точно казаха, и което мен ме докара до луд смях след като видях снимката на Тайске с жирафа, която спечели съревнованието. Тайске сподели, че цитирам "жирафа му е пуснал език'.  Joy Това е било една много дълбока целувка. Несъмнено.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 18:27 от rossonera

# 692
  • Пловдив
Жирафчето е умно или поне има вкус. Разбрало е кой е с най-съблазнителните устни и него налита да облизва Laughing. А Хиромицу като го гледам и  Joy.

# 693
Нали? Такива устни... и жираф не може да ги подмине.

# 694
  • MJF
 Mr. Green
Жабата в кататонен ступор изпаднала и уста не отваря, камо ли език.
Мда жирафа моркови обича  Wink Mr. Green
По темата "устни" мълча  Blush  Laughing

Днес няма да има серии на Фантом и Маската, нали така? Как си "играят" продуцентите?! И двете заглавия ги прекъснаха в много интересни/сюблимни моменти и без никакви превюта. Т.е. правени след взетото решение за променените графици. Ама имат много здраве, ние има кво да гледаме  Simple Smile

Taiyo no Kisetsu изгледан 1 еп. Ориентирах се за жанра и стила, даже и посланията подозирам какви ще са. Таргета е подрастващи зрители. Но пък понеже е в стилистиката на human drama ще го изгледам но на малки порции.

# 695
Леле майко, какво ги карат да правят заради едната печалба и популярност Sick. Такива устни и сладури да ходят зян и да ги целуват разни гадини dont newsm34.

Току що догледах И Те Ри-то. Доволен, но Ким Ки Бум вече да вземе да се появява по-често на екран 4470. Между другото "баткото" на Ки Бум и "певицата с фалшивите години" бяха големи скици като двойка. Много се забавлявах с тях. А той беше същия забавен сладур и в "Тайната градина".

Шоши, промените са от другата седмица. Тази са си по график. Фантом и I need romance 2 даже вече ги има RAW.

# 696
Мерси  Hug Сигурно за първи и последен път виждам някой така настоятелно да иска да цунка хипо Laughing
 Blush Аз си представях нещата по съвсем друг начин.

Колко епизода ще е  Scatter?
Да знам дали да бързам с гледането или не? "Оппа" е много  Heart Eyes Трябва да гледам филма с кърпички.

По казуса устни  ConfusedТакива подпухнали не ми харесват, но явно жирафа разбира повече от мен.

# 697
  • MJF
 Blush вечно не разбралата съм аз  ooooh!
Точно си търсех какво да погледна днес и оглеждах Tokyo Shower
Ама че калпазани тез екипи на Маската и Фантом във вчерашните епизоди нямаше грам превюта за днешните и ме заблудиха.
 Ким Ки Бум видях че има заложби за тв драми, така че да му търсят роли агентите. Мда "баткото" ми е добре познато лице.

Аз пък за I do, I Do не можах да усетя тези послания за които говорехте с freedoms.  Thinking обратното усещане имах и за това и толкоз недоволствах. Края да , беше позитивен поне, но през останалото време на мен ако така ми отправят послания няма изобщо да ги разбера.  Thinking корейска им работа.

Joy hahaha то забавлението , което е гледала rossonera предполагам е било най-вече в привличането на животното за този акт. Атрактант -храна ясно но при хипото не виждам каква. Явно е комуникативна хипопотамка  Laughing
Не че е важно но пола на тези животни какъв беше?  Laughing

# 698
  • DE
Тайон, честит рожден ден. Пожелавам ти да си жива и здрава и един ден да получиш такава целувка от когото си поискаш, може и от участника във видеото   love001

Честит празник и на доведе, не е лесно да изтърпиш един мъж толкова време и нека партито наречено семеен живот да продължава с пълна пара smile3525

Това - И(К/Я/Т)Е прозвище така ми усмихна деня  Heart Eyes

# 699
  • Пловдив
дането, мерси за пожеланието и Ямапи  Wink.

Благодаря и за честитката на rossonera, че одеве забравих  Blush.

6o6ul4o, въпроса ти за пола на животните ме  Laughing. Женски требе да са били, как иначе Joy. Само за жабока имам леки съмнения  Laughing.

# 700
........................
Аз пък за I do, I Do не можах да усетя тези послания за които говорехте с freedoms.  Thinking .....................

Самият факт, че показаха, че една съвременна, успяла и независима жена (не често срещана ГГ в корейски сериал Wink) решава да отгледа детето си сама, въпреки съмненията си, и това че изключително консервативният й баща в крайна сметка прие решението й, все пак е някакъв напредък. А като добавим и разликата във възрастта на двойката, си е направо достижение за корейските морални "норми".

dovede, още много пъти по 13 да празнувате заедно.

# 701
След като излезе миналата седмица епизода, изчетох невероятни коментари от момичета (почитателки). Колко от тях биха искали да са на мястото и на жабока, и на жирафа, и на хипопотама. Мило и драго дават и без никакви увещания. Четях и примирах от смях, какво предизвикват тези момчета у хиляди, милиони почитателки.

Обектът на желание от Хиромицу, т.е хипопотама бе ТЯ. Казва се Хана-чан, на 4-ри години е и дойде при него без кой знае какви уговорки, макар че в началото след като той й подвикваше, ТЯ си врътна съблазнителното тяло и се насочи отново към водата. След това обаче Хана не успя да устои на устните на Хиро, а той и подвикваше много любовно: Хана-чан, Хана-чан!" Както му каза и Йоко Уатару: "Мицу, дай най-доброто от себе си!" И Мицу го даде.

Жирафите бяха ТЯ и ТОЙ. Първо ТОЙ се насочи към Юта, но Тамамори-сан се изплаши, а и той бе най-големия жираф.
Жирафът също се отказа, а Юта започна да подвиква на женския за целувка с него. Абе, друго си е да е розово. Юта подвикваше на ТЯ: "Моля те, целуни ме!", но в началото ТЯ също не го отразяваше (ехх, ако бяха почитателки на нейното място, жив нямаше да го оставят Юта). Такаши Никайдо се обърна към жирафите с думите: Това е единствената ви възможност да целунете Юта Тамамори. Възползвайте се." ТЯ все пак дойде след като видя банан в устата на Юта и му подари целувката, която Юта така настоятелно искаше от Нея.

Целувката на Тайске също бе с Нея. т.е и тримата се целуваха с представител на срещуположния пол. Спокойни сме.

Само жабока не се разбра какъв е, но ще си представяме, че е бил женски. Вярвам, че е бил женски.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 20:18 от rossonera

# 702
  • MJF
2в1    I Do, I Do
Мда. Доста "революционни" неща за кор. сериал събраха в едно заглавие. Аз за начина на поднасяне мрънкам. Режисьора много ме подразни с този образ на "льольо". Когато не бе романтичен мноого трудно го гледах този герой,  Crossing Arms а актьора такъв чаровник. Много усойници имаше контра на идеята за сама жена, работеща с дете за едно заглавие. Тези два факта някак си ми развалиха посланията вместо да ги подчертаят.  Thinking понеже съм малко застъпник на тезата че "дума може да убие"/"словото е оръжие" и за това някои казани неща в лице на героинята от целия контра отбор ми бяха свръх мелодрама. Пак стигам до "любимите" ми  knit  Mr. Green. Безспорен факт е че темите в I Do, I Do са доста, доста свежи за кор. сериал.

Понеже сега си свалих тази песен ви поздравявам. Block B (블락비) - Burn Out   Misc Ghost

dovede  cheers

# 703
  • София
  Момичета, Big свърши ли?Че изгледах 15-та серия и нямам търпение да видя как ще свърши.

# 704
  • София
Тайна,  Big свърши, но от края бях в недоумение, честно казано, много претупан край, в рамките на 5 минути всичко свърши. Добре, че бяха тези отлички актьори, та донякъде да спасят сериала Sad.

Искам да попитам - Олимпиадата навярно ще се отрази на излъчването и на текущите японски сериали. Но пък ще наваксаме с неизгледаните до сега Wink, а и толкова състезания ни очакват Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт