Приятели или врагове!

• 6 660
  • 83
  •   3
Отговори
# 15
На мен близък никой не ми е станал, но пък много ми станаха симпатични.
2Рас, колкото пъти ти погледна дъщеричката, толкова пъти ми напомня на мен, когато бях малка.

# 16
А на мен ми станаха....гордея се с това...макар да съм все същия стършел.... Stop Laughing То па съм и такова колко да не съм.... Whistling hahaha

# 17
Пишете, пишете, не се стеснявайте.... Wink

# 18
  • София
Аз от скоро съм в форума и доста страхливо се пускам.Мога да кажа, кои са добронамерени и не са заядливи, но други, като че ли влизат тук и всеки един момент искат с някой да се захванат.Определено се пазя от такива, защото не ми е в природата да съм заядлива, но ако ме настъпят ставам лоша, но по принцип избягвам, пропускам ги.
Има един ник който така се е загнездил в главата ми, че по цял ден си го повтарям, а и не зная какво означава, чак ме затормозява, даже се усещам как си го и припявам.
Определено влизам, защото ми е приятно и никога с лошо чувство!

# 19
Те си легнаха, а утре е Събота и пак никой не пише почти Joy Joy Joy

# 20
Дано мен да не ме сматяш за злото куче...бау бауууу....мяу, бе...обичам котки.... Wink Laughing

Те си легнаха, а утре е Събота и пак никой не пише почти Joy Joy Joy

Лошотии..избрах лош момент, викаш, а.... ooooh!

# 21
  • ...край Дунава
2Рас, колкото пъти ти погледна дъщеричката, толкова пъти ми напомня на мен, когато бях малка.

О, аз от форумО се сдобих с няколко виртуални приятелки. На едната ръка се броят, но са направили за мен неща, които реални хора може би няма да направят. И факт е, че понякога непознати хора те карат да се чувстваш много хубаво. Срещнах се с Лу преди броени дни, ами страхотна е, в смисъл, впечатлението, което беше оставила у мен с виртуалното си присъствие тук, се потвърди на 200%. Искам да направя още две три срещи с Дами, които, много си "обичам" виртуално Laughing

# 22
Казах ви аз не е безпредметно....

ПП Нов въпрос - възможно ли е да те разпознават....че не си това, което си...в добрия смисъл....

# 23
Между другото точно за Тумбето се сетих, че може да й се припява ника Embarassed

Иначе има хора, с които би ми било приятно да се запозная на живо, но нямам физическата възможност.

# 24
Аз в началото по внимавах какво пиша и как, но видях, че тук няма значение и почнах по често да се отпускам и да се лигавя. Тука всякакви има и не е нужно да се стяга човек.

# 25
Между другото точно за Тумбето се сетих, че може да й се припява ника Embarassed

Иначе има хора, с които би ми било приятно да се запозная на живо, но нямам физическата възможност.

Защо иначе, с мен не искаш ли, ще пея и аз....ако ще гоним аудиторията...за нейна сметка... Whistling Grinning Wink

# 26

Толкова време съм тук, че снимката е все едно сложена на бюро, да я гледам вечер, на работното ми място тук Joy

# 27
  • Tам през Атлантическия океан
Пишете, пишете, не се стеснявайте.... Wink
Wink

Плюскате ли на плажа  Mr. Green

Заприлича ми на някой който продва кукурузаааа   Joy ..................

# 28
  • Варна

ПП Нов въпрос - възможно ли е да те разпознават....че не си това, което си...в добрия смисъл....
В смисъл, че във форума имаш имидж на дива и гневна тигрица, а всъщност си мила малка сива мишцица?

# 29

В смисъл, че във форума имаш имидж на дива и гневна тигрица, а всъщност си мила малка сива мишцица?
По скоро, че съм мило и сладко котенце, което има нокти, а те ме изкараха звяр неземен....МЯУУУУУУУУУУУУУУ...

вЪПРОСА Е, ПРИПОЗНАВАТ, НЕ РАЗПОЗНАВАТ, ОБЪРКАЛА СЪМ СЕ, ИЗВИНЕТЕ...

Общи условия

Активация на акаунт