Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 089
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
Пише един БГ татко. Много четох в темата. И аз се изненадох за много ниските цени. Четох тук там. Даже бях им поискал и сертификат за качество, но ми отговориха в мейла, че нямат такава практика, Доколкото знам в ivis.bg  пращат такива. Аз си поръчах парфюм на Версаче и току що го получих . Тоест след 7 дни. Парфюма е тестер, ползвал съм го преди и според мен е ОК.Може и да е оригинален, кой знае? А цената е супер 65 лева за 100 мл. с доставката. Сега ще поръчам още 3, че това си добра оферта на тия цени. Да не се окаже, че ги дигат за коледа! Simple Smile

# 661
Най-вероятно вече са вдигнали цената. Аз като поръчах на следващия ден вече бяха с един лев отгоре.

# 662
По новините преди малко казаха, че задържали пратка с огромно количество парфюми ментета, които пътували от Турция за словенска фирма. Само казвам, може да няма нищо общо с ензо.  bowuu

# 663
По новините преди малко казаха, че задържали пратка с огромно количество парфюми ментета, които пътували от Турция за словенска фирма. Само казвам, може да няма нищо общо с ензо.  bowuu
И аз го чух.Турски ментета,които  И може да се окажат опасни за здравето.
Че колко,освен ензо,са словенските фирми,които продават в БГ...

# 664
  • Бургас
да,и аз го чух,казаха,че спиртът ако не е достатъчно чист можел да навреди и се замислих с колко реплики съм се пръскала...

# 665
  • Пловдив
 Yalta  , много се радвам за положителното развитие!:))
Аз лично повече парфюм едва ли ще поръчам от този сайт, или ако поръчам ще е някакъв екстремен случай. Миналата седмица попаднах на тема за една четка за коса и реших да си поръчам-там ми беше най-изгодно и като пластмасов продукт реших , че риска е минимален и поръчах, за да не е гола поръчката сложих и едно кремче за ръце на Биодерма, днес пристигнаха и са наред. Peace ., кремът е в срок на годност до 2014 год.

# 666
В момента доставката колко е, защото се обърках ooooh!

# 667
В момента доставката колко е, защото се обърках ooooh!
6 лева, над 159лв. безплатна.

# 668
Мхм, мерси.   bouquet

# 669
Здравейте, момичета!   bouquet
Искам да ви попитам купували ли сте ето този парфюм: http://www.enzo.bg/jennifer-lopez/jennifer-lopez-my-glow-tester- … ml-toaletna-voda/
Не съм го помирисвала, но една приятелка ми каза, че е супер. Дали не е менте?
Благодаря Ви предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

# 670
Той по принцип не е много скъп, но чак пък 25 лева  Shocked

ето го в английски сайт, да прецениш разликата в цената. Като имаш предвид, че и в него цените са доста ниски, но е проверен.

# 671
  • София-Лагера
Здравейте, момичета!   bouquet
Искам да ви попитам купували ли сте ето този парфюм: http://www.enzo.bg/jennifer-lopez/jennifer-lopez-my-glow-tester- … ml-toaletna-voda/
Не съм го помирисвала, но една приятелка ми каза, че е супер. Дали не е менте?
Благодаря Ви предварително!   bouquet  bouquet  bouquet
Teстер е ,затова е по-евтин. Peace

# 672
Благодаря за мненията!   bouquet
А хубав ли е? Simple Smile

# 673
  • София
Хубав е. Мирише на чисто, на сапун.  Grinning

# 674
На сапун?! Sad Наистина?!  Не ми звучи много ок...
Препоръчайте ми хубав парфюм - до 50 лв. от въпросния сайт, моля! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт