СЕПТЕМВРИйки вече стягат си багажа, но за болницата не за плажа!

• 29 561
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Ако майката няма антитела не се бие инжекция през 30-та седмица, а направо след раждането. Аз съм отрицателна, а мъжа ми е положителна. Правиха ми изследвания за антитела и нямам, затова след раждането ще видят каква е на бебо групата и ако се налага бият инжекцията, за да нямаш проблем при евентуална втора бременност.
Точно написано! Аз също съм с отрицателен резусфактор ,а мъжът ми с положителен. Даже като родих първото дете не ми сложиха от въпросната инжекция , тъй като Марио също е с отрицателна кръвна група . Изследваха го веднага след ражаднето. Ако има нещо , инжекцията се поставя до 72 часа.

Аз уж избягвам розовото ,а пък май все розовичко съм взела...

И при нас заваля малко ураааааааа  Laughing

# 346
Здраейте мамчета Hug
Минавам само да ви кажа, че вчера бях в Шейново и видях Мама зайка съвсем за кратко. Каза ми само, че положението не е добро и ще лежи там до края. Моля ви да стиснем палци и всичко да е наред с нея и с бебчо и да издържи до термин.
Утре в шейново има училище за родители от 11 ч. http://www.sheynovo-ag.eu/

# 347
Момичета, да ви питам как боли когато бебчовците ви притискат пикочния мехур, защото ме прерязва на няколко пъти, но бебо си рита и честичко ми се ходи до тоалетна, а не мога да разбера какво значи да ми е стегнат корема от контракции, като съм права винаги си е един такъв опънат? А съм точно по средата на осмия месец...рано ми е още де.

# 348
Стискам палци на Мама Зайка. Дано всичко е наред! Praynig

# 349
Мацки, ще падне покрива hahaha hahaha hahaha hahaha

*Georgia*, antonia79, elio, ilina_td, kami2004, krassymira, Melly.G, Milena_87, mobsi83, pecata, ro6li4ka, rossy-pm, stefanel, stefiss_1978, susamenna, tolinka, Vasilena P, zornitsa85, Августа (+ 2 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема

не знам за покрива, ама на мен преди малко ми падна полилея и се строши  Joy и се чудя кога и откъде да ида да видя да купя нов, че хазяйна ако разбере...  #2gunfire

Joy Joy Joy хахаха ... е как така падна  Crazy
За Варна се сещам само за Габровски - магазина за осветителните тела. Иначе във Практикер, Мусю-то и Алати също трябва да има  Hug

*Georgia* Ех, че сладурски неща си взела  Heart Eyes

hrisik Благодаря, че ни осведоми.  Hug Всички ще молим за Мама Зайка да се закрепят нещата и да устиска до края  Praynig Praynig Praynig

krassymira до сега не ми е правило впечатление дали притиска мехура ... не знам и аз, може би те кара да ходиш по-често до тоалетната и сигурно по наболява  Rolling Eyes

Сега да кажа ... ходихме тази вечер с мъжо да хапнем на вънка, но после не ни се прибираше и отскочихме до Карфур на разходка  Mr. Green. Почти всички детски и бебешки неща са намалени. Бодита на Дисни по две на брой за по 9-10-11 лв  Crazy и някакви други имаше намалени ... и биберони и дрънкулки разни също са намалени. Който още не е пазарил да бяга ... бяха много сладички ... дори се изкуших, но мъжо ме възпря  Blush Mr. Green

# 350
  • Варна
Аз още преди две седмици взех две бодита намалени на 12 лв . Всичко си беше намалено де.

# 351
Стискам палци за мама зайка!  Hug

Наминах през албума, попълнил се с покупки за момиченца  Heart Eyes, много сладки.
Днес си прибрах количката, която познати ми дадоха да ползвам. Голям танк, но е с кош
за новородено и на първо време ще ползвам нея, после ще му мислим.  Simple Smile
Също и дрешките ще са ми 99% ползвани. Кой каквото ми  даде Laughing, а  и аз наминавам
през магазина за детски дрешки 2-ра употреба. Тук имаме специализиран такъв.  Crazy
Такива качествени красоти има и излизат на символични цени, че откровено ми свиди
да давам луди пари за трикотажа по редовните магазини.

# 352
  • Stara Zagora, Bulgaria
Браво за покупките момичета LaughingНие утре ще сглобяваме легълцето, много се вълнувам Wink, аз редовно си седя сама в стаята на бебка и си гледам покупките, които не са много все още, вадя ги и пак ги сгъвам. Някой ако ме види ще си каже тая е луда Grinning.
Фейт въздържай се малко, че няма да ти остане място в скрина още преди бебчо да се роди, а колко още ще се купува и след това Rolling Eyes
Не знам има ли други като мен с това раждане, още не съм решила какво да правя- Токуда или МД, преди имаше време, ама вече наближава а аз още не решавам, колкото повече чета и мисля толкова повече се колебая Thinking
hrisik, ти доста походи до Шейново, да не би да реши за там, как е училището за родители, доволна ли си. Ако някой е ходил на това в МД да даде инфо как е, аз бях писала преди, че това в The Mall (на сп. Моето дете) и в Лабиринт съм била и е ок.

Последна редакция: ср, 11 юли 2012, 22:47 от maimunkata1

# 353
  • shumen
Антония,честит ти рожденик.Да е жив и здрав и послушен ученик и батко на есен.
Аз утре ще ходя на лекция за Ротавирусите и Алергиите при бебетата.После ще пиша как е минало.
А в петък съм на ЖК и ще видим бебчо.

# 354
maimunkata1 - и аз съм като теб, само вадя и прибирам  Party
аз така и не мога да организирам мъжо да сглоби скрина и кошарата  Heart Eyes поне пердетата свърших днес - изпрани, изгладени и вече обратно закачени  Hug с негова помощ - сама не мога  Crazy

утре ще купя и 1-те памперси - видях промоция на Премиум кеър за 94бр.  Heart Eyes

Антония - честит рожденик  Heart Eyes

вярвам, че бебчо на мама Зайка ще устиска  Heart Eyes

# 355
hrisik, ти доста походи до Шейново, да не би да реши за там, как е училището за родители, доволна ли си. Ако някой е ходил на това в МД да даде инфо как е, аз бях писала преди, че това в The Mall (на сп. Моето дете) и в Лабиринт съм била и е ок.
Май така ще е последно. Притесняам се, че Дяволов може да не дойде когато трябва, а в Шейново такъв проблем няма да имам. Все още смяятам, че в МД са най-добрите специалисти, но отношението им към пациентите не е от най-добрите. Първата лекция в Шейново не беше добре, но тя и темата не е кой знае колко интересна. Смятам, че утре ще е по-полезно - гинеколог ще говори за видовете раждане. Ще споделя утре дали е било полезно. Някой друг няма ли да ходи?

# 356
Здравейте,

днес цял ден насам-натам и само се мъча да прочета, ама в движение е трудно...

Канела, дано бързо наддаде малкото ти съкровище и всичко да е наред и да сте си заедно вкъщи, без престой в кувьоз!

antonia79, честит празник!

Хубаво е, че имаме някакви новини за майка зайка, дано с тях всичко е наред!

angel_bbb, за ГД,
Скрит текст:
незнам дали не е късно за изследване, най-добре провери в някоя лаборатория. Ако не е късно, по-добре го направи, най-малкото за твое спокойствие. ГД може да се контролира с не сложна и не тежка диета, но ако не се обърне внимание са възможни фатални последствия. Натоварването с глюкоза на мен ми беше неприятно, но не мога да ти опиша спокойствието след негативния резултат. Все пак имай предвид, че по-сигурен показател са увеличеното количество околоплодни води, отколкото голямо бебе.

Сутринта бях на доктор, след 2 седмици ултразвук. Пулса е нормален, а аз най-сетне се престраших да питам колко съм качила - 12 кг. Казах, че имам контракции от време на време и ми обясни, че е нормално по 25-30 контракции за ден, но колкото по-малко се усещат, толкова по-добре. Ултразвукът е за да се видят размерите на бебето, не за позицията, приема се, че бебето се върти свободно до 37 седмица, проверява се с опипване. Ако се налага му помагат да се завърти.

Оттам попаднах в магазин с памперси на промоция, купих 2 пакета био, малко по-евтини от Pampers, които също бяха на промоция Simple Smile Много доволна.

След това се разхождахме малко, че трябваше да си заведем и колата на доктор и звънна един приятел да каже, че е видял жълт кантарион. Та се юрнахме на 50 км да берем в един разкошен парк. Имам за може би за 1 бурканче от детска храна, защото беше доста прецъфтял. Сега отивам да го приготвям.

Нямам търпение да си легна, тази нощ сигурно ще спя дълбоко, само търся сили да се замъкна до леглото.

# 357
Гууууд морнИнггггг ЛейдиСссс  Mr. Green Hug

Хайде да ви черпна по една студена напитка, че още от сега е жегичка .... не ми се мисли после какво ще стане  ooooh! Пък и след малко изчезвам да се разходя в някой магазин /на студено  Mr. Green/ ... нещо не ме свърта вкъщи тези дни  Whistling

# 358
  • Стара Загора
Добро утро на всички!
Поздравявам ви с тази песен:
http://www.youtube.com/watch?v=JfhsRIDh1RQ
Присъединявам се към рок-групичката на септемврийки  superuu

# 359
Добро утро,
мерси за коктейла само да беше тук на масата добре ще ми дойде

Общи условия

Активация на акаунт