Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
има и хубави песни ако текста е смислен и изпълнятелят кадърен няма значение дали е чалга или рок
Ангелче и аз така мисля.
Скрит текст:
И да ти кажа, много ама много се дразня когато някой друг определя музиката която харесвам аз, каква е...ами за мен чалга има във всеки жанр и като не ми харесва, просто не я слушам  Naughty  Stop но и не ми пречи друг да я слуша, ако пък на него му допада. Peace
Аз и друг път съм писала, за мен чалга е отношение към музиката и не само към нея. Това спокойно може да се отнесе към всичко в живота ни. Ама, съм твърдо ЗА, всеки сам да си преценява и да решава за себе си. Peace
И дъщеря ми слуша и харесва много Риана. Peace Laughing

Гледаш ли това сериалче...Малки сладки лъжкини? Почна тази седмица по БТВ.

# 106
Марги  Hug
Скрит текст:
Не само за музиката е така всеки постоянно ме пита защо гледам турски сериали с какво ме впечатляват толкова . Защо ги гледам мисля че си е само моя работа  . Като казвам че не харесвам чалга имам предвит че има песни който са ми противни но има и много хубави . Зависи от изпълнятелят .Ето например една Преслава много стойностни песни прави много повече я харесва от Лейди Гага . Но има и такива като Андриа дето търсят ПР а не използват таланта си . Всеки сам избира какво да слуша живеем в свобдна и цивилизована държава . А за Малки сладки лъжкини аз го следя по интернет и сериалчето ми харесва свежичко е .

# 107
# 108
Добро утро на всички и успешен ден!   261uu Flowers Rose Flowers Sunflower

# 109
Здравейте, момичета.  Hug

Ани, защо я няма? Днес плажува, ама сега се губи от вечерната раздумка... newsm78
Марги,  Hug вчера бях доста изморена и за това влязох за малко да ви изчета.
Страхотни постове както винаги!  newsm10

Марги, Ангелче,  Hug
Скрит текст:
Виждам, че сте коментирали новия сериал, който започна по БТВ - ''Малки Сладки Лъжкини.'' И аз като теб Ангелче го следя в интернет, но си припомням епизодите от 1-ви сезон като го гледам и по БТВ.  yes Но все още не мога да свикна с БГ аудиото, тъй като съм си свикнала  да го гледам на английски с български субтитри.

Пожелавам приятен ден на всички.   bouquet

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 12:26 от iHeartTwinkling

# 110
От БТВ пуснаха трейлър на днешния епизод. Ако искате го вижте.
http://www.btv.bg/seriali/pepel-ot-rozi/videos/video/1820826690- … m_epizod_111.html

# 111
Здравейте мацки днеска отновно е много топличко и приятно ей преди малко се върнах от работа и да ви каза какъв хубав букет си набрах и цялата стая ухае на рози .

Ани  Hug
Как е плажът и същност къде си на море ? Приятна почивка и весели мигове на плажа .

Лек и спокоен ден на всички .  bouquet

# 112
Момичета надявам се по-късно да успея да понаписа нещичко за темите от Вторнишкия епизод .
ето няколко красоти на двамата сладури  Heart Eyes

Това са от онези болезнени и тъжни епизоди но песента е много хубава . Heart Eyes

И от едни по щастливи моменти слагам като като спойлер защото има епизоди от последните епизоди на сериала макар че мисля че всички сме ги гледали и все пак . Heart Eyes

Скрит текст:

А това е специално за Дъга и Дана Hug  Grinning и всички останали фенки на Енгин попадна ми случайно . От Ако бях облак е клипчето .Този филм така и не престраших да го изгледам освен 1 епизод до един момент много ми е тежък и изтъкан от насилие . Много смятат че като Мустафа Булут Енгин напълно разгръща таланта си може и да е така но това което видях като роля като характер ан героя ме отварати 10000  пъти предпочитам Керим . И все пак не съм гледала целия сериал само малко от първия .

# 113
Ани  Hug
Как е плажът и същност къде си на море ? Приятна почивка и весели мигове на плажа .
Ангелче,  Hug благодаря ти. Плажът е много хубав и съм в Равда. Сега времето тук е много топло и за това съм в хотела. Най-много ми харесва сутрин да се разхождам по плажа. Наистина е прекрасно.  Heart Eyes
Клипчетата, които си постнала са много красиви.  Heart Eyes

# 114
Ани  Hug
Скрит текст:
и тука е доста топличко но си нямаме море  Grinning . Чувала съм че в Равда  е много хубаво но никога не съм ходила там всъщност . Била съм в Несебър само и Варна и то преди много много готини за последно в 6 клас ходих на море в Несебър .
Да знаеш сега гледам Малки тайни 36 епизод тоя Чет напрово ми иде да го цапардосам с нещо по главата . #2gunfire

# 115
Ангелче,  Hug
Скрит текст:
Аз попринцип не ходя всяка година на море, тъй като е доста далеч от София, а на мен от пътя доста често ми става лошо.  Rolling Eyes Иначе съм ходила 1 път в Равда, този ми е 2-рия, наистина тук е много хубаво, също много ми харесва и Несебър.  newsm10 Много си е хубаво нашето море, само че да живеех по-близо..  Joy
Оо, Чет в тези епизоди и мен ме дразнеше.  #Cussing out С тази негова ''любовна афера'' със Су..  Joy Но важното е, че в следващите епизоди се оправи.  yes АйЧет..  Heart Eyes

# 116
Ани  Hug
Скрит текст:
Ми аз одавна не съм ходила в тази част на България от много години . Всъщност като се замисля разстоянието като изминавам е от родното ми място(няма да споменавам кое поради разбираеми причини до София) . Да много ми стана гадно като нарече Айшегюл гадна змия а всъщност беше луд по нея а тая Су егати лиглата беше . Айчетт  Heart Eyes много ми липсват дано Мерве и Бурак направят пак нещо заедно . Не мога да повярвам че имаха само една целувка за целия сериал .

Я сега познайте кое е това сладурче

Съжалявам ако вече е пускана .

# 117
Я сега познайте кое е това сладурче
Каан Ташанер. Голям сладур е бил като малък.  Heart Eyes
Виждала съм снимката и преди, иначе не знам дали бих могла да го позная.

Имаше една снимка, в която бяха показани турски актьори и актриси като малки, имаше и няколко от нашето сериалче. Дано да я намеря снимката.  Praynig

# 118
Да голям сладур е бил всъщности и сега е голям симпатяга  Heart Eyes обаче ролята му ми е много много противна .
Незнам не съм я виждала тази снимка рових се в един форум и там я намерих тази на Каан сигурно и в папките на другите актъори има и техни детски снимки .

# 119

Ето това се мъчих дооооста време да Ви покажа и все е ставаше - дано сега се отвори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт