Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Miami
Добро утро Simple Smile
аз днес направих втория ден от Be Fit in 90, без йогата (нещо не съм и фен).
За сега мисля да продължа по тази програма пък да видим кога ще ми писне Simple Smile

И аз започнах Be Fit in 90 и също не правя йогата. Сутрин все бързам и нямам време за нея...
vanesa, ти от ютюб ли си пускаш Be Fit in 90  или си я теглила от някъде?

# 706
  • София
Добро утро Simple Smile
аз днес направих втория ден от Be Fit in 90, без йогата (нещо не съм и фен).
За сега мисля да продължа по тази програма пък да видим кога ще ми писне Simple Smile

И аз започнах Be Fit in 90 и също не правя йогата. Сутрин все бързам и нямам време за нея...
vanesa, ти от ютюб ли си пускаш Be Fit in 90  или си я теглила от някъде?

От Ю туб си я пускам, за сега няма проблеми.

# 707
  • Stavanger,Norway/ Varna
На тази програма, само кардиото 2 от по 10 минути, което пусна Биляна правя. Нещо не ми допадат мощните бедра на моми4етата там. Аз да ви кажа, много искам да махна малко мускул от бедрата, много са ми мощни, да не говорим около коляното какво 4удо е, направо камък, и ми прави колената дебели.  Rolling Eyes

# 708
Дами, днес сутринта се "разкъртих", направо!  Laughing Laughing

Станах в 6, рано-рано, да не хвана жегите. Първо направих любимата ми HIIT тренировка от блендера , като оставих частта "cool down" за по-късно и продължих с това:

И накрая си довърших "cool down"- от блендера за няколко минутки.

Правя си колажи на тренировките, които сама измислям, тъй като си водя нещо като дневник в един блог. Като го понапълня с полезна информация, ще ви го пратя да го разгледате. Съвсем новичък е, тепърва добавям разни неща.

Успешен ден   bouquet

# 709
  • София
Kath супер тренировчица си спретнала Simple Smile
нямам търпение да видя блога ти:)

# 710
  • Miami
vanesa , благодаря   bouquet И аз от ютуб си я пускам  Simple Smile

# 711
  • Варна
Благодаря, Биляна! И за мен тази тема носи огромен положителен заряд  Hug

Приключвам деня с 30 мин. интервална на велоергометъра и порция антигравити йога.

Може ли линк към тази антигравити йога, че ми стана интересно.

и... откъде да си сваля това кардио на Боб Харпър? Линка в началото не става (или аз нещо не се ориентирам на руски) а от ПайрътБей няма сийд. Peace

# 712
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2335
Това е линк към всички тренировки на Боб Харпър, можеш да си
избереш....аз ги имам всичките.
Няма слаба тренировка, независимо ,че тренират и големите отслабващи там  Peace

# 713
  • да има едно лесно - на мотора
да се отчета Simple Smile
В жегите - неделя , понеделник и днес - Йогата на Джилиан - първо ниво . Тази седмица смятам с нея да карам .

# 714
да се отчета Simple Smile
В жегите - неделя , понеделник и днес - Йогата на Джилиан - първо ниво . Тази седмица смятам с нея да карам .
И аз днес съм с йогата на Джилиан първо ниво  Peace  Laughing

# 715
След малко ще пробвам Ilaria Montagnani - Powerstrike 5 или 4 не съм решила още. Току що ги дръпнах. После ще отчета  Peace

# 716
Момичета,свалям си Шон и ще давам отчет тия дни от него - да видим ще ме бъде ли на такова натоварване,че не ми се вижда шега-работа  Laughing
Файла се казва - Beachbody: INSANITY Deluxe Edition - Shaun T  и е  7 Gb с доста неща мисля вътре.  Flutter

# 717
  • да има едно лесно - на мотора
bilyana333 , аз скоро като се рових из тракера попаднах на нея . Още не съм дръпнала , но от четенето на форума реших , че ще е 4-ката ( още повече , че музиката била зарибяваща )  . Като пробваш , кажи как е Peace

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 23:22 от рак пустинник

# 718
Тренировка 2 - Beachbody Turbo jam 20 minute workout.

newsm35

# 719
Добър вечер Simple Smile

За днес се отчтам с  Total Body Transformation Workout на Боб,но не можах да я изкарам до края.Цял ден бях на 1 кисело мляко с малко овесени ядки и 3 моркова и въпреки ,че не усещах силен глад , нямах много сили.Въпреки това се метнах точно на тази тренировка,хем знам че не е добре да се прави силова  когато си гладен ConfusedНа няколко пъти спирах,че се разтрепервах и към 40-та минута реших, че е по-добре да спра.Иначе тренировката е размазваща- типично за Боб Simple SmileКъм края на седмицата пак ще я направя.
Ini`,знаем го ние този чаровник Шон WinkМного ми е симпатичен  BlushИ неговите тренировки са размазващи, но пък много ефективни.Аз правя някои от тренировките на INSANITY .В началото е трудничко, но с времето се свиква на темпото и натовареността. Peace
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт