Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят в темата?
Какви са мненията за таблетките за съдомиялна машина на марката Aro?
Кои са препоръчителните марки за вграждане на съдомиялна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят в темата?
В темата се споделят различни съвети за използване на съдомиялна, включително добавяне на сол при твърда вода, оптимално количество препарат, полезни и по-малко полезни програми, както и почистващи препарати за съдомиялната. Също така се обсъжда използването на таблетки за миене на съдове и се дават препоръки за избор на отделни препарати за миялна машина, сол и гланц.
-
Какви са мненията за таблетките за съдомиялна машина на марката Aro?
-
Кои са препоръчителните марки за вграждане на съдомиялна?
-
Какви са препоръките за инсталиране на съдомиялна машина върху други уреди?
-
Как се използва препаратът Green Green за съдомиялна, пералня и ютия?

Иначе благодаря за предложената помощ, живея в София
. Въпросът ми е, аз че съм позабравила какво къде се слагаше и как се пускаше - едно на ръка, но трябва ли да направя нещо по-специално сега. Или си зареждам сол както първия път и си слагам таблетките. Освен това си спомням, че последните пъти ми се бяха понадрали стъклените чаши, но за това ще ви изчета като намеря време.
Ако някой може да даде идея какво да се прави......ще съм много благодарна.Аз съм от Плевен, водата е твърда , но не мисля,че проблямът е в това.HELP!