Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 158
  • 703
  •   1
Отговори
# 540
  • Чукарландия
Здравейте, днес се регистриурах в сайта, но не видях някакъв код за намаление ... дали вече са премахнали тази екстра?  Grinning

Влез през друг браузър! Peace

# 541
  • София
Здравейте момичета, някой друг има ли проблем с въвеждането на града и пощенския код.
Не мога да поръчам, както и да опитвам да въведа! #Crazy
След разговор с Енцо, ми предложиха да поръчам по телефона?!
без уведомление по мейл, нищо, просто да си кажа какво искам и да чакам поръчка, много странно ми стана и е меко казано не професионално за магазин за онлайн пазаруване да приемат поръчки по телефона!

# 542
  • София
Защо да е непрофесионално? Аз съм поръчвала многократно и не от един сайт по телефона и не съм имала никакви проблеми. Доколкото разбирам, предложили са ти го за твое улеснение, не разбирам недоволството ти.

# 543
  • София
Пове4ето он лайн магазини приемат поръ4ки и по телефона.

# 544
  • София
Ами защото, ако нещо не е наред с поръчката - какво доказателство имам аз, че съм поръчала, какво съм поръчала, кога, плащане и т.н.
Разбирам да поръчам и да ми изпратят уведомяване за поръчката по мейл, а те няма да го направят, само ако имам проблем - да им се обадя пак.

# 545
  • София
Плащането е при получаване - за това няма нужда да се притесняваш  Peace

# 546
  • София
Да, разбрах го за плащането.
Нямам предвид, че някой злонамерено ще сгреши, просто ако е сбъркан един продукт с друг - аз първо ще видя след като съм получила и второ не мога да докажа кой продукт съм искала.

Питах, ако някой е намерил начин да се пребори с грешката, да даде съвет, моля!

# 547
Момичета, вие избирате ли поръчката ви да е застрахована за 1 левче? Или го махате и пак няма проблем? И друго искам да питам - ако си избера подарък мостричка на нещо към поръчката, нали няма някаква уловка?  Grinning

# 548
  • в 1001-та нощ
избирам  Peace

# 549
  • Чукарландия
Предпочитам да си застраховам поръчката. Едно левче е все пак. Peace
Няма никаква уловка при избиране на мостри-подарък. Споко. Hug

# 550
Благодаря ви! А ако избера за втори продукт от тези, които ми се джуркат произволно, няма да мога да си ползвам 5% отстъпка, нали?  Rolling Eyes

# 551
  • Чукарландия
Благодаря ви! А ако избера за втори продукт от тези, които ми се джуркат произволно, няма да мога да си ползвам 5% отстъпка, нали?  Rolling Eyes

Кои продукти, дето се джуркат произволно? Които са на втора стъпка и са по-евтини (оферта само за теб), за тях ли говориш?

# 552
Да. Отсътъпката важи само за продукти, които не са на промоция.

# 553
  • Чукарландия
Благодаря ви! А ако избера за втори продукт от тези, които ми се джуркат произволно, няма да мога да си ползвам 5% отстъпка, нали?  Rolling Eyes
Да. Отсътъпката важи само за продукти, които не са на промоция.

Но за останалите продукти в кошницата, които не са на промоция си ползваш 5%-ната отстъпка. Peace

# 554
Да, именно това и аз имах предвид Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт