Всякакви въпроси относно съдомиялните - 9

• 59 795
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
От снощи съм горд притежател на тази http://electron.bg/ariston-lsf-835-euha-p-56151.html#.UCVO-aPp-uM съдомиялна...
Заедно с нея пристигна и този http://rantsreviews.com/wp-content/uploads/Quantum-Finish-and-Jet-Dry.jpg препарат.
Чета, чета и не мога да разбера - допълнително сол и гланц трябва ли да купувам? А какво мислите за препарата? Видях, че на първа страница сте препоръчали съвсем различни препарати.
Всякакви мнения и насоки ще са от полза, имам чувството, че съдомиялната е машина за извънземни Blush

# 226
Здравейте,
От снощи съм горд притежател на тази http://electron.bg/ariston-lsf-835-euha-p-56151.html#.UCVO-aPp-uM съдомиялна...
Заедно с нея пристигна и този http://rantsreviews.com/wp-content/uploads/Quantum-Finish-and-Jet-Dry.jpg препарат.
Чета, чета и не мога да разбера - допълнително сол и гланц трябва ли да купувам? А какво мислите за препарата? Видях, че на първа страница сте препоръчали съвсем различни препарати.
Всякакви мнения и насоки ще са от полза, имам чувството, че съдомиялната е машина за извънземни Blush
Препаратът , който посочваш, е рекламен. Добър е, но като тръгнеш да купуваш ще се окаже най-скъпия и по-лошото - не точно същия като на снимката. Това не е толкова важно. Мога да отговоря на въпросите, ако ми кажеш - каква е водата в твоя район/твърдост, варовитост/. Миялната е най-простата домакинска машина. Препаратите са по-лесни за ползване и по-евтини от перилните. Питай смело Grinning

# 227
Благодаря на всички за отговорите Hug  bouquet

# 228
Здравейте,
Препаратът , който посочваш, е рекламен. Добър е, но като тръгнеш да купуваш ще се окаже най-скъпия и по-лошото - не точно същия като на снимката. Това не е толкова важно. Мога да отговоря на въпросите, ако ми кажеш - каква е водата в твоя район/твърдост, варовитост/. Миялната е най-простата домакинска машина. Препаратите са по-лесни за ползване и по-евтини от перилните. Питай смело Grinning

Хаха, може и да е лесно, но аз съвсем се оплетох Joy Иначе благодаря за предложената помощ, живея в София Peace

# 229
Здравейте на всички Simple Smile Grinning
Имам нужда от малко помощ. Преди 2 години си купихме апартамент и досега го ремонтирахме. Та вече 2 години нашата съдомиялня си почива Sunglasses. Въпросът ми е, аз че съм позабравила какво къде се слагаше и как се пускаше - едно на ръка, но трябва ли да направя нещо по-специално сега. Или си зареждам сол както първия път и си слагам таблетките. Освен това си спомням, че последните пъти ми се бяха понадрали стъклените чаши, но за това ще ви изчета като намеря време.

Благодаря ви  Wink

# 230
Бисквитка,
сложи сол и намали дозировката на минимум. Гланц също, даже него можеш и да пропуснеш ако те притеснява химия. Е, има и екологични, както би се намесила Чери Grinning

Здравейте на всички Simple Smile Grinning
Имам нужда от малко помощ. Преди 2 години си купихме апартамент и досега го ремонтирахме. Та вече 2 години нашата съдомиялня си почива Sunglasses. Въпросът ми е, аз че съм позабравила какво къде се слагаше и как се пускаше - едно на ръка, но трябва ли да направя нещо по-специално сега. Или си зареждам сол както първия път и си слагам таблетките. Освен това си спомням, че последните пъти ми се бяха понадрали стъклените чаши, но за това ще ви изчета като намеря време.

Благодаря ви  Wink
Нищо специално не правиш. Повери водите, помпите, зареждаш и пускаш Simple Smile Подбери по-нежни основни препарати, за да не се драскат бържо чашите. Те пак ще се надраскат но по-бавно Laughing

# 231
Здравейте, искам да попитам нещо ,което със сигурност е разяснявано, но не можах да открия.
Моята помощница нещо ми прави номера.От известно време черните съдове и чаши имат някакви петна , леко синкави по тях, като следи.И чашите като ги извадя и сложа в шкафа, след като го отворя някакси мирише на препарат.Някой да има представа на какво се дължи?

# 232
според мен или изплзкването не ти е в ред, или са развалили препарата, който ползваш

# 233
Хъм......а какво мислиш ,че не е наред с изплакването?От много време използвам таблетките на сомат и гела за изплакване на финиш?Нямах проблем, но сега нещо явно не е както трябва.......SadАко някой може да даде идея какво да се прави......ще съм много благодарна.Аз съм от Плевен, водата е твърда , но не мисля,че проблямът е в това.HELP!

# 234
Четох първата страница, но не намерих това, което търся, а и не ми се чете цялата тема, за това, ако мога да ви попитам, коя марка съдомиялни машини имат функция пара само преди да пусна програмата за миене. Попитах и в голяма верига за бяла техника, но нищо не знаят по въпроса. Много ще съм благодарна, ако ми отговорите. Приятен ден!

# 235
  • Балчик
Знам за Уърлпул и LG, но не съм запозната с технологията на процеса. кога точно е парата. Не знам дали е като самостоятелна програма или е в началото на цикъла - малко вероятно ми се вижда да е в началото.
Също и не знам дали ги има на нашия пазар.

# 236
Знам за Уърлпул и LG, но не съм запозната с технологията на процеса. кога точно е парата. Не знам дали е като самостоятелна програма или е в началото на цикъла - малко вероятно ми се вижда да е в началото.
Също и не знам дали ги има на нашия пазар.

Благодаря!
Ще продължа с търсенето и разпитването!
Знам, че професионалните го има това нещо, но не ми се  дават 5000 лв за миялна машина  Grinning Става въпрос миялната да си е включена и съдовете да си стоят мръсни вътре под постоянна пара и така по-лесно и напълно се измиват, не засъхват  и не е нужно предварително да ги изплакваш на мивката.

# 237
в моята си стоят мръсни, не засъхват и не ги плакна предварително. Само сега лятото се усеща по-силна миризма, но се търпи Mr. Green Не знам ако има постоянна пара, дали няма да мирише повече?

# 238
  • Балчик
О, няма да намериш такова нещо за домашна употреба,а и не е необходимо. Shocked Ти само тока и няма да можеш да платиш ако 24 часа ти поддържа пара вътре. Пълна глупост е това. Не се вкарвай във филми и си вземи нормална машина. Peace Никога не плакна на мивката, държа по 2 дни понякога съдовете. Пускам само изплакване до основното миене. Нямам неизмити неща. Peace Имам и програма Хигиена+. Често я ползвам  и почти винаги мия на 70 градуса.

# 239
Хора, моля ако знае какво да правя с тези ужасни сини следи по съдовете да каже...

Общи условия

Активация на акаунт