По въпроса за журналистите, смятах, че ще издържи, мислих дори, че е наясно с това какво я очаква...

Предполагам тя смяташе, че връзката й с тях/медиите/ ще е само чрез Синем, която наистина бе много тактична, внимателна, проявяваше разбиране и подкрепа в случая.
Тъжно ми е, като я виждам да плаче, но няма как...това е част от борбата й за справедливост.
Жалко, че отново трябваше да изстрада своята истина.

Хубаво е, че се съгласи да се отдалечат за известно време с Керим, много ми е сладка, как се опитва да прикрие притеснението си от факта, че е насаме с него.

Виждам обаче любопитство и интерес у нея към него, към това какво е да е насаме с него.
Навярно много са мислите й, много са въпросите, които си задава...
Следващите два епизода ще покажат именно всичко това.

На кой оригинален епизод сме...на 52-ри ли?

Това значи ли, че преди ваканцията/четвъртък и петък/ ще видим какво се случва в 53-ти?

Дъга, и мен много ме подразни шефа му.

Един такъв мижетурест ми беше...без собствено мнение, податлив на това -какво ще кажат хората...добре, разбирам нормално е, ама само до някъде. Имаше начин да излезе по-достойно от ситуацията, която мога да приема, че не е добре за него и семейството му. Но и това, че каза за баща му, ама Керим да не му казвал...е...не харесвам такова шикалкавене, много ме дразни това.

Като ще казваш нещо, кажи го ясно, застани по мъжки...и това ми било шеф...

Хич не му трябва такъв шеф на Керим, така де...

Книгите на Елиф Шафак - „Любов” и „Чест” и аз съм ги планувала за лятна работа/четене/ .

Нямам ги, но мисля, че Аша беше сложила линк за он лайн четене.