Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 713
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод с БГ субтитри

Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer,
Моргана, Александра

Онлайн

Част 1

Част 2
Фантастични сте smile3501 newsm10 newsm51
Такъв светкавичен превод, благодаря, благодаря много  newsm20 omm  Hands Clap
Чудесен епизод, кулминация на всички гледани досега  Two Hearts. Не знам още колко пъти ще го гледам, но емоционалното му въздействие не намалява, а става все по-силно. Сълзите ми от  радост за щастливия завършек на тази толкова трагична и много, много романтична история не са по-малко от тези за мъката, която изпитвах и изживях едновременно с Фатмагюл и Керим още от първия епизод.   newsm45 newsm17 smile3518.
И това е препоследния епизод, а какво остава за последния - нямам думи, с които да опиша очакванията си  #Crazy #Crazy
Страхотен сериал, страхотен сценарии, страхотна игра на Берен, Енгин и всички други в поддържащите роли на Мерием, Рахми, Мукадес, малкия Мурат ..., както и тези на "лошите".  Много хубаво беше това "аааа" на Мурат, когато не беше съгласен с нещо майка му говореше, че ще направи, както и реакцията му без думи когато чу, че Рахми не му е баща  smile3501 newsm10 smile3501.
Има още много уникално изиграни и неповторими моменти на радост, щастие, любов, както и скандалните и трагични сцени, направо плачещи до оберат всички филмови награди на фестивалите в Турция, а и международни. Пожелавам им го  newsm17 newsm51 newsm10

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 08:32 от dai4e

# 361
След удоволствието от красивия епизод и приятната изненада с бързия превод на екипа, пожелавам ви прекрасно настроение в събота.

Kerım ve Fatmagül - 79 bölüm - İyiki varsın canım /Selami Şahin/
Керим и Фатмагюл - 79 епизод - Добре, че те има, скъпа /Селями Шахин/

http://www.youtube.com/watch?v=rZv2hz4RIto

# 362
Добро утро!

Виждам,че сте обсъждали външния вид на Фатмагюл.Merak etme,не се притеснявайте както казват комшиите,тя белите коси и не оскубани вежди си ги носи още от "Забранения плод".

# 363
Здравейте....

Бебо, Мариана, Мериам, Моргана, Александра Благодаря... newsm51 newsm51 newsm51

# 364
  • Стара Загора
Добро утро! Благодаря на всички момичета за преводите, чудесен подарък за почивните дни.
Много ми харесаха новите клипчета, поздравления за създателите им.
Дива, твоята Felicita ме направи наистина много щастлива. Ще се радвам, ако продължаваш да ни радваш с нови творения.
Зори Hug
Скрит текст:
Много хубаво се аргументираш, за мен е удоволствие да те чета, макар, че напоследък мнението ми за филма беше различно от твоето. :
Приятен ден на всички.

# 365
Днес със ставането,много хубави изненади

dai4e ,благодаря ти,че ми припомни тази песен на Стамболка Генадиева,която познавах лично.защото беше леля на моя съученичка.Съгласна съм с теб.Става за Мукадес. 

Мигленче,.Аз те обичам и ценя твоето мнение.Не се коси,такъв е живота,хората са различни,но не мисля,че тук има лоши.Просто някои се обаждат „неподготвени“,най-вероятно подведени от собственото си настроение.Или пък искат да се изживяват като лидери.Само че на тези неща няма защо да се обръща внимание,защото тук всеки има право да сподели мнение,независимо от симпатии и антипатии.Аз лично обичам всички.а и повечето тук са като нас,въпреки,че понякога възприятията ни за различни серии са различни.
Много хубави клипчета са сътворили нашите съфорумки,чудесно подбрани моменти

# 366
За съжаление видях,че снощи е имало спор.Отново някой е решил да въвежда правила и да казва какво да се публикува в темата.Лично на мен това не ми пречи.Аз съм от хората които не се подават на агитация,но пък нямам и нищо против да науча и други неща.

Но адски се вбесявам когато някой ме плагиатства.Повярвайте ми това много често се случва,даже вчера.На тези които го правят искам да кажа:Бъдете коректни и ме цитирайте защото даже и да го преиначите думите които аз използвам се набиват на очи..

# 367
Каква е вината на Фатмагюл 79 епизод с БГ субтитри

Превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer,
Моргана, Александра

Онлайн

Част 1

Част 2
Чудесна изненада за уикенда!
Мериам, Алекс, Морганче, хиляди благодарности!
 newsm51 newsm44 smile3525  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 11:33 от gphilipova

# 368
Мериам, Моргана, Александра
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 369
Добро утро!

Виждам,че сте обсъждали външния вид на Фатмагюл.Merak etme,не се притеснявайте както казват комшиите,тя белите коси и не оскубани вежди си ги носи още от "Забранения плод".
На момичето не му остава време да се погледне от работа Laughing
Харесват ми веждите и такива, неоскубани. Изобщо цялата Берен ми харесва. Красотата и е естествена, а в ролята на Фатмагюл изглежда крехка, невинна... Много е хубава! В "Забранения плод" не я харесвах, заради ролята предполагам и заради гадната плътна очна линия, с която очертаваха очите и. Мразя такъв грим Laughing

# 370
Относно веждите, това решение на Берен ли е да не ги скубе или е свързано в рлята й?? В ЗП пак беше така , а там Бихтер беше много модерна жена?? Може би Берен си харесва така веждите???

# 371
Момичета да ви почерпя тъй като днес имам рожден ден

Скрит текст:

# 372
# 373
За съжаление видях,че снощи е имало спор.Отново някой е решил да въвежда правила и да казва какво да се публикува в темата.Лично на мен това не ми пречи.Аз съм от хората които не се подават на агитация,но пък нямам и нищо против да науча и други неща.

Но адски се вбесявам когато някой ме плагиатства.Повярвайте ми това много често се случва,даже вчера.На тези които го правят искам да кажа:Бъдете коректни и ме цитирайте защото даже и да го преиначите думите които аз използвам се набиват на очи..

Миленка,никога щастието не може да е пълно и когато всички са доволни от нещо,винаги ще има някой който да всее смут из редиците! Не се ядосвай! Да знаеш-много си те обичам! Целувам те!
Лек ден от мен!
Благодаря на преводачките,на всички майсторки на клипове! Великолепни творци сте!
Гюле! Гюле!

# 374
Искам да благодаря на преводачките за бързия превод на серията. Невероятни сте,  момичета,   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт