Това започва да става хронично - педиатрите и кърменето

• 6 355
  • 78
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много е тъпо това с хапчетата.
Аз писах преди, че моя ЛЛ ми каза да отбивам и като го питах как той каза - ми с хапчета и пристягане.  #Crazy
Все едно съм болна и трябва да се лекувам!
А всъщност моя организъм извършва съвсем естествен процес.
Все едно някой да си спре цикъла с хапчета или да спре да диша!

# 76
Мдам.Доста майки са прибегналои до хапчета,за да си спрат кърмата.Онзи ден една майка ми сподели,че за да спре кърмата си 2 пъти е пила хапчета.На въпроса  - защо не е оставила постепенно да се случат нещата,тя отсече "не ми се занимаваше"
Та,според мен до голяма степен за това и повечето жени обръщат внимание и слушат педиатрите - не им се занимава с кърмене.По-лсено е да бутнеш шише с АМ,отколкото да се опиташ да се нагодиш с бебето в началото и после да продължиш.Друг е въпроса колко жени се страхуват и от това да не им се "скапе" бюста.
А педиатрите - за тях нямам думи (въпреки,че нашата педиатърка препоръча абсолютно кърмене до 6м).Колко бебета са обявени за "ненаддаващи и "имащи нужда от дохранване" при все,че бебетата си се развиват супер и си качват супер.... И майките шашнати бързат да бутат шишето с АМ.
Аз съм много благодарна на този сайт и на този подфорум, както,разбира се и на консултантите по кърмене.Ако ги нямаше тях много отдавна сигурно щях да съм се отказала да кърмя.

# 77
Цвети*  тези дни имам страхотен проблем с моята педиатърка защото и детенцето ми е от категорията "не-наддаващи и "имащи нужда от дохранване" , заради "нехранителната" ми  кърма..писах в друга тема, но да кажа и тука...така се притеснила тази жена, че отишла при личната ми лекарка , силно притеснена, да говори с нея, да ме убеди да започна най-накрая да храня бебето / тук да кажа, че аз искам да изчакам до 6я месец/ 

кърмата , ако не е храна  newsm78 , каквоо ли еее  newsm78 ?????. ...

Нека да си кажа и за липсата на изхождане няколко дни: Било , защото не съм давала вода със захар..дори трябвало да е кафява..Интересното е че след като разбра че не давам на детенцето захар, всеки проблем, за който се обаждах , според нея, беше в следствие на това newsm78 липсата на захар..

хм.. newsm78

# 78
Цвети*  тези дни имам страхотен проблем с моята педиатърка защото и детенцето ми е от категорията "не-наддаващи и "имащи нужда от дохранване" , заради "нехранителната" ми  кърма..писах в друга тема, но да кажа и тука...така се притеснила тази жена, че отишла при личната ми лекарка , силно притеснена, да говори с нея, да ме убеди да започна най-накрая да храня бебето / тук да кажа, че аз искам да изчакам до 6я месец/ 

кърмата , ако не е храна  newsm78 , каквоо ли еее  newsm78 ?????. ...

Нека да си кажа и за липсата на изхождане няколко дни: Било , защото не съм давала вода със захар..дори трябвало да е кафява..Интересното е че след като разбра че не давам на детенцето захар, всеки проблем, за който се обаждах , според нея, беше в следствие на това newsm78 липсата на захар..

хм.. newsm78

Laughing Joyабе тия педиатри напълно са откачили.
Моят син е на 2,4м.Кърмен е до скоро, захранен на 6м, не беше близвал вода до 11месечен. Жив и здрав си е. ЕЕе имах приятелки които ми се смееха,ч е докато си захраня бебето, техните щяли вече да ядат пържоли. Мога да кажа, че детето ми се развива съвсем нормално, хапва си вече всичко, и с нищо не е по-различен от останалите деца.

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 01:28 от marychery

Общи условия

Активация на акаунт