Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Вчера ми беше ден за почивка. Останах си само с антигравити йогата.

Сега броя минутите до обедната почивка, за да си направя кардиото + ластици.

Да ви кажа за тренировките в обедната почивка.

В нашата сграда са премахнали залата за фитнес поради липса на офиси. Най-близката и единствена душ кабина във фирмения ни комплекс е в съседна сграда, в средата на цех за тестване на машини. За да стигна до въпросната душ кабина, трябва да премина, потна и напомпана, през хале с 99% мъже. Как ли пък не!

Липсата на обособено място за тренировки и на душ кабина ме спираше да започна обедни тренировки. Обаче си казах, че ако наистина имам желание, ще намеря начин. И открих едно климатизирано и чисто складово помещение, в единия край на което има наупани столове.  А после намерих и това: ментови антибактериални кърпички. Хем се изчиства тялото, хем се премахват бактериите, които предизвикват вмирисване на потта, хем ментата охлажда кожата - рай след интензивно кардио.

Така че не се отказвайте! Начин винаги има!

# 691
  • София
Фея Кръстница кажи моля за ластиците, какви си взе. Обмислям и аз да си купя Simple Smile

# 692
Ванеса, имам комплект на Danskin, който пристигна заедно с топката за пилатес.

Много съм доволна, защото има и ластик, който мога да слагам на глезените. За сумо клекове и горна част на тялото ползвам само лилавия ластик, че оранжевия ми дава много слабо натоварване.

# 693
  • София
Ванеса, имам комплект на Danskin, който пристигна заедно с топката за пилатес.

Много съм доволна, защото има и ластик, който мога да слагам на глезените. За сумо клекове и горна част на тялото ползвам само лилавия ластик, че оранжевия ми дава много слабо натоварване.

Мерси, ще потърся какви пари са тука тези ластици.

# 694
Тренировка 1 - Beachbody Turbo jam 20 minute workout.

Малко, но от сърце!   Hands Clap

# 695
За тези, които търсят съпротивителни ластици - http://prodavalnik.com/za-fitnes-i6143271 по-изгодна оферта за такива ластици според мен няма... Освен това в комплекта са няколко неща. Аз лично мога да похваля този комплект, много са хубави нещата, само дето аз си го взех за 30 лв с топката и помпа за нея. Само 17 лв.

Отчет: час и 20 мин силова тренировка + 15-20 мин кардио (10 от които HIIT)

# 696
Да се отчета и аз - вчера 8 км тичане, а след него малко упражнения с 1кг. гири, но много повторения за ръцете + стречинг.
Днес едно видео, което “откраднах“ от темата: cardio barre advanced workout .
За пръв път го правих и ми хареса.

Фея, браво за ентусиазма ти, аз за сега не мога да се престраша да тренирам в обедната почивка, препдолагам, че защото така или иначе намирам време вечер. А ти какво кардио правиш на работното място? Аз имам колеги, които тичат в обедната почвика.

# 697
хора ластици има за по 8 лв на Алабин в един магазин

# 698
Да си дам и аз отчета :Insane Abs Billy Blanks + 10min на Боб за дупето.
От жегата в един момент на тренировката взе да ми става малко лошо, но ми отмина.След тренировките мих пода, беше станала локва Grinning
И аз си мислех сега по жегите да карам малко по-леко, ама като не ми се прави леко Grinning
Фея, като знам колко съм потна след тренировка, включително и косата, мен никакви кърпички няма да ме спасят ConfusedДа не говорим,че дори и да слагам малко грим той се разтича...Иначе е супер в обедната да се поспортува. И аз съм го мислила да го правя, защото живея близо до офиса.
Амакакто  вече писах след това потене ми трябва поне 30 мин.,за да се вкарам в човешки вид пак.И 20мин отиване и връщане ,то ми остават 10-на мин. за спортуване...

Хубава вечер! Hug

# 699
Аз се отчитам с Ultimate Cardio Body - Extreme Cardio Challenge на Боб Харпър. Мисля, че тая тренировка ми стига за седмица напред  Laughing Добре че бях само по спортен сутиен и клин до коленете. Ако бях облякла и тениска просто не знам. То така ми стана лошо от жегата, камо ли с тениска. Тия жеги ще ме уморят. Едвам живея  ooooh!

# 700
Станах рано сутринта, но нямах мъгел за нищо ooooh!.
Добре, че вечерта поне се поразкърших малко.
20 минути само, ама си е по-добре от нищо Whistling
10 Minutes to Leaner, Longer Looking Legs
Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circ

# 701
Айя, аз правя и вечер, ама за вечерната ми трябват бягаща пътека и гирички. Така просто хем разнообразявам деня си, хем се зареждам, хем увеличавам продължителността на калорийно горене.

Кардиото ми е комбинация от упражнения, които съм видяла и харесала. Някои от тях са на Шон Т, други са съвсем обикновени: кан-кан, high knees, а като съм отегчена включвам и някой български народен танц. Важното е да е забавно, за да не се усеща как минава времето и да не ти стихва ентусиазма.

Това редувам с планка и различни упражнения с ластиците както в прав стоеж, така и сумо клекове, легнала (за корем, бедра и дупе), коленичила или подпряна (за седалищен мускул). Използвам складираните столове като котва за ластика, когато коленича.

Малвина, и аз се потя, ама в офиса поддържат 18-20 градуса, та не е толкова зле. Да, и на мен ми се мокри косата. К'во да пра'йш, нИ мо'и 'сичката 'убост на едно място. Освен това след всяка тренировка правя по 5 мин йога, за да успокоя пулса и дишането. Така и потенето влиза под контрол по-бързо. После свалям мокрите дрехи, обитривам се педантично с ментолови кърпички и съм свежа като краставичка.

# 702
Браво Фея, радвам ти се  Hug
Както и на всички ни тук, че намираме време за спорт  Party Всъщност искаш ли винаги има начин!
Доотчитам с бягане в парка, което не беше дълго но този път "преборих едни стълби доста на брой" и продължих без спирачка. Забелязвам как всеки път бягам с по-голяма лекота  Wink
Моля се утре да е мааалко по-хладно.

# 703
Благодаря, Биляна! И за мен тази тема носи огромен положителен заряд  Hug

Приключвам деня с 30 мин. интервална на велоергометъра и порция антигравити йога.

# 704
  • София
Добро утро Simple Smile
аз днес направих втория ден от Be Fit in 90, без йогата (нещо не съм и фен).
За сега мисля да продължа по тази програма пък да видим кога ще ми писне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт