Farmville-45

• 24 590
  • 458
  •   1
Отговори
# 330
Ам, който няма Bakery  Thinking, какво прави?
Да,в маркета ги има!Явно ще купуваме и ще строим! Peace
Те не се строят.
Тъпня, е сега всички глупости ли ще трябва да имаме, ресторанти, спа-та  Crossing Arms
Да де, който не иска да има- блокира играта  Laughing, не ни карат насила да играем, все пак Laughing.
Интересни ли са наградите?

# 331
Имам въпрос - какъв е смисълът дърветата да са в оградки и много ли ще е загубата (ако има такава де) ако примерно си наредя дръвчетата около фермата  newsm78

# 332

Ми.....биват ->

Линк за серията

# 333
Ам, който няма Bakery  Thinking, какво прави?
Да,в маркета ги има!Явно ще купуваме и ще строим! Peace
Те не се строят.
Тъпня, е сега всички глупости ли ще трябва да имаме, ресторанти, спа-та  Crossing Arms
Да де, който не иска да има- блокира играта  Laughing, не ни карат насила да играем, все пак Laughing.
Имам предвид,че ще строим(ще купуваме) във фермата и ако примерно кексчетата са от 3 звезда,ще трябва доста да "поготвим",за да стигнем звездата,която ще ги отвори.И пак ще иам голямо занимаване! Peace
Дърветата не е задължително да са в постройки,може да си ги държиш и навън,но когато са в постройка и  ги обираш  ти се раждат нови дръвчета или ти дава лейки,с които да ги поливаш новите,за да растат. Peace

# 334
Като стана въпрос за дръвчета - видяхте ли в маркета новите, които са с монетки? Има няколко вида, навързани с мастерирането, мастерираш вид ->отключваш ново дърво...
Хелоуинската ферма ми идва множко, но ще държа smile3502
Подготвят и нова мисия за Англия, ще е подобна на Хавайската, но по-изпълнима според мен, с рецепти в Пъба... И трябва да си купя Спа........май само него нямам newsm78
И последно 20 - азиатската мисия- пак е отложена за 26 септември box

п.п. някой има ли лиценза за Хавай - фри? за Азия -ще сея още, но Хавай отключи ли се, не знам newsm78

# 335
Има и няколко животни свързани с мастерирането  Flutter

Благодаря за отговора! Отивам да садя, че аз си ги държа в гифт бокса и чак като построя оградка ги слагам doh

А за Хавай нали от вулкана става лиценза или ...

# 336
Мерси ростан, аз всъщност почти ежедневно ти посещавам сайта, било заради мисиите, било заради справка на някой елемент   bouquet

Зори нещо не те засичам на линия , влизаш ли?
Нямам лиценз за Хавай, засега.

₪ Elle ₪ , по принцип в градините се слагат дървета от които искаш да имаш фиданки, ако сложиш само череши, от фиданката която ти даде ще е се "роди" череша.
Ако искаш да въртиш дървета, например днешното ново , ти трябват доста градинки -80-100 и нагоре.
Всяка градинка с по едно дърво, узряла, слагаш новото дръвче, обираш, дава фиданка или лейка, местиш във другата готова градинка, обираш.....и така докато обереш градинките. Средно на 5 градинки дава фиданка  Peace.

Цитат
Имам предвид,че ще строим(ще купуваме) във фермата и ако примерно кексчетата са от 3 звезда,ще трябва доста да "поготвим",за да стигнем звездата,която ще ги отвори.И пак ще иам голямо занимаване!
Да екита, права си, заигравката ще е голяма  Tired
И сигурно не само тези мисии ще са свързани с  Кухнята, идея си нямам къде точно ще я навра  Thinking, отивам да я купувам.

# 337
Като стана въпрос за дръвчета - видяхте ли в маркета новите, които са с монетки? Има няколко вида, навързани с мастерирането, мастерираш вид ->отключваш ново дърво...
Хелоуинската ферма ми идва множко, но ще държа smile3502
Подготвят и нова мисия за Англия, ще е подобна на Хавайската, но по-изпълнима според мен, с рецепти в Пъба... И трябва да си купя Спа........май само него нямам newsm78
И последно 20 - азиатската мисия- пак е отложена за 26 септември box

п.п. някой има ли лиценза за Хавай - фри? за Азия -ще сея още, но Хавай отключи ли се, не знам newsm78
Аз четох,че Азиатската са я поправили на 24.09.  Rolling Eyes
Иначе това,което се появи отстрани,което кара да направим 3 звезди на Sichuan Peppers и разни други...пише,че след като завършиш всичко,което иска ще получим лиценз за Азиатската! Peace
Но вече май в повечко идват толкова мисии,постройки,рецепти и т.н.

# 338
Безподобен УЖАС!!! Компа забива постоянно, и Фейса бъгяса!!! Rage Rage Rage
Не мога да взимам нищо (и да помагам съответно) от публикации, а съм цъкнала, а сървъра ме изхвърлил! Един милион строежи, гласувания и т.н. И нови ферми, мисии... По един час влизам - и хоп айде на новото Фармвил 2 #Crazy
Поли, не ме засичаш, но и ти на мен нещо ми се губиш  newsm03
Нямам нерви вече и в момента гледам кое ще прежаля - кучета и костенурки са на О, тая мина дето дава 2 еднорога и тя е недостроена... цветята са зарязани и изсъхнали (а в бокса имам 400 храна)... айде отивам да копам, че растенията пак ще изсъхнат newsm08
Мерси, че ме изчетохте- маааалко поолекна! newsm51
п.п. докато пиша тук - фермата се е превърнала в готварската (в туй чудо не съм влизала). Трябва да заколя някой зинкаджия!

# 339
Влез във фермата, в която трябва да се "съживят цветята" и драсни в чата, ако нямаш съживители  Peace

# 340
  • Deutschland
Имам азиатска мисия. Снощи имах и клип, даде ми само едно кешче  Tired

# 341
Влез във фермата, в която трябва да се "съживят цветята" и драсни в чата, ако нямаш съживители  Peace
Мерси Поли, но няма нужда!  newsm51
Изсъхнали са мастерирани цветя, просто нямам време и нерви да ги обирам. Ще трябва да ги изтрия , че и без друго Ковето е препълнено.
А съживителите какви са - някакви специални или тези които съживяват и растенията? Има някакви специални "градинари" за обиране в маркета, но май бяха с кеш...
пак не мога да вляза във фермата, все ме прехвърля в готварското.... #Cussing out

# 342
За тези съживители говоря, наградата от мисията , една лилава бутилчица.
Не ми работи програмата за снимки  Tired

# 343
zornica_a, напълно те разбирам..при мен сбъгясва също от няколко дена , затова реших само в азиатската ферма да си копам и тн и в новата (че засега ми е интересна и тя) ..

А и как само ни задължават да им играем другите игри..преди беше шефвила, сега фармвил2..ми аз не щъ пък..искам само играта да ми се зарежда нормално и да не се крашва на всеки 5мин. #Cussing out

п.п.  снощи след поредното зацикляне и борба от моя страна да влезна да си обера насажденията..неуспешно , днес сутринта всичко беше увяхнало и трябваше да използвам от въпросните съживители  #2gunfire

# 344
  • Deutschland
Презареждам за стотен път вече, омръзна ми. Явно този проблем е при много хора

Общи условия

Активация на акаунт