Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 132

• 50 627
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Много щастие имаше в тази серия, все ми се струва, че ще ни забият един звучен и силен шамар на края...

Ама какво лошо може да стане... newsm78, те всичкото зло, каквото може да се случи на човек ни го показаха досега в 78 епизода.... друго не ми идва на ума..

Знам ли, ама какво ли не....  newsm78
Например да убият още някой. Струва ми се, че им е любим похват, особено на тези двете.
79 серия си беше чист финал, но не спряха дотук...

# 586
Мериам, Цветето_123, честит рожден ден ! Желая Ви от сърце здраве, само любов да има около вас и положителни емоции !  bdbaloni (Извинявам се за закъснението)

Момичета, стегнете се, няма нищо лошо да се случва. Минаха лошите неща, сега само и единствено очакваме положителния финал и така чаканото щастие за нашите герои ! Тъгата ни обзема по сериала, но така е - това е филм, има си начало и край като всеки друг, а нашият край е щастлив, какво по-хубаво от това.  newsm68

Колкото до компанията тук - ако всички останете няма за какво да се притеснявате, докато сте тук темата ще съществува, а ще има и нови проекти на любимците ни ! Тъй че всичко ще е супер. Разбирам Ви,че Ви наляга носталгия - и с мен е така ! Тя не е лошо чувство, преминава с времето, още повече ако е за нещо хубаво и приятно, както в нашия случай.

Dilemi, благодаря за интервюто, мислех да преведа, но видях, че вече имаме постнат превод.  Hug

Nianta - трогната съм !  Two Hearts Мина ми вече обидата, тук съм си, следя нещата. Нямам обаче много желание да пиша, може би заради носталгичното чувство, което ме е обхванало. Нищо, и това ще отмине  Hug Hug Hug

Лекичка мекичка на всички !  smile3507 Flowers Sunflower Two Hearts

# 587

Joy Joy Joy Благодаря  Hug

# 588
Докато гледах Афродизиака, постнат от Хриси, се сетих, че с тази бърза бременност няма да има нито боди, нито секси нощница, нито плаж в Австралия. Може би...ако... пак ще се срещнем...след 10 години...

# 589
hrissi_sz, дано да е така. Притеснява ме думичката неочакван.
Какво неочаквано очакваме? Очакваме бебе, очакваме виновниците да си получат заслуженото, очакваме всички да заживеят щастливо. Какво е това обаче, което не очакваме да се случи?  newsm78

# 590
Зорничке, Hug разбирам те напълно, и аз съм така.

Присъединявам се към феновете, които не искат никакви подсказки за финала. Честно да си кажа, липсва ми времето, когато гледах първи сезон и просто се наслаждавах - без слухове, без разсъждения какво и точно как ще се случи, просто наслада серия след серия... Да гледаме в четвъртък какво са ни подготвили. Знам единствено, че Керим и Фатмагюл ще бъдат щастливи, твърдо вярвам в това. Heart Eyes

# 591
  • София
Докато гледах Афродизиака, постнат от Хриси, се сетих, че с тази бърза бременност няма да има нито боди, нито секси нощница, нито плаж в Австралия. Може би...ако... пак ще се срещнем...след 10 години...
Ей това вече ме развесели  Joy Joy Joy , да ти имам проблемите, както се казва... Laughing

# 592
Превод от чичко Гугъл на песента,която Керим избра за Фатма на р.д.,когато седна до нея и я прегърна.
Дилеми я постна на английски-този път като никога превода е лесно разбираем Peace

">#t=0s[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=36Ws2CS8DoQ&feature=player_embedded#t=0s

Нека Блестящите желания в очите ти никога не си отиде
Нека усмивката винаги присъства при младежките лицето
Бог да ви пази от тези, които ще гледат на вас с злоба
Не Позволявайте на жестокия течение на времето доведе косата да отида GREY
ВИЕ СТЕ красива пеперуда, вие сте рядко цвете
Знайте, че любовта ми към теб никога няма да свърши
Нека каквото и да те докосвам се превръща в злато
И сърцето ти нека бъдат изпълнени с радост
Нека СЪДБАТА ВИНАГИ се усмихва върху вас
НЕКА ЩАСТИЕ сянката ти
Вие заслужавате да бъде похвалена
Вие заслужавате да бъде обичан
Нека тези, които ти причиня болка и да те разплаче
Никога не знаеш смях
ВИЕ СТЕ красива пеперуда, вие сте рядко цвете
Знайте, че любовта ми към теб никога няма да свърши

# 593
  • В Града на Липите
hrissi_sz, дано да е така. Притеснява ме думичката неочакван.
Какво неочаквано очакваме? Очакваме бебе, очакваме виновниците да си получат заслуженото, очакваме всички да заживеят щастливо. Какво е това обаче, което не очакваме да се случи?  newsm78

Ами вероятно това, че до сега действието се движеше в реално време, а сега правят скок във времето и ще ни покажат повече. А и все още не е свършил сериала, ако можехме да предвидим края с всеки детайл, нямаше да е неочакван. Кой знае, може и да ни изненадат.

п.п. Още помня как се почувствах, когато за пръв път видях сцената от 30-и някоя секунда от клипа. Нямаше нещо, което да не ми изтръпна. За мен това беше един от най-еротичните, моменти в сериала.  Two Hearts

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:25 от hrissi_sz

# 594
Охххх, Машала серията е изгледана..
това шшшшшшшшш на Керим като и слагаше цветенцето отново ми бръкна в сърцето и ме накара да се почувствам така среднощно и диво.. Embarassed
Освен че ни върнаха цветовете с този епизод, върнаха ни и Керим с неутразимата бяла риза,както тук

напомни ми всичко предишно..

И все пак и тук има недоизпипани сцени и кадри, както и в  епизода на сватбата - Керим уж в кадър, а пък се чуди какво да направи, може би са нямали сценарий и са им казали правете каквото чувствате - абе разбрахте ли ме незнам, ама недовиждам и недомислям вече , много им се спи, ама на - дебна тук,, всякаш керим ще се появи от някъде.. то че това няма да стане е ясно, белким в съня се появи тоз чаровник .
Подарявам ви спокойствие и ви казвам Лека Нощ!

Хриси ето това ще ни остане след сериала - ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ПАК ЛЮБОВ

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:26 от Сутрешен гъдел

# 595
Лека нощ момичета

# 596
  • Пловдив

Ето част от песента - поръчана от Керим за Фатмагюл на РД:

Нека всичко, до което се докоснеш се превърне в злато.

Нека сърцето ти бъде изпълнено с щастие.

Нека съдбата винаги да ти се усмихва.

Нека щастието бъде твоя сянка.

Заслужаваш да бъдеш възхвалявана.

Заслужаваш да бъдеш обичана.

Нека тези, които те наранят и те разплачат,

никога вече да не познаят смеха.

Ти си красива пеперуда, ти си рядко цвете.

Знай, че любовта ми към теб никога няма да свърши.

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 00:32 от mariana51

# 597
Хриска, за мен все още е най-най-еротичният момент от сериала. Защото ме завари абсолютно неподготвена... краката ми се подкосиха... и все още е така като го гледам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Здравейте мили, момичета,
Много се затъжих за вас. Нямам време да ви изчета, но знам, че сте писали все хубави неща.
Изгледах "афродизиака " на Хриси и не ми стана ясно само едно нещо - защо по-дяволите в този афродизиак участва и Берен?
Сега да споделя за филма
Направи ли ви впрчатление какви погледи съвсем извън сценария си мятат Керим и Есма? newsm78 newsm78 newsm78. Дали си въобразяеам? newsm78

# 599
От Фейсабук за снимката на Ф и Е на кея
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Не е много ясно доколко е достоверно инфото, но в туитър някой е постнал тази снимка и е писал, че днес случайно станали свидетели на заснемането на сериала и видели как Мустафа и ФГ бягат, хванати ръка за ръка. Интересно какъв финал ни очаква...Ако някой успее да сънува финала, да сподели с нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт