Пепел от рози по БТВ - 15

• 58 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
В момента на Фатмагюл просто й дойде в повече и то всичко ooooh! Crossing Arms...отлагането на делото, трудните отношения между Керим и баща му/независимо, че имаше напредък, Керим беше все още объркан/ публичността...просто се умори...нормално е, разбирам я.

По въпроса за журналистите, смятах, че ще издържи, мислих дори, че е наясно с това какво я очаква... newsm78
Предполагам тя смяташе, че връзката й с тях/медиите/ ще е само чрез Синем, която наистина бе много тактична, внимателна, проявяваше разбиране и подкрепа в случая.

Тъжно ми е, като я виждам да плаче, но няма как...това е част от борбата й за справедливост.
Жалко, че отново трябваше да изстрада своята истина. Rolling Eyes

Хубаво е, че се съгласи да се отдалечат за известно време с Керим, много ми е сладка, как се опитва да прикрие притеснението си от факта, че е насаме с него. Heart Eyes
Виждам обаче любопитство и интерес у нея към него, към това какво е да е насаме с него.

Навярно много са мислите й, много са въпросите, които си задава...
Следващите два епизода ще покажат именно всичко това. Peace

На кой оригинален епизод сме...на 52-ри ли? newsm78
Това значи ли, че преди ваканцията/четвъртък и петък/ ще видим какво се случва в 53-ти? newsm78

Цитат
Мен пък ме възмути работодателя на Керим, как го уволни. Аман от това какво ще кажат хората. Тези хора собствено мнение нямат ли, живеят съобразно очакванията на другите хора. Това ми се струва първосигнално и незряло.

Дъга, и мен много ме подразни шефа му. Mr. Green Аз отначало не го харесвах... Naughty
Един такъв мижетурест ми беше...без собствено мнение, податлив на това -какво ще кажат хората...добре, разбирам нормално е, ама само до някъде. Имаше начин да излезе по-достойно от ситуацията, която мога да приема, че не е добре за него и семейството му. Но и това, че каза за баща му, ама Керим да не му казвал...е...не харесвам такова шикалкавене, много ме дразни това. Mr. Green

Като ще казваш нещо, кажи го ясно, застани по мъжки...и това ми било шеф... Mr. Green
Хич не му трябва такъв шеф на Керим, така де... Peace

Книгите на Елиф Шафак - „Любов”  и „Чест” и аз съм ги планувала за лятна работа/четене/ . book newsm10
Нямам ги, но мисля, че Аша беше сложила линк за он лайн четене. newsm78

# 91
Привет! По повод днешната серия и аз като Марги си мисля, че поведението на Фатмагюл и фамилия не беше адекватно. Фатма трябваше добре да си помисли, че изнасянето на историята й в медиите може да има и отрицателен ефект. Не всички ще са на нейна страна. Много хора, както Яшаран, ще си помислят, че тя е достатъчно обезщетена с получаването на парите и че щом ги е приела, се е отказала да води дело. Така и сигурно щеше да бъде, ако Ердоан и сие не бяха  предизвикали Фатмагюл и Керим с грубата си намеса в по-нататъшния им живот. Хубаво е, че Фатмагюл е дала парите за благотворителност, но според мен тя трябваше да ги върне на Яшаран, щом реши да води дело. Така сега нямаше да я упрекват, че са й платили, а тя се е разприказвала. Не ме учудва й реакцията на журналистите в предната серия ли беше, когато се учудиха, защо се смее, ако е жертва. Ами това си е нормална реакция. Когато се говори за жертва, хората очакват да видят страдание. Те не са виновни, че Фатмагюл се реши късно да води дело, когато почти нямаше вече факти за случилото се. Бяха унищожени, но затова са си виновни пак Фатмагюл  и Керим, че не реагираха адекватно в началото. Позволиха на други да решават вместо тях. Сега е много трудно да се води такова дело и да се разчита само на косвени свидетелски показания.

# 92
Ехо, момичета Hug здравейте!
Влизам набързо да ви изчета и да драсна някой и друг ред. Тези дни ми е нещо много изморено и реших тази вечер да отделя време за малко четене.

Момичета, съгласна съм с вас! Hug
Аз също мисля, че една по-далновидна политика спрямо медиите щеше да е в техен плюс. Може би още в началото трябваше да седнат и да поговорят за стратегията им спрамо медиите, може би трябваше Кадир да ги инструктира какво да говорят, какво да не говорят, на кои въпроси да отговарят и на кои да мълчат. Наистина, имайки предвид характера на Керим, наивността и непредсказуемите действия на Рахми, както и голямата уста на Мукадес, Кадир трябваше да им обясни как да се държат, как да реагират на провокациите и най-вече да им разясни, че трябва да избягват агресията, заплахите и т.н. Друго, журналистката също трябваше да поговори с тях, да ги подготви, да им обясни. За мен те подходиха доста наивно, при условие, че имат до себе си дългогодишен адвокат и журналистка, която спечели доверието им, а после сякаш ги изостави. За разлика от тях, Яшаран са "пример" за "флиртуване" с журналистите - действат обмислено и решително, не бягат и не се крият, говорят с репортерите и по този начин печелят симпатии.
Аз на Мука не мога да й простя! За мен тя не само не е простовата, дори напротив, доста хитра и комбинативна е, много добре знае къде, как и кога да "удари". В случая се "изпусна" в резултат на напрежението и камерите, насочени срещу нея, но като цяло е доста сенситивна, наблюдателна, доста бързо й сече ума и ги навързва нещата мигновено. Жалко, че не е добър човек, поне според мен и не използва тези си качества за добри дела, а само за да създава проблеми и да си прави весело на душата.
Дъгичке , Марги Hug мен също ме възмути работодателя на Керим. Много грозна постъпка, няма тактичност в този човек, само стремеж за пари и печалба.

Момичета, пожелавам ви спокойна нощ! Hug До утре! Heart Eyes

# 93
Цитат
Ама то не е само музиката, давам и други „дефекти”.

Дъга, да знаеш смея се сама.... rotfImao rotfImbo но то и това ще да е един от "дефектите ни" newsm78 Joy

Така и така си знаем "диагнозата" Wink...нещо от нашите... Peace Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:93e7a820   Yusuf Guney - Unut onu kalbim

Вали,  Hug здравей!
Така е , фактите в момента имат нееднозначен прочит, тълкуване и приемане, и те трябваше да са подготвени започвайки делото, че ще се сблъскат и с това. Rolling Eyes

Даже и това изпускане на Мукадес, което си беше такова за мен...можеше да се избегне, ако както пише Дана,  Hug  се бяха подготвили, още повече, че вече знаеха, видяха дори Яшаран с медиите.

Мен Мукадес не ме издразни  Naughty в случая наистина и тя се ошашави... #Crazy Joy
Невероятно, но факт за нея. newsm78 Joy А и това, което каза си беше така, беше си истината, е това, че тълкуванията и манипулирането с тази истина можеше да им струва скъпо...това е друг въпрос. Peace

Цитат
За разлика от тях, Яшаран са "пример" за "флиртуване" с журналистите - действат обмислено и решително, не бягат и не се крият, говорят с репортерите и по този начин печелят симпатии.

Дана, +1  newsm10

Аз Решат си го харесвам, разбира ги нещата той, ама защо е заложил всичко и играе ва-банк, ей туй не ми е ясно?  На какво разчита? newsm78

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 00:28 от margita9

# 94
Качен е вече епизода от тази вечер!!! Peace Laughing Heart Eyes

Пепел от рози еп.110
http://vbox7.com/play:19989506ba  от gogofena  във Vbox7 . newsm10

Дана, спокойна почивка, до утре! Hug

# 95
Цитат
Аз Решат си го харесвам, разбира ги нещата той, ама защо е заложил всичко и играе ва-банк, ей туй не ми е ясно? На какво разчита?

Решат е старо куче. Съумява да се възползва от всяка ситуация, дори когато нещата изглеждат безнадеждни. Има желязна логика, самообладание и е интелигентен.
Но има и нещо друго. Той както казваш играе „ва банк”,защото е отчаян ,какво да прави, или печели или губи, няма голям избор и е мобилизиран , докато нашите хора, знаейки,че истината е на тяхна страна някак си се отпускат  и явно не предвидиха колко голям ще е натиска , на който ще бъдат подложени. За малко ли неща мислят напоследък...

А Мука, дето е природно интелигентна и обикновено съумява да прояви находчивост и прозорливост, като е  под стрес си гълта езика и върши глупости. Помните ли какво стана със Салих. Държа се като пълна глупачка. Виж ако е да хване някоя клюка или да врътне някоя интрига, равна няма.

И от мен едно музикално предложение за преговор.
http://www.vbox7.com/play:d8e75755&al=2&vid=8946173
Yusuf Guney - Git Bedenim Buralardan

Марги,благодаря за линка за епизода, отивам да си го изгледам на спокойствие.

# 96
Момичета добър вечер! Hug

В момента гледам епизода и след 20 минутки някъде съм на линия за коментар

Дъга ,Марги  Hug Обичам песните който пускате .   bouquet

# 97
# 98
# 99
Цитат
Решат е старо куче. Съумява да се възползва от всяка ситуация, дори когато нещата изглеждат безнадеждни. Има желязна логика, самообладание и е интелигентен.
Но има и нещо друго. Той както казваш играе „ва банк”,защото е отчаян ,какво да прави, или печели или губи, няма голям избор и е мобилизиран , докато нашите хора, знаейки,че истината е на тяхна страна някак си се отпускат  и явно не предвидиха колко голям ще е натиска , на който ще бъдат подложени. За малко ли неща мислят напоследък...

А Мука, дето е природно интелигентна и обикновено съумява да прояви находчивост и прозорливост, като е  под стрес си гълта езика и върши глупости. Помните ли какво стана със Салих. Държа се като пълна глупачка. Виж ако е да хване някоя клюка или да врътне някоя интрига, равна няма.
Дъга, +1  newsm10

За преговора... newsm53 smile3521

Аз Решат съм го взела на фокус Shocked от няколко епизода го наблюдавам под лупа и по-специално  search и установявам нещо интересно с него... newsm78

Има промяна в мотивите му да продължава тази тяхна "борба".
Ако в началото, съвсем в началото причините бяха заради името им, заради бизнеса, парите, сега ми се струва, че основно и само Селим е в центъра на намеренията му. Thinking
Мисля си, че в този момент и сега вече прави всичко за да оттърве по някакъв начин сина си.

Всичко останало загуби смисъл, да, наистина изглежда невероятно, обаче имам такова усещане. newsm78
Сякаш разбра, че сина му е най-важното нещо за него. Знам, че не показва това много недвусмислено, обаче това не пречи да е така.

И дори ми се струва, че това е и причината човек с опита му в много битки до сега да заложи в момента на губещата ръка в играта. ooooh! Crossing Arms
Дълбоко и силно емоционалното, бащинското в случая замъглява преценките му на ситуациите и реалността, които извън темата "Селим" са доста точни и правилни. newsm78

А за Мукадес, така е..."добра е" ако не е в ситуация на изненада, когато усети лична заплаха, несигурност, става нестабилна, не успява да овладее себе си, какво остава за нещата и ситуацията в която е.
Всяка стресова ситуация, в която се окаже без да е подготвена, тя първо изпада в паника, бързо обаче стига до това да задейства инстинктите си... newsm78
Животните не страдат от нервни заболявания, защото се съобразяват само с инстинктите си.
Когато ги дразнят – те хапят./това го намерих в нета , някак ми пасва за Мукадес...Peace/

Цитат
Обичам песните който пускате .

Ангелче,  Hug и теб ли вкарахме в "групата" за любимците ни с Дъга... newsm78 Joy

Ивка, до утре! Hug

Ани, защо я няма? Днес плажува, ама сега се губи от вечерната раздумка... newsm78

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:37 от margita9

# 100
Епизода ме стисна за гърлото знам че е само филм но виждам толкова много истини и страница от моя живот . В киното да ви призная малко ми стана смешно Фатмагюл се сдържа да не плаче а Керим лее сълзи но когато си стиснаха ръцете направо се разтопих  Heart Eyes
За журналистите така е това им е работата но  защо се струпаха като лешояди върху горкото момиче и я обвиниха че лъже ,не тя а онези отвратителни същества лъжат .  Много ама много се натъжих когато Фатмагюл започна да плаче отново  бяха онези сълзи на безселие от този ужасен кошмар  отново някой й вмени чувството че е излъгала . И аз си поплаках заедно с нея трудно е когато си преживял нещо такава да избягаш от хорските приказки защото много болят и повечето са изпъллени с озлобление и омраза . Трудно е да вървиш по улицата и постоянно да те сочат с пръст но още по трудно е след всичкото това сочене да държиш главата си изправена . Не обвинявам Фатмагюл задето се съгласи медиите да научат истината осъзнавате ли колко малко жени биха дали публичонст за такова нещо ? Не са въобще много точно затова й се възхищавам защото знаейки последствита тя пожела гласът й да бъде чут от цяла Турция и да може би не беше подоготвена за контраатака но поне направи едно страшно важна стъпка . успя да сподели този кошмар с милиони хора .
На Мукадес не й вярвам че се изпуснала от напрежението тя много точно и ловко избира точният момент и забожда пипалата си жалкото е че за пореден път докажа че не държи на Фатмагюл и предпочете да я злепостави на Мукадес просто й доставя някакво странно удоволствие да вижда как Фатмагюл страда . Сигурно съм че въпреки че се оправдваше че са я хванали натясно се зарадва безкрайно много когато видя Фатмагюл да плаче . Милата Фати отново и то по -жесток начин осъзна че снаха й не й желае доброто .  
За Яшаран няма да се хабя дори да ги обсъждам  ще нямат ли срам да лъжат така надявам се всеки един от тях ад си получи заслуженото .

Марги  Hug аз всички песни пускани от вас с Дъга слушам  нищо че не го споделя в темата

Ивка  Hug Лека нощ до утре .
Момичета днес съм на линия и ще опитам да понаписа нещо за епизода от Вторник а сега отивам да изгледам епизод от Забранения плод . Grinning

# 101
Цитат
На кой оригинален епизод сме...на 52-ри ли?
Това значи ли, че преди ваканцията/четвъртък и петък/ ще видим какво се случва в 53-ти?
Марги, вкара ме в размисъл и проверих. Днес серията завърши в началото на 53 оригинален епизод. Не съм добра в сметките, особено след полунощ, но  все пак мисля,че преди ваканцията ще видим края на този епизод. Т.е , ще видим това, което очакваме....

Ангелче Hug
Цитат
В киното да ви призная малко ми стана смешно Фатмагюл се сдържа да не плаче а Керим лее сълзи но когато си стиснаха ръцете направо се разтопих.
На мен ми се струва, че Керим използва момента да си поплаче и за собствената си болка в момента , а Фатмагюл усети това и го подкрепи.... Но, беше вълнуващо...
За останалото съм напълно съгласна с теб. newsm10

Лека и спокойна нощ нощ  на всички! Беше ми приятно!

До утре!

# 102
Дъга  Hug
Керим не плачеше толкова заради филма колкото заради себе си и проблемите си но жестът на Фатмагюл с ръката беше много трогателен нищо не му каза но само му подаде ръката си . Какво по хубаво от това .

Лека нощ Дъгичке и приятни сънища и до утре  Hug

П.П усещам как двете с Марги отново ще бъдем сови . Hug Joy

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 01:02 от malko_angel4e_

# 103
Ангелче, аз се радвам, че ти допада музиката, която постваме с Дъга. Peace Laughing
Аз си признавам, че понякога се увличам/ Embarassed/ и забравям, че моят вкус може и да не допада на другите в темата. Ама, нали си споделяме, та и аз...споделям тази музика, която поне докато съм на вълна -темата ни и сериала си я слушам с кеф. Heart Eyes
Иначе и по принцип слушам и друга музика, бих казала всякаква, включително и песни от така наречените "чалга" певици. Wink
Скрит текст:
На работа, особено докато бях с големите си деца, те почти не слушаха детска музика/освен в задължителните часове по музикални занимания  Peace/ харесваха радио Енджой, и в моментите извън занимания си слушахме музика постоянно. Даже и родителите знаеха, кога аз съм на смяна...музиката звучи от сутринта. Сега тези новичките ми са мънички, слушаме детски песни от класиката в тази област...Хей ръчички, хей ги две и много други...изобщо песните на поколения деца, разбира се, някои от тях имат нови аранжировки и звучене, но са тези с които сме израснали и ние. Peace Laughing
Цитат
Днес серията завърши в началото на 53 оригинален епизод. Не съм добра в сметките, особено след полунощ, но  все пак мисля,че преди ваканцията ще видим края на този епизод. Т.е , ще видим това, което очакваме....

Дъга, това ме интересуваше, благодаря.   bouquet

До утре и спокойна почивка и за теб! Hug

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 01:13 от margita9

# 104
Марги на мен лично това увлечение не ми пречи дори ме радва . Иначе слушам и поп музика Рияна,Шакира .  Но песни като Alev ,alev направо ме разтапят  Heart Eyes

Скрит текст:
Хей ръчички ,nex ги две те ме слушат най-добре .едната мие другата а пък двете лицето  Grinning . Спмням си я тази песен и аз съм бяха в градината а също и Зайчето бяло .

За чалагата нещо тази музика не ми харесва но има и хубави песни ако текста е смислен и изпълнятелят кадърен няма значение дали е чалга или рок . има доста пошли текстове в този стил музика но има и много нежни песни като тази  .

http://www.youtube.com/watch?v=520YuDLteKo

Когато бях малка много обичах тази песен и досега е така . Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт