Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 799
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
за мен обаче тази серия  е за Берен! Прекрасна беше Hug

Иих, как ми хареса!  newsm10

И до като стигна до 8 страница - айда и nianta ме просълзи.  За втори път  от снощи. Първа беше dimana-nova . То е ясно, че ще се подсмърча от тук до четвъртък, че и оттатък.  ooooh! Както писа nianta на глас и със сополи.

# 106

Ей този палав поглед ни побърква въображението

# 107
  • Враца
april07  Hugмерси за инфото,права си била такова е нещото за мазане.А за финала не думай,че и аз ще умра ако не е това,което чакам.Само да ти кажа,че и аз гледах Загубените 5 или 6 сезона бяха не помня,но останах като шаран на финала Embarassed,дано и тук не стане така.Искам едно добре представено дело,искам екскурзия в Австралия,искам да видя бебе енисе и едни щастливи мама и татко.mamata48  Hug,това в спойлера е мн.забавно Joy Joy Joy!

newsm10
И аз искам същото!!! Все пак исканията ни не са чак толкова много. Laughing Laughing Laughing  Просто искаме всичко - цялото щастие да им се стовари на главите! Laughing Laughing Laughing 

# 108
  • В Града на Липите
nianta  Hug  Hug  Hug Изливай си душата, когато пожелаеш. На една вълна се носим. Същото усещам и аз. Не бях ръкопляскала от сцената, когато Фатмагюл заяви на Мюнир пред прокуратурата, че няма да се откаже от делото, дори и заради брат си. Още си спомням как скочих и заръкоплясках през сълзи  Grinning Добре че бях сама в къщи, че щяха да ме спукат от подигравки.

Април, и аз усетих в сцената с гъделичкането, аналог с изнасилването. Мисля че го споменах, но може и да не съм  newsm78 Вече не помня какво съм писала, в главата ми е пълен хаос.

Димана, не знам езика. Не повече от 50 думи. Просто съм толкова вътре във филма, че налучквам какво си говорят по интуиция. После като прочета Бебо, и видя че съм познала към 70%, чак се изненадвам. Но тези актьори са брилянтни. И без думи ще ги разберем.

mamata48   newsm10

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 12:03 от hrissi_sz

# 109
dettodorowa , благодаря за разяснението!  Hug Друго си е да имаш сестра!  Wink

# 110
Здравейте! Сега изгледах серията.Само едно ще кажа-СТРАХОТНО.
Все още рева като магаре.Разбрах 2-3 думи и изобщо не знам защо рева , ама рева.
Вече почвам да цивря само като ги видя на екрана
Даже и Мука като видя - рева.Чак на мен  не ми се вярва че ще рева за Мука
Сигурно е или защото идва края или аз откачам

# 111
# 112
  • Пловдив

(78 еп - микс Керим и Фатмагюл)

Каква е вината на Фатмагюл 79 - микс - на български. Превод от английски: bebo_sn. Приятно гледане.

# 113
  • Sofia
Цитат
А някой наистина знае ли какво беше това, с което Есма намаза ръцете на Керим,Фатмагюл и Емре в болницата?

Одеколон е,по-точно като нашата розова вода..Имат навика да си го слагат на ръцета,така както ние се пръскаме със светена вода,същия символ има

Ц, няма общо със светената вода- не символизира светена вода.Това е вода с аромат на лимон. Ползват го за освежаване. Когато ти стане лошо, също си слагат на ръцете и го вдъхват, продава се във всеки един магазин за хранителни стоки в Турция.

# 114
  • Разград

# 115
  • На изток от рая...

Ц, няма общо със светената вода- не символизира светена вода.Това е вода с аромат на лимон. Ползват го за освежаване. Когато ти стане лошо, също си слагат на ръцете и го вдъхват, продава се във всеки един магазин за хранителни стоки в Турция.

Дори не е вода, а силен спирт с отровен лимонов аромат. Точно, както си казала - използват го за освежаване, когато ти стане лошо, за почистване на ръце и т.н. В нашия офис постоянно се подмятат такива шишенца, защото често се пътува до Турция. На мен лично ми действа  Sick

# 116
Скрит текст:
Откакто Марта написа в предната тема онзи пост за сънищата и противопоставянето на минали със нови, хубави спомени и на мен вече ми се набиват в очите.
В тази серия Керим беше уникално красив. Обелечн с бяла риза като в първите серии, весел, очите му се усмихваха. Хубав спомен си сложиха в албума с лодката. Вече имат хубав спомен с море, лодка, онзи дъх на море от Йълдър, синьо безвремие, безгрижие... На лодката всички бяха със светли дрехи, всичко ми напомняше за началото, за усещането в Йълдър, малко хубаво местенце, където времето е спряло и e вечно синьо лято....
Роклята, която й подариха, колието  - все хубави спомени, все символични моменти ...
А колко съм се радвала на Мерием и Кадир, чоооок! От много време - те играят на семейство и влюбени все едно наистина са такива, толкова силно я усещам тяхната връзка. Невероятни детайли в жестовете ни показва Хилял!

Доскоро в такива хубави моменти в кадър влизаше близък план на Мустафа, сега го сменят с чоплещата семки Мукадес. Е, нали искахме игнор за нея. В тази серия го видяхме - игноринана, никой не пита за нея, никой не я търси, никой не се трогна на изпращането й, никой не плака за нея, на никого няма да липсва. Аналогията на една дама /извинявам се, че не помня коя/ със забравата в една екранизация на Мерилин беше осъществена. От това много я боли Мукадес - ненужна, неважна, нетърсена - от най-близкото й обкръжение, което изживява най-хубавите си моменти, несподелени с нея.

А колко плаках на сцената сутринта, когато седяха напейката с резултата от теста за бременост, осъзнали, че ще имат дете .... Без думи...
В първия момент когато ги дадоха в гръб и камерата ги обикаляше - изтръпнах  /както в една целувка на една пейка на брега - след отвличането/. Пуснали и една музика - да не знаеш хубаво ли ще е или лошо - дето следва ...
Много силна сцена! Когато  Фатмагюл му каза /долу-горе/ : " Ако е момиче да го кръстим Енисе - на майка ти, искаш ли?" Той се разплака. В този момент все едно мен някой ме беше стиснал за гърлото и въздух не ми стигаше, и не можех да преглъщам ... "Искам. Енисе." - каза Керим и после как й "върна жеста" - за нейния баща и името му ако е момче! Трогателно споделяне на общата болка да си изгубил родител....
И когато Фатмагюл махаше на заминаващия автобус за сбогом - Керим я прегърна и тя се разплака се отпусна в него и плака с пълен глас - в този момент и за се разревах даже със сополи ...
И още много, много моменти и цялата серия ме умилява и просълзява ....
А за милите романтични моменти, за жестовете им, усмивките на лицата, в очите, за любовта която буквално тече като водопад от тях - за тях не мога да говоря, думите отлитат ...
Когато свърши серията имах само едно желание ... да се изправя на крака и да ръкопляскам на целия екип и си представих за миг, че всички други развълнувани правят като мен....
Охххх, плача, пак - извинявай те много, много съм патетична днес, сигурно ще съм така още много време. Няма къде другаде да напиша това, нито на кого другиго.
Извинявайте! Сигурно е досадно да прочетеш толкова дълъг пост само за да разбереш че някой иска да каже простичко - нямам думи!

Ниантичке, много чувствено си го написала. В твоя пост виждам и своите усещания. Дори по едно и също време сме писали за сцената на пейката. Великолепие!

Както казваш и ти и Круелка ще има ред сълзи и ред сополи и много след идния четвъртък.

Галандри писа също, че е изкарала от себе си неподозиращи емоции/не я цитирам точно, но такъв смисъл разбрах/.

Този филм и при мен изкара потулени, или закърнели чувства и емоции, които са тлеели явно в мен, но не са били на повърхността и изведнъж тази  филмова сага ме разтърси до основи. Не мога да се позная.

# 117

Добре де, няма да коментираме Кенан, ама не е ли жалко бе хора.
Двамата са толкова красива двойка, а снощи се обичаха толкова много... Добре поне, че не гледах онлайн и само четох, че Зетя го показвали през 5 минути!

Що не ги пуснат двамцата на лятна ваканция, за 2 месеца в Австралия например -  хем ще снимат 3-ти сезон, хем да се разходят малко, хем да има какво да нищим наесен...
А после... не се знае, знае ли се...

Скрит текст:
Извинете, ама отдавна дъвчим този Кенан, а аз не съм наясно какво работи човека Laughing
Певец ли е, какъв е?

# 118

Добре де, няма да коментираме Кенан, ама не е ли жалко бе хора.
Двамата са толкова красива двойка, а снощи се обичаха толкова много... Добре поне, че не гледах онлайн и само четох, че Зетя го показвали през 5 минути!

Що не ги пуснат двамцата на лятна ваканция, за 2 месеца в Австралия например -  хем ще снимат 3-ти сезон, хем да се разходят малко, хем да има какво да нищим наесен...
А после... не се знае, знае ли се...

Скрит текст:
Извинете, ама отдавна дъвчим този Кенан, а аз не съм наясно какво работи човека Laughing
Певец ли е, какъв е?

+ 1. Нямам думи. От тази две снимки ми се реве на глас.  smile3505 newsm45

# 119
И на двете  е щастлива и като Берен  и като Фатмагюл.
Дано я обича така ,чевечно да е усмихната Берен.

Общи условия

Активация на акаунт