Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Desi_Black справила си се отлично, използвай таланта си, това е уникално    bouquet

BLackKisSs™  браво и на теб, трудоемко, но пък след това удовлетворяващо  Mr. Green Mr. Green идеята ти е страхотна, подхождаща на  сезона  Laughing

rony5174  според мен мериш според очилата, като го кройш на едно парче, но предната част трябва да е по широка от гърба и при съединяването от страни да стане като увиснал джоб. Ще трябва да го подлепиш добре за да стой издуто или пък може да сложиш вложка от твърд картон или нещо друго.

Bertichka дай малко инфо за трансферната хартия която използваш за етикетите. Специално за текстил ли предназначена, защото обиколих всички книжарници в моят град и естествено ме гледаха като зомби  #Crazy като питах за подобно чудо, та ще трябва да поръчам в офис 1 но там има няколко вида, а аз незнам коя.  newsm78

# 571
Момичета, искам да попитам някоя от вас шие ли детски дрешки по поръчка и ако да моля да ми пише на лични. Ако е удобно и ориентировъчни цени и горе-долу време , за което ще се справи. Искам да поръчам няколко панталони със съвсем обикновена кройка, на ластик, за дъщеричката ми ( 5 години ).  bouquet Живеем в София, района на центъра.

# 572
Благодаря ви,момичета  bouquet
моя мъж  пък се изказа,че фона дето бил бял на възглавничките и някак не били толкова хубави Sad ,ама нямах друг плат под ръка,а и това е едно меко такова (мисля че е ликряно някаккво).та благодаря ви,усмихвате ме като ме споменавате във постовете си. малкия ми е болен и не съм имала време да шия другите 4ри калъфки,ама то докъто се наканя,май трябва да са със снежинки  hahaha
хубав ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 573
Дами как да туширам това грозно оранжево?

# 574
  • София-в сърцата на моите деца
Дами как да туширам това грозно оранжево?

Със син маркер за текстил! Peace

# 575

цял следобед се занимавах с тези двете,остават ми още 4,но за днес си давам почивка Simple Smile

много свежи  страхотни са Peace   а  как се правят тези листа   със шаблони ли?

# 576
да със шаблон.харесах си от нета листенце,свалих си снимката,направих я по-голяма и с един лист прекопирах директно от монитора на  лаптопа.после върху плата очертавах,ама на 1см от шаблона и станаха такива по-големки. Peace

# 577

Bertichka дай малко инфо за трансферната хартия която използваш за етикетите. Специално за текстил ли предназначена, защото обиколих всички книжарници в моят град и естествено ме гледаха като зомби  #Crazy като питах за подобно чудо, та ще трябва да поръчам в офис 1 но там има няколко вида, а аз незнам коя.  newsm78

Щото и те са толкова компетентни... Ами аз си я поръчвам от ибей  Laughing Просто не ми се занимаваше да обикалям по магазините. Иначе е за черен и за бял текстил (поне така пише не съм пробвала на черен текстил) Листовете са А4. Принтирах на мастилено струения преди. Сега с лазерния не знам дали ще се справя  ooooh! И после само с максимално нагрята ютия залепяш. Лесно е много. Абе ще кача урока обещавам  Blush

катюнгелче Синьо прави страхотни дрешки за нейния малчуган. Казах и да шие по поръчка, но не знам дали ще се съгласи. Питай я  bouquet Дано не ми се разсърди  Embarassed Просто нещата са страхотни!

Кой беше казал че е поръчвал платове от немския сайт  newsm78 Любопитно ми е как става доставката? Мен два дни ме побъркаха в митницата за пратка която струва 20$ През какво минах не ми се разправя Sick Та се зачудих как става доставката на по-тежки неща с по-висока стойност като платове например  Thinking

# 578
Благодаря !  bouquet Писах и.

# 579
Благодаря ви за милите думи. Купих си машина и ми обясниха къде,какво,защо остава само упражнения да и свикна и започвам да шия на нея. Simple Smile Мисля и да започна да рисувам скици на модели,да си трупам идеи докато задобрея с шиенето и машинката.

# 580
  • София
Синьо май не беше в БГ newsm78

# 581
  • София
Знаете ли къде има плат за тениски? Май ще дойде памук с минимално количество еластан newsm78
По магазините откривам само много разтегливи платове, които не са ми подходящи.

# 582
  • София
Какаду.

# 583
Синьо май не беше в БГ newsm78
Не знаех. Но пак не е проблем. С интернет и куриерите в днешно време светът стана просто една шепа  Peace

# 584
  • София
благодаря  bouquet
вярно, че само там не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт