Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 778
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Едно красиво и влюбено събуждане !

Най-голямата награда за един влюбен мъж - жената, която обича да го дари с дете !

Изчетох всичко и всички с огромно удоволствие!
Наистина щастието трудно се коментира - то просто е нещо уникално !
Гледах серията отново, след това любимите моменти - то се оказа, че пак съм изгледала цялата серия - прекрасна !
Ще започна отзад - напред малко, страхотни постове на всички !
Но фаворит ми  е колажа на  Вени ! Браво ! Това е сентенцията - адмирации ! Също и коментара на Април07 - просто с Вени събрахте двете парченца в едно цяло !

Сега сериозно: култовата сцена от снощи (една от култовите де) тази на сутринта в леглото за мен е кулминацията на филма. Тя се смее жизнерадостно с глас (не крещи от ужас), вика “предавам се“ през смях (не вика за помощ) Той е върху нея, хванал е ръцете и (а тя няма нищо против)... гъделичкане, целувки, а след тях най-сладкото нещо на света (тук поетесите да помогнат за определението)

И според мен това е кулминацията на филма.Това е момента който някой чакахме от месеци/по привилегированите/, а някой от нас с години/за което им се възхищавам и поздравявам/.
За това си позволих да направя колаж с най - ужасния момент от филма и с най - красивия/поне за сега/..
Може някой да не хареса това, но това е филма , това е живота добро и лошо.

Всяка ужасна нощ намира своята красива утрин...

Този колаж казва всичко. Невероятен е!

Благодаря на всички за прекрасните постове отново !
Хриси - за репортаж №13 ! Невероятен !
Април07 - невероятен "микс от мисли"  !
Димана -нова за пост  #79
Нианта за пост # 91
само вмятам, че говоря това не само от предната тема - а от няколко месеца.
Поставяха всеки в аналогична ситуация с някой друг ;  заменяха/ подменяха лоши с хубави моменти / спомени. Дори направих  клипа си  "Любовна история" още месец февруари.
Дори и ПБН - колкото трудна и тежка да беше за двамата - споменът няма да е неприятен - а красив - тогава е "създадено" новото начало и за двамата - Енисе!
Сега се сещам за думите на Детелина в поста и ".....Керим благодари на Емре, че ги е взел от летището...." ето ви и подменена сцената със самолета /първото идване на Керим и Фатмагюл в Истанбул / - просто няма как да не се акцентира върху тази сцена.
Лично за мен - остана сцената на лодката / когато Ф. обвини, че и е отнел цветовете / да бъде подменена също. И пак / като молитва - да си кажа / -  онова място с дървото. Не знам какво ще измислят сценаристките - но съм убедена, че част от финалните кадри ще са там.
Славена за пост #136
Мариянка и Bebo_sn  хубав  "МИКС"    изгледах  го безброй пъти - благодаря за удоволствието и  на двете !

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 18:44 от Марта_49

# 226
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Серията беше страхотна, вие също!

Нещо извън темата, но много е хубаво.
Скрит текст:
Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира в "Куинс Клъб", Лондон. Българинът стори това срещу 203-сантиметровия Кевин Андерсън след победа в три сета 4:6, 6:4, 6:3.
 С този успех, Григор стана първият българин, стигнал до полуфинал на ATP турнир.
 На полуфиналите утре, Григор Димитров ще играе срещу победителя от мача между Ксавие Малис от Белгия и Давид Налбандян от Аржентина. Агенция "Фокус"

# 227
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооооооо, имаме спешъл едишън хабери и от агенция "Тоя Яшаран е голем шаран"

Репортери от Измир са забелязали Мюнир на разходка по "крайбрежната". В ръцете си стискал куфарче което било долепено близо до сърцето. При опита на местни гамени да му го отмъкнат Мюнир изпаднал в криза и започнал да крещи неистово: "Това са мойте мили парички дето ги искат всички. Не пипайте ...ще ви затрия, от лицето на Ълдър ще ви изтрия"
После паднал на земята и почнал да се мета в гърчове...след минути пристигнала линейка на небезизвестната клиника "Ъджъл" и го отвела в хосписа на Мука. Там двамата се срещнали в коридора и се разпознали...за сега злите езици мълчат какво е станало на срещата...само дето лудите били в стрес от скандала който се разразил. Управата на болницата сериозно обмисля варианти за преместването на тия двамата възможно най-далеч...
Очаква се включване къде ще ги преместят...(...че май никъде не ги искат).

# 228
  • София
Зизу,днес много се смях с теб  Joy Joy Joy Joy Joy.Пиши не спирай,моля те  Praynig  Joy...Особено заглавията ти са уникални!!!! Joy Joy Joy

dani_pop, не знам кой колко обича,но няма по-прекрасно нещо на света едно дете да се роди от много любов,както ще стане с мъничкото Енисе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.А тате Керим ще е невероятен татко,от сега го виждам...

Марта
,връщането към мястото с дървото съм го хванала здраво като идея,откакто го спомена и силно се надявам наистина да ни върнат там.

# 229

Репортери от Измир са забелязали Мюнир на разходка по "крайбрежната". В ръцете си стискал куфарче което било долепено близо до сърцето. При опита на местни гамени да му го отмъкнат Мюнир изпаднал в криза и започнал да крещи неистово: "Това са мойте мили парички дето ги искат всички. Не пипайте ...ще ви затрия, от лицето на Ълдър ще ви изтрия"
После паднал на земята и почнал да се мета в гърчове...след минути пристигнала линейка на небезизвестната клиника "Ъджъл" и го отвела в хосписа на Мука. Там двамата се срещнали в коридора и се разпознали...за сега злите езици мълчат какво е станало на срещата...само дето лудите били в стрес от скандала който се разразил. Управата на болницата сериозно обмисля варианти за преместването на тия двамата възможно най-далеч...
Преместването се извършило още на същия ден и двамата хубостници били изпратени в две различни пещери в отдалечен район! Храна и вода им се доставяла 2 пъти седмично,а двамата наши герои се научили да си изпращат димни сигнали,за да комуникират! Все пак дори и врагове,имали нужда от комуникация,за да не изтрещят генерално! hahaha hahaha hahaha

# 230
Здравейте, момичета! Серията беше страхотна, вие също!

Нещо извън темата, но много е хубаво.
Скрит текст:
Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира в "Куинс Клъб", Лондон. Българинът стори това срещу 203-сантиметровия Кевин Андерсън след победа в три сета 4:6, 6:4, 6:3.
 С този успех, Григор стана първият българин, стигнал до полуфинал на ATP турнир.
 На полуфиналите утре, Григор Димитров ще играе срещу победителя от мача между Ксавие Малис от Белгия и Давид Налбандян от Аржентина. Агенция "Фокус"
smile3501 smile3501 smile3501Българин да се наричам първа радост е за мен.

# 231
Зизу

Цитат

по Зизу:
Репортери от Измир са забелязали Мюнир на разходка по "крайбрежната". В ръцете си стискал куфарче което било долепено близо до сърцето. При опита на местни гамени да му го отмъкнат Мюнир изпаднал в криза и започнал да крещи неистово:"Кръв повръщам,пари не връщам! Вие знаете ли кой съм аз,бе!,Великия Мюнир! О,Алааа,Алааа!

# 232
Марта,връщането към мястото с дървото съм го хванала здраво като идея,откакто го спомена и силно се надявам наистина да ни върнат там.
Просто няма начин това да не стане - една мисъл ми дойде /на прима виста / - аз все си чакам лодката и сцената с "откраднатите цветове" - та би било хубаво -  там под дървото -където и ги отнеха - да признае на Керим, че той с любовта си и  е върнал тези цветове обратно.
Тя започна даже и да сънува "цветно".

# 233
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 74

# 234
Зизу

Цитат

по Зизу:
Репортери от Измир са забелязали Мюнир на разходка по "крайбрежната". В ръцете си стискал куфарче което било долепено близо до сърцето. При опита на местни гамени да му го отмъкнат Мюнир изпаднал в криза и започнал да крещи неистово:"Кръв повръщам,пари не връщам! Вие знаете ли кой съм аз,бе!,Великия Мюнир! О,Алааа,Алааа!

Айда и ти си тук джанъм  love001Вчера беше ти днес сте три  smile3501 rotfImbo rotfImbo

# 235
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Преместването се извършило още на същия ден и двамата хубостници били изпратени в две различни пещери в отдалечен район! Храна и вода им се доставяла 2 пъти седмично,а двамата наши герои се научили да си изпращат димни сигнали,за да комуникират! Все пак дори и врагове,имали нужда от комуникация,за да не изтрещят генерално! hahaha hahaha hahaha
...само, че корумпирана санитарка от хосписа си тръснала ушите на Решат къде са хубостниците. Той веднага измислил пъклен план как да си върне чантата с парекЯта.
Веднага се свързал с кюрдски бунтовници шетащи в района и им платил да отвлекат Мука. Всеизвестно било, че от толко подаване на димни сигнали....между двамата пламнала неподорина страст. Мюнир бил влюбен до уши ...нищо, че не виждал Мука. Само като си представел как тръска бюст на кючек и кръвта му пламвала.
Бунтовниците отвлекли Мука и поискали откуп от Мюнир. Съобщението било пратено на флашка.
Мюнир помислил малко и следващ мотото на Милена "Кръв повръщам, пари не връщам..." решил да се въздържи.
Не след дълго кюрдите се видели с Мука в приключение и решили да намалят откупа...само и само Мюнката да си я прибере. Безкрайното й любопитство и умение да плете интрижки довело до там, че можело да пламне и война по границата с Иран. Мюнир мълчал...не можел да се раздели с парите...
Накрая бунтовниците събрали дарение и пратили нова флашка с оферта...
в нея се казвало следното: "Ела си я вземи...и нова чанта с пари ще получиш ти..."
Сделката била на път да се сключи...но, на Мука и станало интересно и отказала да си тръгне...
Какво е станало после....ще се разбере впоследствие.

# 236
  • В Града на Липите

Една от несбъднатите мечти на Мука

п.п. Днес я подредихте Мука подобаващо  Joy  Joy  Joy

# 237
Добър вечер!!! Извинявай те че нахлувам така  Embarassed
Серията беше УНИКАТЕЛНА  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  толкова ми хареса, Едже и Мелек ни показаха не веднъж как се прави филм!!!! В началото да си призная Енгин не ме впечатляваше, но ето и аз като вас......  Heart Eyes чак ми се прииска да съм на мястото на Берен в снощната серия Embarassed

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА ПРЕВОДИТЕ, РЕПОРТАЖИТЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО
  bouquet   bouquet   bouquet

# 238
# 239
Серията още не съм гледала поради невъзможен нет, но благодарение на репортажите на Хриси  Hug и по-късно преведените откъси, удоволствието е пълно. Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт