Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 700
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Изгледах първата част с превода - Мариянка и Бебо - отново благодарности !
Емоциите са още по-силни подплатени с преведените думички.
Хареса ми всичко. Но реших да извадя само някои реплики и съответния снимков материал

Не бързам.
Скрит текст:

Тази ти се предлага. Съвсем скоро ще и одърпам косите.
Скрит текст:
Съседката май още е по нощница
  И семейната закуска - много сладка Елиф
Да вземеш едно сираче под крилото си. Да го защитаваш и отгледаш.
Скрит текст:
Страхотни Мерием и Кадир. Съдбата им даде шанс да се срещнат и да се обичат с тихата и закъсняла любов   
Ще ходя на фризьор. Аз на общо събрание. Страхотни "актьори" - успяха да запазят тайната изненада

Скрит текст:

Ти си ми единствена, моето семейство, ти си всичко за мен. След децата ти си ми най-ценното.
И ти си ми единствен бате.

Скрит текст:
Страхотни брат и сестра. Но браво на Рахми- подреди много правилно приоритетите си - съвсем адекватно.

Честит Рожден Ден. Хайде -ела.
Скрит текст:
Цялото семейство в разширен състав /заедно с истинските приятели /     
Нарисувах това, което е в сърцата ни
Скрит текст:
Дано винаги да си толкова щастлива, Фатмагюл.
Скрит текст:
Страхотен подарък. За тях това цветенце стана символ на търпението и надеждата

Толкова си силна Фатмагюл. Гордея се с теб.
Мислиш ли, че щях да успея ако те нямаше?
Това е нашата победа, ние успяхме, защото сме като едно цяло.

Скрит текст:
Когато човек намери "истинската" си половинка - едва тогава е завършено единството в природата и на практика става неразделимо и силно.

Щастието
Скрит текст:

Самотата

Скрит текст:
Ах, Мукадес`анъм, ах! Каквото си пося - това ще жънеш.
И нещо последно. Времето и любовта са най-добрите лечители на болката.

Скрит текст:

# 346
  • Пловдив
Димана, моите уважения - поздравите, които пускам са равносилни на всеки друг поздрав, отправен по случай на рожден ден, празник, или просто любима песен. Повечето от хората тук го правят. Поздравите ми са винаги в скрит текст, адресирани до опеределени хора,
. Ако ще се отправя апел, моля да е или към всички, относно неща, които не са по темата, или на никого. Иначе се създава впечатление,че имаш нещо лично точно към мен, за което се надявам да не е така, защото не съм се отнесла лошо или невъзпитано към никого тук, напротив - целта ми е била винаги добронамерена. Надявам се,че се аргументирах добре и всички ме разбрахте правилно.
Зори, нямам нищо лично към теб, а този апел щях да отправя и към Злати и Боровинка.
Злати сама каза, че спами и няма да го прави повече. Боровинка, ще те помоля и ти да не го правиш!
Недейте, момичета, все пак това е домът на КВФ.
Не приемайте апелът ми като лично отношение, а повече го приемете като споделено огорчение.

Диманка, много харесвам коментарите ти по филма и съм го казвала не веднъж   bouquet, но не мисля, че това, че понякога се коментират други сериали, филми или артисти е било чак пък проблем  PeaceКогато написах , че няма да спамя повече, го написах заради дискусията която се беше развила и определено не беше тук мястото и. Но в случая с клипчето от Зори не мисля, че е проблем-нужно ли е да напомням колко клипчета не от КВФ се качват постоянно, с повод и без, и това не пречи на никого. Колко пъти е поздравявана Славенка с Къванч и на мен не ми е било неприятно, на теб да ли ? Недей издребнява, мила,  Hug Аз пропаганда не водя, но никога не съм крила, че съм си Асиманка Peaceи когато са ме питали на лични за мнение или линк към Аси винаги съм се отзовавала. Това, че после момичетата са го споделили в темата пък не е повод за война.Да ти кажа,че много често в другата тема пък пиша за Фатмето  Wink и доста хора агитирах да го гледат, но там пък никой не ми се разсърди  Joy А и колко пъти е било да си казваме фаворити от филми и артисти и всеки си е споделял впечатления и мнения. Освен това, след една седмица филма свършва, за да съществува темата ще се пише за много други неща извън филма  Peace, така, че нека бъдем толерантни към малките прегрешения  Grinning Лека нощ от мен.

# 347

Ванче, това беше страхотно!
Ама, Кенан се изпоти като видя тези монтажи.Много сполучливо направени! Само са за Вени
Колева ди ги оцени. Леле, тези журналисти как създават ревност.

Нека създават ревност, това може да изкара животинското от някои хора и да покаже какви всъщност са те.

сутрешният гъдел ви казва лека нощ. Дано Бог ви дари със спокойствие тази вечер а и занапред. Моето спокойствие вече си го получих Laughing. ДУШАТА МИ Е МИРНА, БЯЛА И ДОБРА!!!

# 348
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Този клип направих за ВСИЧКИ ВАС!!! Така изпълнявам едно мое предишно обещание, да видим  усмихнатата Фатмагюл/Берен!!!
ЩАСТЛИВА

Дива - прекрасно ! Не спирам да се усмихвам и  се чувствам истински щастлива !
Браво!    

# 349
Ванче, това беше страхотно!
Ама, Кенан се изпоти като видя тези монтажи.Много сполучливо направени! Само са за Вени
Колева ди ги оцени. Леле, тези журналисти как създават ревност.

Не мога да го отворя - иска ми регистрация.
Моля кажете за какво иде реч и мисъл. Явно е интересно.
На друго място къде може да се изгледа - ако някой знае да ми подаде "нишан".

# 350
Злати, именно заради дискусията и то днешния ден, след такава силна серия не беше много на място да се спами. Ти сама си го казала. За това ми бе реакцията такава. Пак го казвам ,че не е лично и не смятам, че в бъдеще няма да спамим, но съгласи се с мен, че днес не му беше времето за това. В останалото време, особено, когато е ден преди излъчването на поредната серия и всичко сме обсъдили се забавляваме с най-различни информации за други сериали и прочее, но тогава е различно.
Надявам се да си ме разбрала, както аз теб. Пращам усмивки за лека нощ!

# 351
  • Разград
Диманка, аз съм от тия които Злати съвсем открито агитира в темата на Аси може би в продължение на месец, че ако не е и по-вече. Никой нищо не каза тогава и все още продължавам да си пиша и там. А съм сигурна че след месец в темата ще останат десетина човека. Имам вече поглед това ми е пети сериал които гледам и следя темата, признавам си, че само на 2 следя темите сега.

# 352
Момичета нещо интересно...

Има статия, публикувана в англиския форум от някакво списание относно КВФ и май има кратки интервюта с Енгин. Още не е преведено цялото от арабски.

Сега ви превеждам малко от английски като резюме, утре ще преведа всичко.

-   Имало е 7 сценария на сцената на изнасилването, Хилял е избрала най- лесно смилаемия, разчитали са основно на виковете и плачът на Фатмагюл, за да въздействат. Берен е изпаднала в нервен истеричен шок  след 10 часа снимане на сцената и е плакала много . Енгин я е успокоявал.
-   Енгин  и Берен се познават от 8 години. Запитан- Какво е Берен за теб??
След известно мълачание, той отговорил Тя е моя приятелка, ние винаги ще бъдем заедно.

Не знам колко е достоверна информацията, но наистина има снимки на статията от въпросното списание.

# 353
Марта 49, страхотни извадки си публикувала. Много ми хареса начинът, по който ги поднесе.  smile3501 newsm51

Ди...ва много красив клип с щастливата Фатмагюл. smile3501  newsm51

Лека нощ и щастливи сънища! smile3524

# 354
  • In the light side of the Moon!
Зори, Злате, Боровинче - щастлива съм, че знам къде да ви намеря! Hug Hug Hug

бих искала да знам и задруги мацки от тук, но няма как да ви питам една по една на лични, та с две думи този вид спам много си го харесвам...... Peace сори ако това е в разрез с правилата.....

Диманка - беше ли необходимо това, джанъм???

от мен лека Hug Hug Hug

И мен мила, и мен ме търси там, дето са злати, зори и боровинка и ощще мнооого други приятни моми4ета. КВФ ми беше първия форум в който се настаних заради филма, нищо незнаех за форуми и тем подобни, писах на латиница защото нямам кирилица за което се извиних предварително, но за мое огор4ение ме посрещнаха с правилата на форума, вместо с добре дошла, разбира се след това някой по толерантни ме светнаха какво да направя и куде да отида за да намеря фонетика. това няма да го забравя защото съм зодия скорпион, (не 4е толкова ви интересува) пък даже и да не съм, сигурна съм 4е доста от нас в тази тема ще помнят посрещането си дълго време, за огромно мое съжаление,. и ако искате  върнете се в 84 тема за да проверите, Там е първия ми пост.
То4но заради постове подобни на поста на димана от няколко дни не влизам в темата и не се задълбо4авам да ви  4ета дори и между редовете, две серии останаха, ще влизам самом за  да разбера кога е ка4ена серята с превод. НЕ 4е кой знае колко ще загуби форума или тази тема специално без моето присъствие, Naughty, дале4 съм от тази мисъл, но задавам същия въпрос като фрееспирит, КОМУ Е НУЖНО ТОВА?....
димана и вси4ки други които поставят правилата тук ( вие се знаете, мога и да цитирам имена, хи4 не ми пука) на вас мили,  стана ли ви по леко като въведохте правилата? стана ли ви по спокойно като наранихте няколко моми4ета, по добре ли спахте , мили съкровища? По приятни сънища ли сънувате?  Или просто си казвате : поставих ги тия на мястото им??
защо играете ролята на модератори?

То4но поради тази при4ина много моми4ета спряха дда пишат и още доста ще се оттеглят.

Защо все трябва да се стига до тук, защо само в тази тема се намират хора които да правят забележки и да контролират темата,  защо това го няма в други теми??..
много жалко!!! Такова отношение е жалко за вси4ки нас, дори е жалко и за мен в момента 4е изгубих време за да си изкажа мнението по този въпрос, но не с. въздържах. защо не можем да сме по добри?
ако не можеш да помогнеш, поне не пре4и, казват старите хора!
вси4ко добро желая на вси4ки тук, без изклю4ение. Бъдете здрави, радвайте  се на малките и незна4ителни неща, защото те носят много положителни емоции!!!
Оби4айте за да бъдете оби4ани!!!!
И както казват америцанците: What goes around comes around!!!

# 355
.......
Аз съм доволна,че Муки ще е далеч от нашите сладури.Сега ще си го изкарва на Рахми,но той вече не се налага да пази дипломация и да търпи.Сестра му е извън нейния обсег.Остават децата,но тя с тях няма да е толкова крайна като с Фатмагюл.Все пак са нейни деца,които обаче са за съжаление с такава майка.Хора като Рахми са силни,могат да се справят с повече отколкото някои предполагат.Те могат и доста повече да понесат.

Отдавна я търся тази българска народна песен  Joy Joy Joy
http://vbox7.com/play:0ce7f750
и ако има трети сезон сценаристките биха могли да се поучат от нашия изпитан метод за "физическа" терапия на Мука, а Рахми ще се справи от раз  Joy Joy Joy

Какво да направя като Мука ми е слабост, страхотен колорит и съвсем нашенски битовизъм  hahaha hahaha hahaha
 Hug Hug Hug

# 356
  • София
Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод с БГ субтитри

Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer,
Моргана, Александра

Data-BG.ODG

Masters

# 357
  • София
Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод с БГ субтитри

Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer,
Моргана, Александра

Онлайн

Част 1

Част 2

# 358
Добро утро , милички, в този прекрасен съботен ден!  Hug

Още по- прекрасен е , защото имаме и превод на тази страхотна серия ! Hug

Бебо, Мариана, Мериам, Моргана, Александра, вие сте невероятни!
Момичета, кога успяхте? Сигурно не сте спали, за да ни доставите това удоволствие?
 Как ще ви се отблагодарим, освен с добра дума! Бъдете здрави и щастливи - и вие, и семействата ви!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 09:19 от daniela.qnkova

# 359
  • Пловдив

Колко са прекрасни Керим и Фатмагюл. Дано днес имаме още новини около така любимият ни сериал и оставащата последна серия.

Общи условия

Активация на акаунт