Имам нужда от спешна помощ

• 9 867
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
  • София
plam82 едно ще ти кажа - вълкът козината си мени, нрава не.

И аз така мисля, Вики, ама нали знаеш - докато не се убедиш от собствения си опит, докато не се опариш, не вярваш и все си мислиш, че при теб няма да стане така. А и на всеки чашата му прелива от различно количество помия - на някои чашата на търпението е доста дълбока

# 91
Айде и аз да се изкажа компетентно - Плами82, можеш да простиш изневярата и ненавременното му учене о оставане без собствени доходи, но обидите и заплахите - не.
И, честно казано, така както го описваш твоят  бивш половин звучи малко шизофренично....аз на твое място грам не бих се замислила да го пускам обратно в живота си, той може само да навреди - най-вече на децата

# 92
Момичета как се справяте.Адски ми е трудно,още не мога да повярвам на случващото се.При вас как е и как беше.Съвсем се стопих.всичките ми мечти за бъдещето и живота бяха захвърлени.И сега просто незнам на къде и как.
Плами какво става с теб успя ли да удържиш фронта,или му клекна.

# 93
Всяко начало е трудно! Все пак променяш целия си живот и мироглед. Поемаш голям товар на раменете си който до сега малко или много е бил поделян с половинката.
Трудно се свиква, няма какво да се лъжем. Важното е да мислиш положително, да не позволяваш на болката да те победи.

# 94
  • Варна
Здравейте! Нещата при мен са долу горе вече ясни! Той ни иска и обича, аз не...Честно да ви кажа ми писна от всякакви мъже, любови, любовници и т.н. В момента се наслаждавам на спокойствието си и се радвам на децата си...Когато имам повече нерви ще ви разкажа по подробно. Hug Hug Hug

# 95
  • Пловдив / София
Здравейте! Нещата при мен са долу горе вече ясни! Той ни иска и обича, аз не

С това, което описваш едва ли те обича, щото, ако това е любов, не знам какво е тормоз и неуважение.

Но просто и др. път съм го писала, докато има патки, които да търпят изневери, бой, обиди, псувни и пр. физич. и психич. тормоз, ще има и такива мъже.
Честно, не знам как си го издържала 10г., ама, пък не си била сама, щото нали в Бг е срамно да си необвързан. Whistling

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 09:46 от fam

# 96
Е , той и моя БНД все още ни "обича" , въпреки , че сме разделени преди 11 години , ама питай ме дали му вярвам и дали изобщо ме вълнуват думите му , като знам какво е правил ! Naughty

# 97
..... ама, пък не си била сама, щото нали в Бг е срамно да си необвързан. Whistling

Стига де, не е толкова зле. Не знам как е по дълбоката провинция, но като цяло нещата доста се промениха.

Иначе, за търпенито... незнам и аз как някои хора издържат и най вече защо.
Вчера една позната ми каза, че се е върнала при приятеля си. До миналата седмица ревеше и се кълнеше, че повече няма да стъпи там, цялата беше в синини...

happy mama, сигурно тези думи "обичам те" имат съвсем различно значение за него  Thinking

# 98
  • Пловдив / София
..... ама, пък не си била сама, щото нали в Бг е срамно да си необвързан. Whistling

Стига де, не е толкова зле. Не знам как е по дълбоката провинция, но като цяло нещата доста се промениха.

Ами не съм в дълбоката провинция - в Пловдив съм. Но не мисля, че нещата са се променили.

# 99

Ами не съм в дълбоката провинция - в Пловдив съм. Но не мисля, че нещата са се променили.

До човек си е .
За мен е водещо аз да се чувствам добре , а не хорското мнение ! Peace

И аз съм в Пловдив .

# 100
Мдааа явно в Пловдив са най-загубените мъже  Joy

# 101
  • Ispania
Аааа, моля моля Laughing.Разпрьснати са на всякьде Mr. Green.

# 102
... жени бре  Laughing

# 103
Човек не може да избяга от съдбата си, така че ако си решила да му дадеш шанс които според мен той не заслужава ще го направиш без значение съветите които ти дават.

Общи условия

Активация на акаунт