Тренировки в домашни условия: Тема 22

• 36 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Радост, ето едно демонстрационно изпълнение на анти-гравити йога по време на фестивала в Будапеща през 2011 г.

# 721
# 722
Фея, мерси за отговора и едно голямо браво newsm10

Всъщност браво на всички в темата, ентусиазмът и енергията ви са заразителни.  Heart Eyes

Аз днес тичах около 6 км в парка, а след това правих Jillian Michaels: Yoga Meltdown Level 1.

# 723
Мацкии аз днес цял ден съм по планините от 8 до 8 часа нагоре, нагоре после надолу, надолу - мисля, че добра тренировка Simple Smile в момента не си чувствам краката Grinning

# 724
  • Варна
Радост, ето едно демонстрационно изпълнение на анти-гравити йога..............

Еха... аз мислех, че ще е много скачане, а те даже не са на земята Mr. Green Ти как я правиш? На хамак дали става?

Аз да се отчета, днес като Инчето, и аз планинарка - с байковете с мъжа ми ходихме по едни баири извън Варна - беше претрепващо. Много ми хареса!  Crazy Нагоре - тренировка за бедра и дупе (въртиш педалите като хамстер); надолу - адската тренировка за гръб и ръце (стискаш кормилото здраво и се молиш да не се пребиеш някъде) Laughing

# 725
Да, Радост, имам хамак. Купих си го от типа, който е измислил този вид йога - Кристофър Харисън.

Явно бая сте се забавлявали Simple Smile Доколкото разбирам, днес е поразхладило. За трениращите навън или без климатик това е огромно облекчение.

# 726
Момичетаа преди малко си изтеглих на Боб - Pure Burn Super Strnght и я изгледах - малеее няма такава тренировка - само до като я гледах ми се дорева Grinning някой правил ли я е да сподели все пак мнение...
МALVINA изгледах и Total body trasformation - изглежда доста добра силова тренировка заедно с кардио - ти за 1-ви път ли я правиш или не?

# 727
Момичетаа преди малко си изтеглих на Боб - Pure Burn Super Strnght и я изгледах - малеее няма такава тренировка - само до като я гледах ми се дорева Grinning някой правил ли я е да сподели все пак мнение...
МALVINA изгледах и Total body trasformation - изглежда доста добра силова тренировка заедно с кардио - ти за 1-ви път ли я правиш или не?

Инче, да -за първи път.Оставям на страна,че не бях много в кондиция, ама наистина си е тежичка.Но пък чудесно съчетание на силова и кардио.Видя ми се по-тежка от тази на Шон-за горна част на тялото, която е...Определено пак ще я правя.Аз пък ще погледна тази, за която ти си писала сега. Simple SmileОф не я намирам в руския...Ако можеш моля те дай линк Hug

# 728
# 729
Привет мацки  Wink
Аз направих в крайна сметка Ilaria Montagnani - Powerstrike 4 днес, точно час. Въодушевена съм! От доста време търсех подобно кардио - интензивно, да не е интервално и с такъв страхотен инструктор. Мацката определено си я бива. Темпото е динамично, без да е прегряващо но се потиш здраво. Движенията са изчистени, кикбокс, работи се за цяло тяло и накрая се чувстваш много зареден.
Раче с две думи силно препоръчвам  Peace Опитай и кажи дали ти е допаднала. Следващия път ще направя Powerstrike 5.

# 730
Новаци в темата приемате ли?  Blush

Аз тренирам вкъщи, понякога когато имам настроение и за разнообразие, ходя и на фитнес. Съвсем скоро обаче, поради промяна в местожителството, тренировките ми ще са само домашни.

Днес правих 50 минути силова кръгова тренировка, после вървях 2 часа пеш.

За утре съм си избрала това, споделям ви го, дано е ново за вас. За мен, частта с лицевите опори очаквам да е много трудна. Simple Smile Планирам да правя три кръга...

http://www.youtube.com/watch?v=btpYtdMwKFc&feature=channel_page

# 731
Днес, при програма "от оперативка в оперативка" не успях да стигна до обедната си тренировка.

Отчитам се с 50 мин Джо Дилън.

Добре дошла, Имате поща! Защо да не приемаме? Всяка една от нас е била новак Simple Smile

# 732
  • София
Отчитам се с Be Fit in 90 day 4, вир вода станах от това кардио.
Хайде лек ден от мен Simple Smile

# 733
Отчитам се като за събуждане с Bob Harper Beginner's Weight Loss Transformation , ще видим довечера дали ще ми се прави и още нещо.
 Incheto21 и аз съм си я дръпнала тази програма на Боб,но още не съм я пробвала  Blush
Хубав ден желая   bouquet

# 734
Добро утро на всички  wavey
Добре дошла имате поща !

Бях си решила днес да ми е почивен ден, но сутринта имах енергия, за това направих любимото си кардио ... Нищо, до края на деня ще почивам, решено е  Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт